Back home :(

Tillbaka hemma i sverige efter en helt grym semester i turkiet! Njutit av solen och värmen till max, sen har vi partat hela nätterna och upplevt massa roliga och konstiga saker på vägen hem från krogen! Grymt nice med gratis inträde på krogen så man kan hoppa runt lite mellan olika krogar utan att bli heeelt fattig!
Enda nackdelen med den här resan är att jag inte vill vara hemma nu!!! Jag vill vara där och aldrig lämna Marmaris :D Jag som aldrig skulle åka till turkiet gör inte annat än tänker på det typ hela tiden och måste åka tillbaka och har typ redan planerat in ny resa! :)


bästa krogen pågrund av den underbara personalen! :)

1 vecka utan internet?

Imorgon lämnar jag landet och åker till Tuuuuurkiet!!
Ska bli spännande och se ifall jag klarar mig utan internet under hela tiden.... klarade mig ju i london då var det iof 4 dar och fanns inget bra wifi att använda!  Vad tror ni?  Jag tror det kommer bli svårt iallafall för mig att vara utan FB...

Nju vet ni varför det kommer bli tyst här ett tag iallafall.

kram så lääääänge

Äntligen lite sol :)

Idag har jag tillbringat dagen ute på gräsmattan!

Så jäkla skönt att solen äntligen valde att lysa och att det inte var  några äckliga moln ivägen!

Underbara älskade Gotland, deppig över att jag inte kommer åka dit den här sommaren! :(

Happy face!

Svårt att inte vara lycklig idag när jag äntligen har vart och gjort fina naglar :)
Dessutom med ett helt nytt material bio Sculpture som ska vara bättre mot den egna nageln så det ska bli spännande att se ifall dom håller lika bra och om mina egna naglar sen mår bättre när jag tar bort dom här, vilket jag dock inte vill för jag ääääälskar att ha snygga naglar!


Innan, korta och fuuuuula!


Fiiiiiina :) visst var det en ovanlig färg jag valde?

Tradera eller blocket?

Jag inser typ inte hur mycket kläder jag har förrens som typ förra veckan när nästan alla mina linnen var tvättade och i vanliga fall brukar dom få plats i min linnes låda eftersom hälften typ är där och hälften i tvättstugan men nu fick dom inte plats när alla var rena samtidigt!!

Sen igår hittade jag en låda med ouppackade sommarkläder och jag ville typ ha nästan alla med mig till turkiet och då har jag ändå inte börjat titta i dom andra garderoberna på vilka kläder jag vill ha med mig dit!!

(Hej ja det här är jätttestora problem!! :) )

Det som också är ett problem förutom att jag inte får plats med alla kläder i alla garderober (ja jag har flera stycken så kan liksom inte köpa ännu en till!) är att vissa kläder är ju för stora nu eller en hel del är det... Så frågan är ju vad jag gör med alla kläderna? Jag är inte en person som slänger kläder, men ska jag ge dom till typ second hand eller lägga ut dom på blocket/ Tradera och vilken sida är isåfall bäst??

Hej en hel säng med bara linnen!!

Ooops i forgot you!

Kanske inte riktigt men har väll inte haft tiden/lusten att blogga den senaste tiden.

Just nu sitter jag på jobbet och jobbar min sista natt innan min efterlängtade "semester" börjar! Dock segt att alla andra som har semester får betalt för att ha det medan jag inte får eftersom jag bara är timmis :( ang jobb å så har jag lite mer eller mindre smått panik över vad jag gör med mitt liv i höst!! Satt nu och kollade på ifall jag kanske skulle gå någon konditorutbildning eller liknande om jag inte kommer in på det jag vill plugga eller hittar nåt annat jobb..! Men Hjjjjäääälp jag vill inte bli VUXEN!!!

Nu ska jag göra mina armhävningar innan klockan hinner slå om till nytt datum... 152 st är dagens uppgift!!!

Tove hur går det med dina btw??


Kiwiglass

Känns inte som om det är så stor variation på mina dagar just nu...

var på gymmet i tisdags och körde ett mördar pass för att nu ta en paus 1 månad ifrån gymmet och bara se till att bibehålla träningen genom att försöka springa hemma och köra lite styrka och smidighet med allt jag förut har köpt hem...! har ju även min app med armhävningar jag gör varannan dag! nu är jag inne på näst sista veckan och när jag räknade ihop alla armhävningar igår hade jag gjort 120 st!!!! Helt galet inte konstigt att jag skakade i armarna efter det :)

Igår provade jag även att göra en egen nyttig glass med kiwi smak och den blev faktiskt riktigt god trodde inte att man kunde göra god glass med de sakerna jag använde men nu har jag en nyttig glass att äta i sommar!!



nu ska ajg gå och baka cupcakes har fått en beställning på 50st!! till ett bröllop :) så nu ska jag bara se till att dom blir bra och snygga så jag slipper skämmas över dom! :D




Bada med kyra & hästar!

Va ett tag sen jag skrev men det har varit lite mycket varje dag + att internet strulade några dagar så jag kunde inte logga in förutom från telefonen.

Aja i fredags så åkte jag iallafall och hämta kyra och sen åkte vi till gym och sim och badade, hon hade nämligen förut bett mig om att vi skulle åka dit så hon kunde få lära sig å simma. Vi var ensamma i poolen nästan hela tiden så det var riktigt roligt vi kunde simma och leka med sånna där madrasser som brukar finnas i badhus. Vi var iallafall där i 1 1/2 h!! Sen var det två trötta tjejer som åkte därifrån och åkte och kollade på skor :)

Lördag och söndag innebar jobb.

Idag så åkte jag iallafall ut till hästarna tillsammans med Jenny vi hade bestämt att vi skulle bada med dom ifall det var fint väder ååå herregud vad kul vi hade och hästarna också :) länge sen jag skrattade så mycket! Helt galet roligt var det och sen badade vi även utan hästarna och sen lite sooolande på badbryggan innan vi var tvungna att åka därifrån.

Nu ska jag laga lite nyttig sallad till middag!

RSS 2.0