Sjuuuuk!

Var ju som sagt helt slut i söndags och kände att jag inte mådde bra har nu varit sjuk hela veckan därav ingen uppdatering!

Det var dessutom helt fel vecka att bli sjuk på då vi hade inlämning på hemtentamen me allt va den innebar!

Så måndag stannade jag hema och skrev på rapport delen men sen tisdag och onsdag tog jag mig till skolan trots att jag mådde skit bara för att kunna skriva all kod till sidan och få den att fungera! Nu fungerar den och allt är klart och inlämnat vilket innerbär att jag kan vara hemma idag och imorgon och bli frisk!!!

Blandning

Igår var de som sagt fest :D

Helt toppen allt blev väldigt lyckat!!

De man känner av idag är väll inte att jag drack så överdrivet mycket igår men satan vilken blandning de va jag lyckades få i mig igår allt och inget! Dessutom dragit på mig förkylning så idag har det varit en väldigt lugn och slapp dag!

Usch imorgon är det måndag :(

I Am Legend

Slutet är nära nu.

Det är endast en vecka kvar av PHP kursen och allt vad det innebär!SKÖÖÖÖÖNT blir att fira att den är slut :)

Imorgon bestämde vi för att sitta och skriva på rapporten hemma jag slipper åka pendeltåg och kan även fixa med allt inför lördag :D

Blev en lagom halv slapp kväll idag eftersom jag var helt slut höll på att somna i skolan när jag var tvungen att vara som mest koncentrerad....

Kollade iallafall på halv åtta hos mig (som vanligt :D) sen blev det sveriges värsta bilförare! Helt galet hur dom kör egentligen vem fan gav dom körkort???

Sen somnade jag lite :P hihih och kollade runt och fastnade på sexan där  I Am Legend gick!! Fyfan den är så grymt äcklig och den väckte helt klart minnen från när vi i klassen var där och kollade på den på bio!! Fyfan va vi skrev å grät hahaha :D de va tider de :)


Bilder

Sitter och fixar med en MASSA bilder till på lördag ett bild spel på 170 bilder och en massa annat!

Plus att jag har ett stort arbete i skolan som ska göras samt att jag har fikat på fredag i stallet och på lördag ska allt vara klart!!

STRESS!



Jag insåg även hur mycket jag saknar den här toppen hästen VÄRLDENS BÄSTA DEXTER R.I.P :(


Som tur är har jag börjat gilla den här snyggingen :)

dags att fortsätta med allt som ska göras!

klädproblem!

På lördag är det fest som gäller med tema ROCK!

Jag har verkligen no idea om vad jag ska ha på mig de finns ingen läsare som har något förslag på vad jag kan ha på mig??


söndag kväll....!

Nu sitter man här som vanligt på söndagen och har smått ångest för imorgon är det skola igen och en hel vecka innan det är dags att vara ledig igen!
Längtar lite smått till helgen för den kommer bli gaaalen, å blir ju inte mindre jobbig vecka när man vill ha helg FORT!!

Den här helgen innebar två hästars ridning i fredag fick min nya favorit på ridskolan och hade jennys stoooora häst efter lektionerna perfekt kväll!

lördagen innebar 13h jobb (vilken helg jobbar jag inte?!)

söndagen innebar att jag blev hämtar 7,15 ja ni läste rätt!!!!!!! heeeeelt galet.
Blev upphämtad av en kompis som rider bella bus, hon och vår ridlärare hade bestämt att vi skulle få rida privat lektioner. Men inte faan va ja inställd på att de skulle va så TIDIGT! Kom iallafall upp ur sängen och in i bilen :)
Lektionen gick bra, hade ju jääääätte hästen och hon är ju ung så blev rätt trött på slutet! Men skötte sig super bra för de mesta :D

nu fixar jag massa inför nästa helg och inför skol veckan så dags att stänga av allt jag hr uppe och koncentrera mig lite!

jag ser det snöa, jag se de snöa!

DE VA VÄLL INTE ROLIGT!!!!


Nu är jag trött på att skotta hit å skotta dit speciellt när jag har skottat halva tomten så är det dags att börja om igen DRYYYYGT!!!


Igår funderade jag på att stanna hemma idag eftersom jag har slitit en hel del i skolan och idag skulle vi dessutom inte haft någon lärarhjälp och då kändes de rätt ovärt att sitta och åka dit!!

Behöver jag säga att jag inte hade svårt att avgöra imorse hur det skulle bli :)

jag är hemma sa jag till mamma och fortsatte sova en stund vilket jag verkligen behövde. Otroligt skönt att börja dagen med sovmorgon och lugn och god frukost för att sen gå ut i helvetet och skotta!

nu ska jag försöka få i mig lite lunch innan det är dags att gå ut igen och försöka få bort alla snö!

Överraskning!

Skolan som vanligt igår känns lite lagom segt nu å jag är i valet å kvalet att gå kvar..... känns helt onödigt å hoppa av men så omotiverad att fortsätta också!!

Kvällen va iallafall trevlig vi överraskade bästaste Maddie Madzor och de bästa va heeeeelt klart hennes min när vi dök upp :):)

Jag älskar verkligen överraskningar både att överraska och bli överraskad!

Sen var det helt gaaalet underbart att träffa mina fina vänner igen som jag saknat sen gymnasiet, borde helt klart ses oftare för jag tycker verkligen om dessa människor!!

Nu sitter jag i skolan och var verkligen heeeeeeelt omotiverad att åka hit imorse hade mycket hellre legat hemma i sängen och tagit en slappar dag och sluppit skolan!!


I sopptunnan

Idag åkte jag till skolan som vanligt.. lite trött vet inte om de berodde på natt jobbet eller att de bara var måndag..?

Han med en hel del av uppgiften i skolan så det var extremt skönt då jag sen var tvungen att åka till mitt kära södersjukhus!!

Jag skulle ta bort stygnen idag och eftersom de inte skulle göra så extremt ont samt skulle gå snabbt så hade jag bestämt att jag skulle försöka vara trevlig mot den tandläkaren samt sköterskan (nej jag är inte värst trevlig när jag är arg,rädd och hatar platsen jag befinner mig på) och jag tycker jag lyckades :)
Nu är det lungt iallafall tre månader innan nästa etapp ska påbörjas!!

nu tycker jag att jag är värd att läsa en bra bok så det ska jag göra nu.

kram kram

Tävling!

Ibland kan det vara lite kul att tävla trots att jag aldrig vinner någon gång! Men om jag inte ställer upp har jag ju ännu mindre chans å vinna!

Därför är jag med denna gången.



http://stockholmsjenna.blogg.se/2011/january/tavling-vinn-ett-tm-waffle-wave-tacke.html


Allt som hänt!

Är en hel del med skolan nu!!

Känner verkligen att den här kursen vart grymt krävande så de blir stort firande i klassen när vi klarat kursen :D

Ifredags va jag i stallet och det skedde ett rån precis bakom ryggen på mig vilket ställde till med en hel del kaos på kvällen där! Ingenting blev som det borde ha varit. LÄMNA ALDRIG NÅGOT I BILEN!!

PÅ lördagen tog ja det lungt eftersom jag skulle jobba min första NATT! Tycker att det gick bra att jobba natt lite jobbigt bara med planering av sömn å sånt men det löser sig väll, man lär ju hitta sina egna rutiner hur man gör saker på bästa sätt.

Känner mig lite sliten idag och tar det lungt och fixar med saker jag annars aldrig hade gjort så de är ju bra :D

Imorgon ryker dessutom stygnen ÄNTLIGEN!

HÅR

sa ju att jag skulle gå till frissan sen dess har jag inte uppdaterat pga en hel del saker som hänt.

Men jag färgade och klippte mig iallafall när jag var hos frisören :D

Väredelösa bilder syns knappt någon skillnad med de är skillnad iallafall!




2/2 -2011

Nu börjar vi helt klart gå mot bättre tider enligt mig! Jag ÄLSKAR sommaren med allt vad det innebär!

SOLA SOLA SOLA är nog det bästa :D men det dröjjer några månader till innan man kan börja steeka!

Idag är det iallafall toppen väder och jag tänkter GÅ till frisören, så jag får solens strålar värmande på mig samt att jag får motion! Kan det bli bättre??

En mindre bra sak är väll att jag igår hade lyckats pilla bort ett stygn... :(

nä nu ska jag göra iordning mig och sen iväg.

tjingeling

stor?

Nu när jag pluggar, jobbar  så började jag fundera vad är det jag egentligen vill

VAD VILL JAG BLI NÄR JAG BLIR STOR???

Det känns som om det är dags att svara på den frågan nu!

Men vad är mitt svar?? shiiit känns verkligen som jag måste ta en funderare över de!

de jobbiga är att jag vet typ vad jag vill bli men det är en jobbig bransch, dåligt betalt å väldigt dåliga tider.... vill jag ha de så eller ska jag tänka om?? FAAAN, känner verkligen stress över mitt liv! :(

Imorgon blir det frisören iallafall så de blir roligt :D


RSS 2.0