29 November!

Idag var dagen D då jag hade min första Salstentamen!

Åkte grymt tidigt hemmifrån eftersom det var 20 minuters förseningar på pendeltåget!
han till tentan va lite smått läskigt å komma in där var så mycket regler å saker man skulle göra å tänka på å bla bla! men de gick bra jag svarade på alla frågorna iallafall, sen får vi se om jag klarade den, skulle vara grymt skönt om jag gjorde de! :)

Nu börjar det iallafall bli VINTER.
ifredags när vi åkte till stallet var det -17 grader där fyyyyy
sen när vi åkte hem var det -18 usch å fy!
Tycker om vinter men inte så överdrivet kallt.



Jag sover dock vart nu när jag har väääärldens snyggaste filt :P


Såååå mysigt me öppen spis :=) lite glögg till de vart inte heller helt fel, Bra avslut på helgen!

nu ska jag njuta av att jag inte har något att göra ikväll.


usch fy blä de här går inte!!!

JAG KAN INTE PLUGGA SÅ HÄR MYCKET LITTERATUR!!!! De går bara inte :(:(:(

Sitter verkligen och försöker ja läser texten men e ju fan inget som går in i skallen!!! blääää

Igår var jag ju i skolan och hade seminarium och de gick bra fick in lite info till tentan iallafall sen åkte ja till täby centrum och försökte plugga lite på ett fik vilket verkligen inte var min grejj! kunde inte alls koncentrera mig :(

sen åkte jag till Butiken HUNDINSPIRATION i roslagsnäsby :) de var kvällsöppet så det bjöds på glögg och pepparkakor samt lite erbjudanden :) riktigt trevligt var det och en hel del folk :D kom dock hem sent så inte så mycket pluggnade idag har jag hela dan att plugga men går ju som sagt inte så bra :(

ja alla senaste inlägg har handlat om att plugga men de är ju det enda jag gör nu! På måndag är det ju min första Salstentamen och de känns som om det kommer gå rent å helvete!!

nu ska jag fortsätta försöka banka in lite info. Hoppas ni har roligare och bättre dagar än va jag har.


flitig??

Kan ändå känna mig lite stolt även fast jag just nu typ sitter och gör ingenting.

gick upp rätt tidigt och åkte och simmade.
sen kom ja hem lagom till lunch och har skickat iväg en projektbeskrivning.
Nu ska jag ta tag i litteraturen till seminariumet imorgon....

Innan jag sen ska åka iväg igen.
Idag höll jag förövrigt på att bli överkörd stod vi ett rödlyse å så va de väll en bil som inte kunde stanna för ja hör hur någon tutar å en bit ifrån mig kommer en bil körandes på trottoaren så va ju bara å fly ut i vägen... som tur hade dom andra stannat!

nu blire läsning om ja inte somnar.

ja jag borde lägga in lite bilder men va ska jag lägga in för bilder till en sån här text liksom???

miiiunus!

Idag när jag gick till matten kan ju informera er om att jag åkte ett tåg en timme för tidigt dessutom!!! hur lyckas man?? blev så att jag då gick in till centrum och lallade en stund iallafall VARMT blev de dock där för jag hade ju klätt mig för att åka till nordpolen.

De kändes ju nästan som de iallafall hade HUUUUUUUR mycket kläder som helst på mig! men vart varmt och skönt frågan är hur ja ska klä mig sen när det blir ännu kallare? okej de som gjorde att de va sååå grymt kallt idag var ju faktiskt blåsten, vi trodde baracken skulle gå sönder :P hahah

usch för blåsten!

jag vill ha snö och inte isvägar!!!

nu ska jag läsa lite mer litteratur innan jag får sova.

plugg plugg hela dan lång!

har faktiskt suttit hemma och pluggat idag, läst en del litteratur samt räknat en del matte!

nu ska jag ut i stormen och åka på matte lektion inte hemma förrens tidigast 21 ikväll :(:(
nä dags å byta om! och klä sig i varma varma kläder för de e kalllt och blåsigt ute.

puss puss

lååååååååååångsam!

jag är extremt dååligt på att uppdatera men de finns liksom inget spännande att uppdatera er om ni vet ju redan va min vardag består av skola!!!

något ja har börjat irritera mig mer och mer på är långsamma personer dom finns verkligen överallt!!!

I trafiken, på tunnelbanan, på t-centralen (gången), i alla kollektiv trafik snarare!,rulltrappan,vanliga trappen, i simhallen vart jag än vänder mig finns det personer som är gryyyymt långsamma å ja klarar verkligen inte av det! Jag har bråttom jag har långa ben låt mig komma förbi! När jag har passerat er får ni va hur jävla långsamma ni vill men inte blokera vägen för mig. Ja jag stör mig verkligen extremt mycket på dessa personer så är ni en av dom snälla flytta på er när folk kommer som har bråttom!!! TACK

den här veckan har jag typ ingen schemalagd skoltid men huuuuur mycket som helst att plugga har salstenta på måndag!! alltså om en vecka å jag har ÅNGEST inför den!
ÄR det någon där ute i cyberrymden som har pluggat och gjort en salstenta som kan komma med råd och tips till mig hur jag ska ta mig igenom all litteratur och komma ihåg den????HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP MIG!

nu ska jag sova så jag orkar plugga imorgon.

kram

Tääävlingsmänniska!?

Börjar inse mer och mer hur jävla tävlingsmänniska ja egentligen är!

Idag var jag som vanligt i skolan och där är det ju prestationsångesten som infaller när man ska göra arbeten! har jätte svårt att be om hjälp då de känns som om ja e värdelös å inte kan nåt.... :( bra där eller INTE!!! så mitt mål är att be om hjälp när jag behöver de! återkommer om det går bra eller inte.

sen eftersom vi slutade hyffsat tidigt bestämde jag mig för att åka och simma vet inte när jag gjorde de senast DÅLIGT av mig!!! Dessutom har jag bestämt att jag ska börja en nyttig och träningsperiod nu så tyckte det var lika bra att börja ordentligt från dag 1.
När ja simmade så simma en person brevid mig (på en annan bana) å ja klarar verkligen inte av att nån kommer före mig så direkt börja jag simma fortare och de gjorde personen också, hahaha men inte faan ger ja mig :P ja vann iallafall sen kunde ja simma lungt en stund till. tills nästa upplopp började :D hahaha
känner mig iallafall nöjd me träningen plus att ja vann hahaha :)

nu blire sängen så ja orkar lyssna på föreläsning om javascript imorgon! snart hoppas ja att jag har lärt mig allt å kan ändra utseende på bloggen, börjar kännas lite gammalt nu.

tjing tjing

html

heeeela dan har bestått av att koda!

Först föreläsning om hur man ska tänka när man bygger hemsida om användbarhet, användarvänlighet och tillgänglighet! Riktigt bra föreläsning man fatta verkligen hur extremt viktigt de är att göra en bra hemsida med mycke tanke bakom.

sen vare bara att jobba på! blev klar me uppgifterna :) lekte även lite hjälplärare hahah :P sämst på å förklara de har ja alltid vart!

nä dags å göra iordning sig för en hel dag imorogn med css!
Måste säga att man blir extremt trött i ögonen efter att sitta och koda framför en och samma skärm en hel dag!

hoppas ni får en bra fredag!

kram kram

Södertörns högskola

Glömde ju även bort att säga att vi är värsta cooola skolan och hade Isabella "blondinbella" Löwengrip i skolan idag som föreläste.

http://blondinbella.se/sodertorn

så nu vet ni hur cooola vi är, btw den föreläsnings salen är bäst, för den har sköönast stolar:P dock lite lätt sövande.
den vi har föreläsning i imorgon är inte lika sköna stolar :(

hmm sluta?

Ja de här me att uppdatera bloggen känns ju inte direkt som om jag får MVG i!

Helt värdelöst kanske e lika bra å ta bort den ett tag å sen se om man få lust igen??
eller så har jag kvar den och uppdaterar lite nu och då när jag känner för det och kommer ihåg att jag har en blogg :P

skolan rullar iallafall på, ja de e verkligen det enda bloggen handlar om men va ska jag göra de är där ja tillbringar alla vakna timmar....

I skolan sitter vi och kodar hemsidor just nu.. eller vi har precis börjat me grunderna! men snabbt som faan gåre tur ja har lite grund annars hade ja nog inte fattat nått! började i tisdags med grunderna och på fredag äre css som gäller och här är det absolut inge slappt med dreamweaver utan här äre allt från grund i notepad eller vi använder crimson som e bättre än notepad men allt är verkligen grund och bara kod!

Inser mer och mer att jag blir en stressad stockholmare när jag åker i kollektivtrafiken speciellt på t-centralen, där kan jag verkligen bli helt gaaaaalen på människor hur dom går och står! Men de bästa är ändå tidningsutdelarna som står och skriker en månad gratis en månad gratis (me utländsk dialekt) sekunden efter den kostar inget. NÄHÄ menaru de gratis brukar innebära att inget kostar eller ?? stör mig lika mycket på de varje morgon :)

Mina klasskompisar har även fått ta del av mitt humör :P hahah jag älskar ju när saker fungerar som dom ska blir alltid lika glad då... eller som vissa lärare på TEG skulle sagt PT, Sunshine, känns som om de va nå mer smeknamn men kommer inte på de nu :(

nu ska jag ta och beställa hem lite kurslitteratur.
<P> <br /> <a href="hihihihi"/a>

Förvånad??

Jag är verklingen totalt sämst på att uppdatera på bloggen.

Hade lite skoj att berätta om förut men nu kommer ja inte ihåg va de va....
Veckorna snurrar på och de känns som om allt går på av att ja sitter i en vagn som går i samma spår vecka efter vecka. Mina veckor innebär ju till största del plugga medieteknik, plugga matte, plugga körkort, jobba, stallet.
Har ja tur hinner ja även me lite umgänge!

Jag vill verkligen bli bättre på att uppdatera och dessutom me roligare uppdateringar... :S

idag hade vi föreläsning av brit stakston, trevligt inslag i vår utbildning att vi får "kända" personer som kommer och föreläser om vårt ämne.

nu blire sängen så jag orkar med redovisningen imorgon.

godnatt

RSS 2.0