Natt jobb

I söndags var familjen på parken zoo och det var verkligen super kul att se lite nya djur och arter jag aldrig tidigare sett, är ju som de flesta kanske vet väldigt djur intresserad! Dessutom var flertalet av djurarterna på parken utrotningshotade så de var på djurparken för att de ska lyckas hålla arten levande och sånt gillar jag desutom fanns det massa info om att bli djurfadder!! Bli det och rädda djuren!!!!!!

Var ju lite små trött och vi kom hem rätt sent men det var bara att slänga i sig lite mat innan jag sen skulle åka å jobba natt! var rätt jobbigt att hålla sig vaken :( men hade tagit me mig en film jag såg för typ jätte länge sen

Save the last dance å den är ju såååå underbar :D Me like

Nu har jag inte långt kvar till SEMESTER å de ska bli så grymt skönt :)

Work Work

Som vanligt gör jag inte så mycket förutom att jobba och vara i stallet, hinner träffa lite vänner också vilket är tur annars skulle jag bli väldigt ledsen! Dock hinner jag inte träffa mer än 1/3 av alla som jag skulle vilja träffa :( saknar er jag inte sett på länge!!! Men snart har jag iallafall äntligen semester och då flyr jag fastlandet! :) Sen när jag kommer hem ifrån min semester så fyller jag år, woop woop 20 år yeahh å de ska definitivt firas var, när, hur. vet jag dock inte just nu men ni som är vänner me mig lär få veta det när jag har bestämt mig :D nä dags att återgå till arbetet.

Besviken!

Tack så jätte mycket för det här! Nu vet jag vad jag betyder för dig och jag tycker de e jävligt tråkigt hur de här blev, men passar de inte så passar de väll inte men då vet jag iallafall vart jag har dig! Men jag kommer gå vidare och alltid minnas det här så kom inte sen å försök bli vän med mig för jag väntar inte på dig utan går vidare! Hej då tack för dom här åren!

Dålig uppdatering

Ja som vanligt får jag ryck och uppdaterar i ett par dagar och sen dör det ut med uppdateringar men ni har väll börjat vant er vid det nu :)

Idag är jag äntligen ledig efter att ha jobbat 7 dagar i sträck och dessutom har jag de fyra senaste dagarna direkt åkt till hästen efter jobbet vilket har inneburit att jag har kommit hem sent på kvällarna!! Sitter dessutom nästan aldrig vid datorn längre utan kollar det mesta via telefonen och tycker inte de blir några roliga inlägg från telefonen så då struntar jag hellre i att uppdatera!

Så mina veckor rullar på i väldigt hög fart idag är jag som sagt ledig innan det väntas 8 dagars arbete innan jag får nästa ledig dag.... :( sena kvällar och tidiga mornar hör ju sommaren till men jag skulle vilja fylla dom med lite mer roligare saker än bara jobb jobb och åter jobb.... men jag får ju en rätt nice lön precis innan jag åker till gotland i 2 veckor och får äntligen lite lång semester :)



Bild på mig från midsommaraftonen :)

RSS 2.0