näst sista dagen

Idag är det näst sista dagen på 2009.

Fatta att det var 10 år sedan man trodde världen skulle stanna för det gick till 2000, vilket de inte direkt gjorde...

2009 har varit ett händelse rikt år med masa minnen båda glada å mindre glada, men det är väll så livet är.

2010 kommer vara ett spännande år men det kommer innebär mkt i skolan, sista terminen i skolan innan studenten och vad händer efter studenten står man arbetslös eller pluggar jag?? många frågor.
Men jag hoppas på att det kommer bli ett toppen år! hur som helst så kommer det iallafall bli ett år man kommer minnas länge.

Jag hoppas jag får behålla mina vänner jag funnit under gymnasietiden även efter skolan.
Å apropå vänner så satt jag och kollade igenom lite gamla bilder och hittade massa roliga bilder som verkligen väcker minnen.

Bara för att jag ville ladda upp en bild så går det såklart inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gott nytt år på er alla

Shopping

idag hade inte jag och mamma så mkt inplanerat så vi bestämde oss för att åka in till centrum och kolla lite.

resultate blev kassar hem och tomt på kontot... :(
har aldrig haft så här lite pengar på kortet de e helt sjukt måste ta tag i arbete, måste ha pengar!

Nu vet ni de.
intresse klubben antecknar typ eller hur..

foto


tänkte de va länge sen ni fick ett foto av mig :P haha

jag på julafton.

julhelgen.

julafton hade vi moster me familj här + farmor och de va mysigt och trevligt. vi tog det lungt hade ingen jultomte började me julklappsöpnningen 22,30 å slutade typ 01,30 :P

sen på juldagen hade vi bror me familj här + farmor(som sover över) vi hade nu tomte och de va lite mer stressigt me två små som åt fort och ville öppna klapparna.

annandagen hade vi mormor,morfar,morbror,moster &farmor här så de blev ännu en julmiddag.

idag den 27 december hade vi gurra bus här för hans ägare skulle iväg så vi gick ut på en lång promenad på ca 2 h sen vart de årets första varma choklad :D smask :)

så som de är beskrivet i korthet av vad jag gjort under julhelgen det har inte vart mkt lungt, utan de har varit folk här mest hela tiden men så ere de e najs ibland men ibland kan man bli lite trött känner de idag att de e slitit att vara uppe i varv hela tiden och fixa och dona me saker.

men idag fick jag även åka till bredden :):)
de va lite rea och jag behövde köpa nya saker :P
köpte dem här chapsen på 50% dock hade dem inte skorna till, vilket jag hade velat haft så fick åka till horze å köpa skorna.

sen köpte jag även ett par såna här i svart :D
sen fick det även bli en sån här väst till :):)

lycklig över mina inköp idag :):)



JULAFTON

Så är det den 24 december= Julafton :)

igår natt blev jag klar med mina fina dekoreringar av pepparkaks hus och pepparkakor :P
haha de blev lite väl gräsligt så därför slänger jag in bild på mina suuuuper fina konstverk :)

sen måste jag säga att jag e lycklig för det är en VIT julafton med massor av snö och de är ingen slask snö utan vit fin snö och sen idag när vi var på kyrkogården så sken även solen åh de va så jädra fint :):)




å sen mitt suuuuper fina hjärt ansikte me en piercing i tungan :P fråga mig inte va plupparna på sidorna e, jag hade tråkigt :P


GOD JUL på er alla

23 december

usch vad december har gått fort.

Kankse för att de flesta helger har inneburit galoppen och massa annt. sen att de hela tiden är byggnad och släp kring utbyggnaden tar ju också tid.

men nu är det alltså dan före doppardagen, tycker inte de e lika roligt som när man va lite kommer ihåg att man knappt kunde sova nätterna före å så sprang man typ upp under granen för där låg det alltid ett morgon paket.

Men jag har bakat klart allt så nu är det bara att dekorera pepparkakshuset vilket blev fail då jag hade för lite florsocker så min moster får komma hit me lite :)

Men insåg att de kanske börjar bli dags att slå in alla julklappar... kan underlätta lite om dem är inslagna imorgon:P

så nu e de väll bäst å gå å slå in dem
tjingeling

nu kan jag dyka blubb blubb!!!

JAAA jag e typ över lycklig :):):

mina kära föräldrar har semester nu, så idag blev det att umgås lite.. eller
vi åkte till mörby för att inhandla lite saker till julafton, sen var det dags för mig att åka till äckelhuset danderyd där jag hade återkoll på örat. hade audiolog (hörselprov)först hörde typ inget,,, men när jag kommer in till läkaren säger hon att min hörsel e typ BRA å kollar mitt öra och säger att det är PERFEKT har aldrig tidigare hört det av henne :):) fick ordinationen av henne, GÖR VAD DU VILL MED DITT ÖRA NU, INGEN MEDICIN OCH DU FÅR STOPPA HUVUDET UNDER VATTEN OCH DYKA :):):)):jaaaaaaaaaaaa fan synd att de inte e sommar :)

Men jag blev LYCKLIG.

glad åkte vi vidare till centrum där pappa envisades om att jag skulle gå å ta den där jävla bacon sprutan, så jag och mamma traskade till vårdcentralen och så tog jag svinins sprutan så nu e de gjort, har än så länge inte en enda biverkning och nu har det ju gått ett bra tag.

alla julklappar blev idag införskaffade i centrum så nu e allt klart :) bara att slå in dem, vilket typ är roligast :):)
sen att jag även mötte tovisen å maluwkorven va ju trevligt :P 

sen typ småsprang jag därifrån för pappa satt i bilen å vem fan vänder inte sig om så jag håller på att krocka med personen om inte NIKLAS WAHLGREN!

nu har jag och mamma bakat pepparkaks hus å jag gjorde masa flum saker till lägger in bild på hur de ser ut klart men än så länge ser de ut såhär




de ni ser framför är en otroligt fin kärra av mig :)

- Internet

Åkte till skolan imorse, de skulle ju för första gången på länge vara riktig lektion... men så blev det inte.

kommer till skolan, och får reda på att det inte finns något internet i skolan... hmm hepp så då fick vi slippa den lektionen :):) bara de att alla andra på skolan har typ klimatrollspel men inte vi, men däremot vår P A lärare, så tydlingen hade vi ingen P A lektion heller...

sen skulle jag ringa ett samtal ang vår PA men såklart finns det inte en enda telefon i skolan som inte är IP telefon. Så åkte hem och här finns internet :D yeahh så lycklig man kan vara för internet :) hahah.

ska nog måla mina naglar med mitt fina nagelack jag köpte igår och när jag köpte de inne på AVA blev jag typ hur jävla sugen som helst på att få göra fina naglar.
Sen köpte jag även en burk Chai te igår vet inte om jag ska vara arg på maluwkorv eller lycklig för hon har gjort så jag typ e beroende av chai :):)



Bjuder på lite bilder från vårt fina hus....


ohh va städat å fint de e eller hur :P

yes ett rum som snart e klart nu ere tapeter å golv så lite till sen är de rummet helt klart :):)


däremot är köket inte lika fint.....

kram

Jag bjuder på de...

ja va bjuder jag på ?? jo på mig.. haha de låter helt cp men men.

idag hade vi ju typ ingen lektion så jag och sara var där en stund på morgonen letade lite lärare jag blev nästan skrämd eller jag skulle blitt de men jag tittade aldrig bakåt :P haha sara va ledsen för att jag inte gjorde de :P

sen gick vi till centrum i snön. vi går å disskuterar massor bla att de e super lätt att halka när de är till plattat hhaaha svoop sare å så höll jag på att ramla, men jag hade som tur sara som kunde ta tag i mina armar så jag stod kvar :)
sen höll jag på att ramla en gång till men då inte lika mkt.
vandrade runt med sarisen tills hennes tåg sen skulle gå och jag gick runt själv och kollade julklappar och handlade lite innan jag sen trodde jag skulle åka hem,, bara de att jag kollade fel på listan så sjävlaklart gick jag dit och ställde mig och frös i 5 min och väntade på den bussen som bara går halvvägs hem till mig.... :( arg gick jag och satte mig i sl huset. så satt där i 30 min å väntade på min buss.

sen när jag gick hem asså fyfan hahah!! först gick jag i nerförsbacken å tänker att fyfan om jag ramlar nu, hinner typ precis ner för den å sätter mig ner hahah kallt som fan va de, kollar såklart omkring så ingen såg mig vilket ingen gjorde :D sen småspringer jag hem för jag va så jävla kissnödig tror ni inte jag hittar en jävla vattenföl då som frusit så glider en bit innan jag återigen sätter mig ner!! haha asså fyfan jag började garva åt mig själv.

så tar tillbaka att jag gillar snö!!!


Snöö

Vi ser det snöar vi ser det snöar det var väll roligt hurra!!

JAAAA de e super roligt att det har kommit snö :) värsta lycklig e jag :) bara hoppas att snön ligger kvar på julafton så vi äntligen får en vit jul, var ju rätt länge sen sist :(

idag sitter jag på praktiken och har typ inget alls att göra fick en extra dag eftersom alla andra har klimatrollspel men inte vi.

nu ska jag gå och se vad mina små vänner har för sig.

kram kram i snövädret

Hundar hundar och åter hundar

så lycklig. åhh de va så himla kul att vara på älvsjömässan :):) imorse åkte jag,mamma,kyra och saga till älvsjö mässan :)

de va hundar överallt i olika storlekar och med olika mycket päls och jag gick så klart och kollade på agilityn som är min favoritgren och jag kan ju inte säga att jag blev mindre sugen på att tävla i den grenen efter den här dagen.
Vill verkligen ha en hund jag kan tävla agility med :)
sen såg jag freestyle för första gången fick typ gås hud av två ekipage för de va så jävla snyggt :)

Ge mig en shelti och flat jag kan tävla agility me :D :P



De snöar idag så jävla najs :):) blir kankse en vit vinter iår vi kan ju iallafall hoppas på att de kommer mer.

nä nu ska jag läsa godnatt saga för valkyria och sen plugga lite.


11 December

igår va jag duktig och gjorde klart mitt hovslagar reportage. så det sändes även igår :)

sen som vanligt är det ju alltid nutidskryss på torsdagar.
Och vem vare som vann om inte jag :):) yeah lönade sig att sända radio och få reda på alla nyheter.


SMASK!

skulle uppdaterat igår men annat kom ivägen, så blev att jag myste med min mamma istället.

nu sitter jag på praktiken och har inte så mkt att göra, ska nog göra lite annat skoljobb


T O S

Jag e både ledsen och glad på samma gång.

Igår hittade jag ett par jeans jag inte haft på ett bra tag, men dem va typ lite stora så dem åkte ner hela tiden och jag gick och drog upp dem hela tiden...

så idag ville jag ha dem igen men orkar inte hålla på och dra upp dem hela tiden så tänkte ta skärp och tänkte att de skulle vara mitt Tiger of Sweden skärp, men sätter på mig det och på sista hålet men de va för stort.... så de hjälpte ju inte så mkt.... så va bara att ta peak skärpet istället :(:(
så nu måste jag göra mera hål på mitt T o S skärp så jag kan använda de :P men blev lycklig att de va för stort :):):) lite resultat av att jag försökt gå ner.

jätte intressant inlägg eller hur... men jag uppdaterar iallafall.




AS GARV!!!



haha igår efter att jag suttit och fixat mitt hovslagar reportage så väntade jag på att tv eleverna skulle bli klara sen vandrade vi mot centrum :) jag och malin chillade runt lite och hade de mys :):)
sen stanande vi upp en stund utanför åhlens stod där och tittade ner och sen hände de några fjortisar stod i rulltrappan och ramlade sen å snacka om att jag av GARV hahaha va så jävla kul å just för att de va fjortisar också :P

Pepparkakor

ja för er som inte visste de så är de faktiskt så att det är PEPPARKAKANS dag idag.

Så nu vet ni de iallafall :)



typ exakt den här sände vi i radio idag :):)

praktik

Sitter nu åter på praktiken.

har sänt två timmars radio med sötnosarna madde och saruw :):) tycker det gick riktigt bra. jag var lugnare och tydligare som programledare :):)

nu har även tossen vart snäll och gjort så jag fick lite fina snöflingor på min sida. TACK!
blev genast lite mysigare och juligare.

nu ska jag fortsätta jobba tjingeling

Smutsig :(

igår va de att åka fram å tillbaka massa.

på morgonen va det föreläsning om typ allt möjligt på engelska inne på norra latin men kursen astronomi de va en enda av dem jag hörde som pratade lite som stjärnor.

sen till skolan för matte lektion där jag hade glömt matte boken och miniräknaren hade iallafall häftet me mig :P så blev att låna miniräknare av Jennuw å matte bok av henke

sen in till stan igen för att åka till tandläkaren.

hem därifrån in till mörby centrum där jag mötte min söta mor och drack en chailatte smask!!

idag har jag sänt radio med felle å simon va producent så gjorde ju inte så mkt, de va rätt najs :)
sen redigerat mitt reportage som aldrig verkar bli klart och ändå jobbar jag faktiskt aktivt me de, men lite resultat från att rån början ha varit 45 min så är de nu nere i 20 så lite till ska bort sen e de typ bra.

Efter skolan åkte jag och mamma till Ikea har typ inte vart där på hur länge som helst och vem springer jag inte på där om Mervi liksom vad är sannolikheten att man åker dit samma dag och samma tid?? tydligen lyckades vi. sen vare en hel del andra där som jag också kände.

när vi åkte hem va vi tvugna att åka förbi macken eftersom vi äntligen har bytt till vinterdäck självklart utnyttjade min söta mor att jag va me så de va bara att sätta sig ner vi smurts däcken pilla bort pluppen och sen kolla lufttrycket i däcken! så nu e dem perfekta å de tack vare mig :P fick även äran att tanka bilen haha de som e så kul NOT!!!



Imorgon blir det radio sändning igen :P hoppas jag e lugn då också :)

tjingeling

Hej träningsvärk

fyfan helt slut i kroppen.

igår vare hela dagen att sitta och redigera inslaget om hovslagaren, blev inte riktigt klar.

sen vare ju att åka direkt till stallet och byta om där. kunde inte först bestämma mig vilken häst jag skulle ha mellan Mim och Dexter. Dexter är ju min favorit :) red honom varje vecka ett tag, men på senaste tiden har han varit så springig och hård i munnen så har inte velat rida honom på ett bra tag.. men kände för att jag idag ville ha honom. å han va helt underbar visst att jag fick kämpa ordentligt men han va så himla underbar och jag blev så lycklig :):) riktigt nöjd med lektionen.

Sen red jag även med i pappas lektion och då blev det Mim :P så blev dem två jag stod och valde mellan till första lektionen som jag red :P
Stel som vanligt och stenhård i munnen men efter en timme så gick hon faktiskt ner på tygeln och arbetade bra med bakdelen. Kan däreomt säga att när hon väl började jobba ordentligt då var jag helt slut.
SÅ idag när jag vakna va de bara HEj träningsvärk i mage och armar.

idag gick jag och mamma och gurra upp till min brors hem och hämtade valkyria sen gick hon med oss hit så nu har degen jäst och vi ska bara saffrans bullar.


MIM

Dexter

kaaaaallt

idag va tove i skolan före mig å dessutom på en matte lektion de e fan inte ofta de händer :P dock blir jag lite mer okoncentrerad ...:S men men

Sen blev det att traska i kylan till täby galopp blev lite osäker när jag gick där för visste inte exakt vilket stall jag skulle till men gissade lite och de va rätt :D:D kändes rätt bra att träffa rätt :)

de va en rätt najs intervju, trevlig person och de underlättar sen att jag fick vara i ett stall gjorde ju inte de hela sämre. men när jag gick därifrån till skolan som tar typ max 5 min så höll jag på att dö va så jävla kallt kom in i skolan å händerna började sticka så där äckligt som dem gör när man är kall och går in i varmt rum.

sen har dagen flytit på med redigering, jag och sara är även helt klara med avid nu då vi gjorde råmaterialet som greger ska få klart idag. duktiga flickor.
Imorgon blir det att redigera klart för min del.

Hade sån tur sen när jag skulle hem att mami å papi var i centrum så fick åka bil hem :) de e fan inte ofta de händer men as skönt när de väl händer.
så blev att åka iväg och handla mat och sen blev det även hem att fixa ännu mer me köket.

(Tänkte slänga in bilder men funkar tydligen inte nu, så får fixa de imorgon)




Självkörare

Idag vare då sändning i studion

Jag var självkörare, hade madde som programledare å sarisen va för första gången i studion som producent.

i början va de ju lite kaos å jag blir lite som ett jävla nervigt fullblod när jag inte vet vad jag ska göra eller vad som kommer att hända. men rätt snabbt blev det lugnt och vi hade bra flyt och bra sammarbete :):) så de va riktigt roligt att sända radio idag och kändes inte minsta jobbigt i slutet :):):):)

btw mamma kom hem och jag berättade att vi sände radio och kom på att de är ju repris 17-19. så jag sitter faktiskt just nu och lyssnar på vårt fin fina program :)

klem klem

1 december

igår blev det att stanna hemma det behövdes kan jag säga låg typ i sängen hela dagen å mådde inge bra.

idag dratta jag iallafall iväg till skolan,
gjorde inte så mkt va på utvecklingssamtal å fick chokladkaka :P som jag inte ens käkar... :S nån annan blir lycklig.

gjorde däremot redigerings jobb på en rak enkät som jag och felicia gjorde idag så den sänds imorgon när jag maddie å saruw ska vara i studion.

PÅ kvällen idag drattade vi ju iväg in till stan för vi skulle på svt :P lite kul eftersom de va typ exakt ett år sen som jag och sarisen var där och gjorde vårat reportage :)

sen nu när jag kom hem så har vi börjat fixa ihop skåpen till köket.

ska försöka lägga in bilder nån dag när jag har letat reda på kameran.

klem klem

RSS 2.0