Övertrött? Andra andningen?

Jag förstår inte hur jag kan vara vaken och vara pigg? Jag "sov" ju i bakluckan i bilen inatt och de vart ju inte direkt så mycket sömn... Det kom inget föl inatt så de va ju lite onödigt... men man vet ju inte direkt sånt! Så vi släppte ut hästarna vid 5 å sen mockade å fixade innan jag åkte hem var väll hemma runt 6,30 å han sova i 2h innan jag sen åkte till jobbet!! Jobbade i 5h innan jag sen direkt åkte till täby centrum och shoppade lite nya vårkläder :):D
Men sen åkte jag direkt till gymmet och körde ett styrke pass på crossfiten! Helt galet att jag orkade ta mina 31 kg idag på clean n jerk när det även var touch n go = man får inte släppa skivstången utan den ska ner i marken å sen upp direkt! Å med tanke på att jag fortfarande har ont i svanskotan tog jag ju den "lätta" vikten och greppet höll och svanskotan höll!! Så grymt nöjd med passet körde 21-15-9-9 och släppte inte en enda gång!
Men hur jag har orkat med hela dagen och fortfarande är pigg är ju mer eller mindre ett mysterium.... Och nu håller jag på och gör iordning mig för att åka ut till stallet igen för ytterligare en natt i stallet! Hoppas på föl inatt!! Håll tummarna :):
 
JAAA de ska komma in mer bilder i bloggen men nu stress skriver jag!
kram

Lååång natt!

Just nu är det uppladdning inför en natt i stallet!! Inatt blire att "sova" i stallet :)
Hoppas Hoppas att de kommer ut en liten fölunge inatt :D
 

Neervöst!

Nu börjar det närma sig med fölet.... Vi har precis kommit hem från stallet efter att ha varit ute och gått en sväng med bella då hon var lite konstig i boxen... men hon stämmer inte riktigt in på alla "punkter" som ska vara uppfyllda inför fölning så vi bestämde oss för att åka hem igen...! Så det är bara att hoppas att det inte kommer något föl inatt utan att den väntar tills imorgon natt så sover vi i stallet då istället!
 
 

Äntligen

Igår hade jag ett träningspass med min PT på gymmet, va lite osäker innan jag gick dit eftersom jag fortfarande har så pass ont i svanskotan... men berättade de bara och lyckades få ett grymt pass med armarna och äääääntligen har jag lite träningsvärk idag :) som jag har saknat att få träna! Nu längtar jag efter att svanskotan ska bli helt okej så att jag kan få träna hela kroppen igen!
 
Håll tummarna att jag kan köra deadlift på lördag!

Cleo testar!

Igår fick jag hem tester på kattmat som jag lät cleo testa direkt :)
 
Hon fick välja vilken smak hon ville testa först :)
 
 
Hahaha hon tyckte jag va lite långsam hon ville ju testa direkt :)
Nom nom nom hon åt med en väldig fart!
Hon mumsade på väldigt mycket och slickade dessutom rent skålen efter så tror de va en smak som föll henne i smaken :)
 
 
 
 
 
 

JOBBIGT!!

Det är nästan jobbigare att inte gå till gymmet mot vad det är att gå dit! ÅÅÅhhhh jag vill kunna åka till gymmet och kunna köra ett riktigt hårt och jobbigt pass

Pyjamasparty!

Idag har jag varit ledig och eftersom jag inte "får/kan" träna och inte kunde åka till stallet heller och vädret va riktigt mysväder så har jag suttit hemma och inne hela dagen med pyjamasen på :) riktigt mysigt! Fast lite tråkigt är de ju att inte få träna... fast jag har ju fått lite annat gjort så de e väll iofs bra!
 

 
Dubbelvila!!!

Svanskotan....

ÅÅåg va skönt det är att ha ont i svanskotan... :(
idag gjorde jag iallafall mig själv stolt genom att ta mig till gymmet och BARA köra ett "rehab"pass, simmade och det va så skönt för då hade jag ingen smärta alls :) 
men ska ta det lite lugnt idag men ändå röra på mig och så hoppas jag att jag överlever ett arbetspass imorgon. Köpte iallafall lite piller idag så jag kan ta imorgon så jag inte har alltför ont!
 

Fall och ond svanskota... :(

Snart drar jag bara täcket för huvudet å stannar där!!
 
Har varit för många fall dom närmaste dagarna....
 
I fredags föll jag av hästen... red barbacka å hästen blev rädd å flög åt massa olika håll höll mig kvar länge å höll på å ta mig upp flera gånger men då hoppade den såklart åt nåt nytt håll å jag va påväg av igen å till slut åkte jag av.... :(
 
Idag var det dags för ytterligare ett fall :(
Men idag var det inte från en häst utan det var från takställningen i gymmet....

Jag körde FRAN och hade några pullups kvar bara, passet kändes bra och var nöjd att jag tog mig igenom passet.. men när jag hade 5 pullups kvar började greppet släppa å armarna va slut.... men envis som jag är så skulle jag klara dom 3 sista, klarade 2 å hade 1 kvar... när jag gjorde den så släppte greppet helt å jag föll ner i golvet me en jävla smäll å drämde till svanskotan ordentligt..... :(:( så nu har jag så otroligt ont i svanskotan, nästan så jag gråter varenda gång jag rör på mig :( DET GÖR ONT!!!!
 
 

BOXNING!

Kunde inte låta bli att åka till gymmet en gång till och köra ett boxningspass, har inte kört boxning på typ 1 vecka så då vart jag lite sugen på de trots lite trött i armarna efter Pt passet på dagen, undrade vad jag hade gett mig in på när jag redan under den 8 minuters långa uppvärmningen med hopprep började få ont i armarna..,,, men de gick va ett tungt och roligt pass där verkligen hela kroppen fick jobba! Så nu är jag nöjd och kan hålla mig vaken inatt på jobbet tack vare alla endorfiner <3
 
Lite gotte efter träningen!

Lycklig!!

Hahah jag är lite knäpp men de visste ni väll säkert redan? Jag är totalt lycklig för jag har så ont i armarna att när jag ska lyfta dom till ansiktet så börjar dom typ att skaka :):) wooohoo hej träningsresultat och sen att pullupsen gick riktigt bra idag är helt unnnderbart snart kan jag nog sätta dom helt ordentligt :D Den dagen kommer jag sväva på moln!
 
Imorgon blire vila från gymmet och bara stallet.

Sola på lediga dagen!

Ja min plan för dagen var att jag skulle sova ut och vakna av mig själv och inte av någon jobbig väckarklocka och sen skulle jag äta en god frukost innan jag skulle gå ut och lägga mig i solen...
 
Men dagen vart ju inte riktigt som jag planerade... :( istället är det äckligt och tråkigt väder med moln och lite lätt snö...  ska det vara så svårt för våren att komma helt så man kan gå runt i typ jeansjacka???
 
aja e väll bara hoppas på att det blir en bättre dag med sol imorgon då jag också är ledig :)
 
 
 

Mår prima lr.....

Idag mår man väll kanske som man förtjänar??
 
Va ute igår, va ett tag sen jag va ute så har väll glömt bort hur dåligt man kan må dagen efter... hehe aja de e ju bara å stå sitt kast för att ha en bra utekväll :P
 
Dock va de mindre roligt å stå ute och mocka en hage när man mådde piss å dessutom inte ätit nåt...
 
NU ligger jag i soffan å tänker inte röra på mig förrens jag får mat!
Soffan är min vän idag :)
 
nom nom

våren!

ÄNTLIGEN kom det lite värme, idag kunde jag sitta ute i solen en stund efter att jag hade varit på gymmet!
Idag utmanade jag mig även genom att först plåga mig med lite tråkig löpning och sen prövade jag en yogalates klass, kändes inte riktigt som min typ av träning mycket de där med hur man ska andas i alla övningar fast det är väll iofs bra och säkert bättre när man exakt andas å gör rätt.. men lär inte bli ett pass som jag prioriterar..
Lyckades även bli med lurad på ett Indoor Walking pass imorgon... men på lördag ska jag köra CROSSFIT! :)
 
Äntligen blommor i trädgården!
 
Imomrgon ska jag direkt efter jobbet åka ut till bästa hästarna, ska traggla med jättehästen å se till så vi blir sams och sen blir det en promenad med tjockishästen, nu är det inte lååångt kvar :):):D
Fina flickorna :D

RSS 2.0