Stygnen

Om en vecka idag blir jag av med stygnen YES! om ja inte lyckas pilla bort dom innan dvs, fast det får jag ju inte göra......

jag funderar på att skaffa tandsmcke sen när jag väl blir av med tandställningen om jag nu blir det... har nån koll på vart man fixar de är de hos tandläkaren??+ jag har noll koll! tacksam för hjälp :)

nu ska jag äta lite mat och sen blir det som vanligt halv åtta hos mig :)


Home sweet home!

Fan jag har börjat uppdatera, även fast det bara är massa blaj så gör jag ju de iallafall!

Som sagt tog ja det lungt på lördagen för de behövdes verkligen mysigt med bio tråkigt att jag fick i mig tre godisbitar på en 2h lång film!

Söndagen innebar som vanligt jobb! slita slita men de gick bra var ju toppen fint väder så det blev en kort promenad i solen :D

Idag var jag duktig och åkte upp till gymmet en stund :D

Nu sitter jag här hemma och ska vara duktig och plugga dock är de rätt jobbigt när allt bara är siffror och koder och massa konstiga bokstäver! De är ingen av ALLA mina läsare som är duktig på PHP???



de här är vad mitt plugg innebär nu! Jag bli galen.
dags att fortsätta virra sig in i alla koder hit å dit.



Våååår??

Idag är det toppen väder känns ju heeeelt underbart man blir glad av sånna här dagar!!!

Himlen är blå och solen skiner, tror jag ska försöka hinna med en promenad idag också :)

Är det dags att bli vår nu trots att det bara är slutet jan/ början feb?? har årstiderna förskjutits???

Skulle vara grymt skönt med vår men frågan är ju om det inte är lite väl tidigt??

Vad tror ni om vädret?

Lööördag!

Det är lördag och jag jobbar inte! OMG

veckan har varit kaos inte bara med tanke på operationene utan också skolan PHP kommer fan döda mig!! usch nu lär jag nog få känna på vad högskola innebär vi har ingen lärar hjälp och ingen fattar någ å ändå har vi bara vart på första uppg de här kommer gå......... åt helvete!

igår blev det iallafall stallet för mig var lite osäker på det tidigare i veckan med tanke på hur såret i munnen skulle läkt men jag åkte dit :) och vart helt underbart provade en ny häst och gosch de kommer nog bli en favorit bara jag får testa en gång till och komma på ytterligare några knappar hur han fungerar :D lyycklig

idag ska jag ta det lungt och sen blire biooooo va typ evigheter sen jag var på bio :D

nä nu ska jag försöka få min galna katt att gå ut och springa av sig lite :)

Naglar



idag är en sån dag som jag är sugen på att göra naglar :D

de är ju verkligen bland det bästa som finns att ha snygga naglar dock blir det så förbannat dyrt i längden..!

Men jag tror nog att jag ska boka en tid på nån salong snart :D funderar i sommar/höst när jag gått klart den här b kursen om jag ska ta och utbilda mig till nagelteknolog :D


Svullen

Nu är det dan efter dan...

igår var det alltså operation som gällde för mig och jag hade panik och mådde dåligt hela dagen :(  varför ska jag behöva utsättas för detta! jag kommer aldrig gilla sjukhus, har ju inte direkt fått pappas gener vad gäller de eftersom han ÄLSKAR sjukhus!!!

antar väll att op gick bra... fick lugnande men tycker inte de hjälpte så mkt och den där gröna duken och att dom typ tejpade runt munnen å allt sånt heeeeeeej va underbart!!!!

nä fyfan jag är värdelös på att beskriva hur de gick till för jag vill inte minnas jag vill aldrig återkomma hit och läsa om det för jag tycker de är jobbigt med op!!!

idag sitter jag hemma förvill inte gå till skolan när halva ansiktet är alldeles uppsvullet :( känns bra och vara hemma av den anledningen men jobbigt att jag nu redan missat två dagar på nya kursen :S blääää

trodde dessutom att ja var klar nu efter de här att bara tanden skulle sättas dig men så va de ju tydligen inte!!

ska dit om två veckor för att ta bort stygnen, sen babbla dom nåt om att ja skulle dit för att dom typ skulle plocka fram lite av skruven så den blev synlig å sen skulle avtryck för tanden göras, sen ska tanden göras, sen ska den monteras dit!!

JAG KOMMER ALDRIG BLI KLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dan före dan!

Imorgon gäller det imorgon smäller det och jag mår fy ihelvetes DÅLIGT!

Jag mår inte bra av sånt här VARFÖR ska de vara just jag av alla människor som får stå ut me sånt här???
ja de är en hel del gnäll men de är så jag mår nu när den här skiten äntligen är borta vilket jag hoppas att den nån gång kommer bli, vilket det iof inte känns som nu!!! DÅ SKA JAG MÅ BRA OCH VARA GLAD OCH LEEEEE!

nä nu slutar jag skriva och ska hitta på något å göra inatt för jag kommer inte kunna sova tänker alldeles för mkt!

30 HP

De här me blogg är verkligen inte min starka sida....

Vi skulle ju driva en blogg i kursen ja gick.. behöver jag säga att de gick skit me den bloggen!! Fast har iallafall klarat poängen så nu har jag 30 HÖGSKOLEPOÄNG! Så i fredags var det redovisning på sista projektet och efter det gick vi några stycken ut och käkade och sen vart de ut och fira men eftersom jag började tidigt på lördagen och dessutom 13h pass (dålig tajming!!!!) så blev det inge super duper all in för mig.

Men va fasen jag har klarat en hel termin på högskolan trodde aldrig jag skulle göra de :) och nu på tisdag börjar B kursen. Dock kommer jag inte närvara på tisdag då jag uscch nu börjar jag få sån här äcklig jobbig känsla eftersom jag ska gå till sjukhus på tisdag! Fan jag hatar verkligen sjukhus!!!!!!!!! Du ska bara få en helt grön duk över dig så alt ska vara sterilt! Ja men fan visst mår jag bättre av att veta att jag ska ligga under en jävla filt HEJ CELLSKRÄCK/klaustrofobi!!

imorgon är jag iallafall ledig för då är de dag för alla nya studenter :) Jag åkte då istället på att vara hästvakt :D
och tänkte ta en lunch me min mamma :D

kram

-12

Idag har jag varit privatchaufför till pappa :)

dock lite jobbigt när bakändan på bilen ville släppa heeeeeela tin :P

köpte mig iallafall ett par nya ridbyxor idag, ville ha fodrade ridbyxor eller täckbyxor men såklart e ju allt sånt slut...

nä nu när alla andra åker hem från sina jobb ska jag åka till mitt.... slutar 22 :(

seee ya

Nu ska jag uppdatera :)

Hahah fin rubrik :D

De här me blogg är ju verkligen inte min starka sida..

Idag begav ja mig iallafall in till stan för att kolla på systemkamera som jag funderat på att köpa läääääänge och dessutom sparat pengar till genom födelsedagar och sånt :)

Idag blev de en KAMERA!!!!
Efter mycket velanden fram och tillbaka för vilken modell ja skulle ha så blev de iallafall en
NIKON D7000

Pappa var även lite söt å påpekade att ja nu behöver en ny dator för att kunna förvara alla bilderna på och de stämmer verkligen eftersom den ja sitter vid nu är totalt värdelös å kommer nog sluta fungera en vacker dag!!!

Så är det någon som har förslag på en bra dator??

Min nya vän :):)

Sen va de så förbaskat kallt i stan å jag hade inte tänkt att de skulle vara så kallt så jag hade inga tjocka kläder på mig å fröööös som bara den därför!
Så jag gick in på DERBY och köpte mig en mössa :)

ojoj va ovanligt att mössan var i rosa :P

får se om ja blir bättre på att uppdatera den här bloggen...

RSS 2.0