LION!

Jag vet att jag är värdelös på att blogga och det borde ni också veta vid det här laget!
Men kan bero på att ja jobbar typ jämt! Hinner knappt ens sitta vid datorn längre utan det mesta kollas via telefonen å skriver man via den blir de ju suuuuper tråkiga inlägg.

Jag har iallafall vart å tatuerat mig nu :) träffade dessutom tove på vägen dit :D


Från början var ju tanken att jag skulle ha den här på skuldran, de vil jag fortfarande men jag är alldeles för rädd för att den ska bli misslyckad och jag ska bli missnöjd, drömmen är fortfarande att åka till Miami ink och tatuera in den där :) vi får se om det blir eller om jag gör den här hemma om nåt år. Kände iallafall inte för att börja med en sån stor tatuering när man inte vet hur ont det gör och ångrar sig halvvägs.

Därför gjorde jag en enkel som första tatuering!

Det bästa med den här tatueringen är ju att den fortfarande står för lejon :) och massa annat dessutom så kommer aldrig ångra att ja gjorde den här, och ja trodde de skulle göra ondare än va de gjorde! Så finns risk för att de kan bli en till :) Va ere dom säger har man väl börjat så fastnar man :D


Läääänge sen

Den som väntar på något gått väntar aldrig för länge??

fast frågan är hur roligt de är att vänta på att den här bloggen ska uppdateras och sen kommmer suuuper tråkigt inlägg och sen dör bloggen igen....

Jag struntar i vad ni tycker, nu ska jag iallafall uppdater :D

I Lördags var jag och Bella iväg på Dressyr tävling i Österhaninge så vi åkte en bit men inte så långt som sist mitt enda krav av den här tävlingsdagen var att jag skulle få högre procent av domaren än vad jag fick sist sen struntade jag mer eller mindre hur de gick. När vi kommer dit och jag ska rida fram så är det en folkrace bana bara några meter ifrån där vi red fram och det var ju såklart en speaker som skrev och höll liv i lådan och bella som gammal travhäst blev ju minst sagt pigg av att höra en speaker.... jippie dessutom lite längre ner sprang en häst ensam i hagen och var jätte upprörd över det så den stod och skrev när den inte sprang som en galning så även det upptog ju en hel del av bellans koncentration = hon var typ inget koncentrarad alls på vad jag ville att hon skulle göra och om det inte var nog med hästen + speaker och alla bilar som lät så låg de en bit därifrån en skjutbana så man hörde hela tiden en massa skott!! Jag hade bara en tanke på framridningen och det var att allt det här skulle gå helt totalt utför och jag kunde glömma mina högre procent men när vi kom in på tävlingsbanan blev hon super fin, kunde dock gått lite bättre men det berodde enbart på mig men vi slog vår förra procent med marginal närmare bestämt 16,5% ökning :) Så jag var mer än lycklig efter den ritten :D

Dock blev jag trött och seg på kvällen och trodde det bara var att jag spä'nt mig under dagen men visade sig sen att jag hade feber så så rolig vart den kvällen :( även söndagen tog jag därför lungt och firade Saga som nyligen fyllt 3 år :)

Förra veckan eller när det var så va jag inne på eastman och blev då godkänd av dem att jag bara skulle använda skena nattetid och sen återbesök om ett år, ja trodde inte de va sanning som jag hörde! Men de va de :) riktigt glad dock visste jag att jag hade ett besök hos tandregleringen idag också innan jag kunde vara riktigt glad trodde dom skulle hitta något att gnälla på eller så men INTE!! Jag blev helt godkänd av dem också så jag behöver ALDRIG mer gå dit!! Alltså återstår bara ett besök hos eastman om ett år!!!

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!! tror ingen kan förstå den lyckan jag känner men med allt som jag slitit och kämpat med dessa förbannade tänder och läkare hit,operation dit, besök här å där tre olika ställen, sen kom sös in mitt i allt också. Det har verkligen varit enormt mycket och nu är det ÄNTLIGEN ÖVER!!! Jag är typ i chock kan inte fatta att jag äntligen är KLAR!!!!!


ojjj vart ett vääääldigt ålngt inlägg ELOGE till den som orkat läst allt :)


lite liten bild... men tagen från fb, har ingen annan från tävlingen ännu.

kram

RSS 2.0