Saga 1 år

idag började ind valen har fysik breddning - atronomi på morgonen de va ju inte direkt de mest spännande om man säger så alla som satt där verkade typ redan kunna allt.... dock vet jag inte om jag vill eller orkar byta de e ju ändå bara 50p kurs så den e slut till jul byter jag till någon annan e dem 100 å då är de hela trean så de e typ pest eller kolera....

sen på em va de matte c som gällde de va väl helt ok kom iallafall ihåg en hel del men henke verkade typ fövånad när han läste mitt namn på listan.......tack för den liksom!!!!!! nästa gång ska vi börja me fjärdegradsekvationer... blir spännande :P

sen idag så är det faktiskt den 31 augusti vilket betyder att mitt lilla syskonbarn Saga fyller hela 1 år idag :)

så blev att jag körde familjen hem till dem och sen va de firande av henne :P

SAGA den lilla grisen :):)

Pa

yes skolan han kommit igång nu har väl varit helt ok dem här dagarna rätt najsa lektioner idag.
började me Projektarbetet idag å de känns verkligen roligt å lära sig hur man startar ett företag.

sen har jag ju fått tillbaka min data :):) så när jag har installerat lite program på den och tömt kameran så kommer de komma lite bilder här.

va ute å övningskörde idag å de gick riktigt bra :P yeahh nu ska jag våga anmäla mig till körskola är typ rädd för när de inte går bra blir jag typ lack på mig själv.. får se hur de blir när de är någon annan som sitter brevid.


LÄnge sen = långt inlägg

ja som rubriken talar kommer de här inlägget bli ganska långt.

i tisdags skulle jag in till täby som jag nämde i tidigare inlägg jag har tjatat om att ta hål hur länge som helst i öronen men mamma har inte velat me tanke på min allergi mot typ allt men nu fick jag iallafall de i födelsedags present så in till täby och ta 3 st hål :):) så nu är de bara vänta tills jag får byta örhängen :)

måste skryta lite me att de har blivit en hel del bilkörande den här veckan, dessutom längre å lite svårare sträckor :)
Fredag
i fredags började äntligen ridnignen igen de va rätt najs men endå va man rätt seg va mysigt me en tur i skogen då och hoppa fasta hinder i skogen som lagom uppmjukning självklart lyckades jag även få min underbara häst :):)
trevligt att träffa trevliga människor igen.
 
sen bar det ut till landet på kvällen/natten.

Lördag
Regn idag när vi hade tänkt åka å sola.. blev istället in till stan å hälsa på farmor.
på kvällen sken de upp å vi bestämde oss för att åka ut på skön och lägga nät :)

Söndag
Idag blev de upp tidigt för att hämta hem näten,, dock blev de inte riktigt som vi hade tänkt oss men till slut löste de sig iallafall och upp kom de lite fisk.
vi fick 1torsk,18flundror och 2 piggvar.
däremot var de inte lika roligt att trassla ut nätet hade blivit riktigt trassel, jag,pappa,storebror och farfar höll på i 2h för att få ut ett enda nät dem andra gick mkt snabbare.... huum rätt trött va man efter att ha stirrat på en tråd i 2h så vi åkte ut en tur till på skön då alla följde med så fick mig ett dopp idag å lite sol :)

nu e jag hemma
å imorgon är det skola igen.

sista året på gymnasiet, känns tråkigt,roligt, skönt, konstigt, va händer sen liksom å de är så mkt press å saker som ska göras sista året. får bara hoppas på de bästa.

tjingtjing

Operation 17/8

Berättelse om dagen.

yes imorse va de alltså dags för operation.
natten har väll inte inneburit allt för mycket sömn utan nervös som jag alltid e inför operation påverkade ju sömnen....
vaknade av pappa imorse å kände bara måste jag göra de här kan jag inte få ligga kvar i sängen och bara glömma operationen :S ne blev stiga in i duschen och sen åka iväg självklart skulle varenda människa jag såg gå och äta på något, bara för att jag själv var fastande och huuuur hungrig som helst....
in till Ds vid 10,00 då jag hade tid 10,15 blev jag inropad till rummet, sen gick de mesta rätt fort fick sätta på mig dem förfärliga sjukhus kläderna som är så himla vidriga!! jävla klänning i bomull å knappar fram å sen några fula jävla knästrumpor allt e gräsligt, blir inte bättre av att jag hatar sjukhus... sen träffa doktorn, inte min vanliga för hon opererade tydligen inte idag, sen in på rummet möta narkosläkaren, skriva på massa papper, ta lite alvedon me HUR lite vatten som helst jag brukar ta en tablett me ett glas vatten nu skulle jag ta TRE tabletter me en halv mugg vatten, blev väldigt tort å kändes som om tabletterna satt fast i halsen,,, inte riktigt mys :(
sen iallafall 11,15 blev jag hämtad och upp på operation bar det då, träffade narkos läkarna varav en snackade engelska..... liksom hej jag är inte sveriges bästa på engelska, jag gillar inte operation eller sjukhus å mitt i allt ska jag behöva snacka engelska.... ja ja tur att den ena snackade svenska för de är inte direkt att jag hade fattat alla medicinska termler på engelska, men gick bra engelsk kvinnan va snäll å lite rolig, fick ingen hel narkos då de va ett sånt enkelt ingrepp (enligt dem, för mig är det lika jobbigt hur stort de än e), fick lugnande medel eller milk som hon sa :P sen minns jag att hon pratade me mig och frågade va jag va rädd för och då sa jag ALLT, sen kom läkaren in och jag fick typ mera medel, för sen minns jag bara att jag hoppade över till en annan säng, tror jsg även sa något men vet inte riktigt om jag gjorde de.. fick en burk av den engelska kvinnan (de va en souvenir, MITT BLÅA RÖR) sen vakna jag inne på uppvaket och hade ont i örat och huvudet, så då fick jag voltaren i dropp vilket jag annars inte hade fått men va tydligen inflamerad runt röret så doktorn tyckte de va ok att ge mig de, sen fick jag även en PIGGELIN :) typ de enda bra på dan :P
efter drygt 40 min på uppvaket så va de ner mötte såklart doktorn i hissen å jag tycker man känner sig så jävla fånig där man ligger i en sjukhus säng, som dessutom var alldeles för kort!!!
sen fick jag tack och lov ta av mig ful kläderna och åka hem så vid 13,20 lämnade jag sjukhuset :):)

så här roligt går de till när jag ska operera mig, men nu e jag grymt trött på operationer och sjukhus dessutom måste jag ju betala nu när jag är 18 så dem kan ju glömma att jag tänker springa där lika mkt som jag har gjort under de här året.

mår ju inte helt ok efter allt som har hänt idag, å alla mediciner jag har blivit istoppad, ska dessutom ta medicin ett tag framöver nu för att försöka få bort infektionen som jag har.

imorgon ska jag försöka ta mig till täby och se om jag fixar en sak jag fick i födelsedagspresent :):)


hoppas eran dag har varit bättre än min :)


18 år, cruising,impala

de är en hel del som har hänt sedan jag uppdaterade senast så det här inlägget kommer bli riktigt långt, därför delar jag upp dem i de olika dagarna.

14 Augusti
Min födelsedag = 18 år :):):)
dagen började me frukost på sängen, sen mys me mamma framför tv innan vi insåg att vi hade 24 minuter innan vi skulle vara vid bussen så en riktigt snabb dusch blev de för mig har aldrig i hela mitt liv duschat så snabbt innan :P
sen bar det av in till stan för att fixa tandställningen som hade gått lite sönder :S
massa mys hade jag och min mamma när vi gick inne i stan och solen lyste på oss :) lite shopping blev det och mysig lunch :)
senare på kvällen kom även pappa och då blev de middag på HARD ROCK CAFE :) yeahhh smask smask :) och till efterätt gick vi till glass huset och käkade :P
när vi kom hem sen så fick jag paket så de va riktigt najs dag :)
Fick massa gulliga sms,mail,telefonsamtal så de tackar jag för :)

15 Augusti
idag kom saga hit medans tobbe.izza å kyra åkte till Barkarby på Wheels Nationals. Fick paket å fin sång av kyran :P
på em sen kom dem och hämtade mig så åkte vi inte till sthlm eftersom de va ju även Sthlm cruising så middag innen i stan och jag fick visa LEGG när jag beställde :P hahah.
Massa snygga bilar e de ju, dock blir man ju lite trött på hur vissa människor behandlar dessa underbara bilar,,, typ en slår ner taket den andra slår upp medans de andra i bilen sitter och slår på dörrarna ......
självklart åkte vi brors IMPALA in :)

16 Augusti
lite seg idag..
bror undra om jag ville hänga me upp till ladan och byta impalan mot volvon å de e inte direkt att jag tackar nej till att åka impala (rackar bilen) mullrar ju så underbart om den :P
så blev hämtad här och sen cruisa(?) vi upp till ladan.
helt plötsligt stannar bror bara å tittar på mig köra?? WHAT!! jag köra stora breda impalan??
men jag gjorde de :P JAG HAR KÖRT IMPALA !!!!!!! snacka om att jag kan leva på de länge att jag har kört den bilen :P dock inte så långt men de räckte för mig :)
körde även hem volvon så har fått övningskört två helt nya bilar idag är ju så van vid BMW så de va ju lite annorlunda men de gick ändå rätt bra tycker jag :)
när jag kom hem sen så visskade bror min ngt till mamma självklart blev jag super nyfiken men mamma skulle försöka avleda mig vilket inte gick så bra men de visade sig att de va en överraskning min underbara vän Veronica som för tillfället bor i nyköping va hemma och kom hit med sin hund Inez så trevligt me överraskningar :):):)

nä nu e jag super hungrig får väll hjälpa till lite så de blir mat snabbare. fast egentligen e jag inte hungrig även fast jag e hungrig... har kommit in i mitt jag ska operera mig imorgon bubbla.. vilket gör att jag är grinig,nervös,mår illa och vill varagömma mig under täcket.......
lär inte bli så många timmar sömn inatt brukar inte lyckas me de nämligen sen får vi väll se hur det går imorgon .....
tjingeling

fram och tillbaka på cykel :)

idag tycker jag faktiskt att jag har varit rätt duktig.

gick upp rätt tidigt imorse och käkade tidig frukost så att jag även hann käka en tidig lunch innan jag åkte hemifrån.
hade bestämt mig för att jag skulle åka till galoppen idag, dels eftersom jag inte kommer kunna åka dit på ett tag nu och sen för att jag inte hade så mycket annat inplanerat, och istället för att ta bussen till galoppen så cyklade jag hemifrån och dit tog 24 minuter att cykla dit tar typ 15-20 me bil så de tycker jag va rätt så bra :)
sen på galoppen träffade jag trevliga människor så de va najs :) alltid trevligt när man känner några som man kan prata me :)
sen va de ju bara att trampa hem igen, dock lite jobbigare eftersom de är mera uppförsbackar åt de hållet men gick rätt bra en då 27 minuter :) najs najs

körde lite idag också, måste nog snart boka tid på körskolan :P

nä nu e jag hungrig å de e mat så tjingeling.
 
IMORGON BLIR JAG 18 :):)


Farsta strand

blev en liten tur till farsta idag, åkte rally bilen :P
skönt va de å få komma iväg å göra nåt å inte bara sitta hemma å lata sig elelr rättare sagt de va skönt att komma hem ifrån å slippa alla bygg gubbs...

blev sen en tur till stallet för att hälsa på lobban, jenny skulle rida henne men gjorde de dock inte så länge som jag hade trott utan hon tyckte jag skulle rida istället, hade ju inte direkt planerat de när jag åkte hemifrån så iklädd jeans, fel tröja, helt fel skor hoppa jag smidigt (om elefanter e smidiga) upp :P har inte suttit i en sadel sen början av sommaren så kändes ju rätt ovant.:P
men är ändå nöjd att jag red, kommer ju vara sista gången på ett vääääääldigt långt tag :(:( kommer sakna henne :(  men de blir nog bra.

yeah nu e de inte långt kvar till födelsedagen.
nackdelen är att de inte e långt kvar till operationen då heller......

stolt

igår åkte jag som sagt hem till jenny va där redan 9,00
grymt nöjd e jag att jag slapp rida höll på att dö när jag bara satt och tittade på de va så grymt varmt, tycker de är rätt najs att se andra rida då får man se mera hur hästen rör sig vilket man inte alltid ser när man sitter på ryggen då man mera bara känner hur den rör sig, sen hade jag ju tid att kolla på de suuper söta fölet som sprang i hagen brevid volten :)

sen blev de slapp och mys i poolen så himla skön dag :)

sen blev jag väldigt stolt över mig också gick på toa och utanför stod de en bur, aha dem har köpt marsvin också tänkte jag... men så va de ju inte jenny passade tydligen annikas råtta.... ja kan säga jag sprang när hon tog ut den ur buren den hade ju sjuukt lång svans........:S men efter att jag hade sprungit iväg ett par gånger och gömt mig bakom golder retrivern Wilma vågade jag titta på den och fram till är dem ju söta,, men svansen njaaa inte riktigt lika sött...
vågade iallafall klappa den på huvudet när jag inte tittade på svansen :) så nu har jag hälsat på en råtta som heter Laban :) lite stolt att jag vågade efter liten stund.

tjingeling

gubbe på väg!!!!!

tjolahoppsan :)
är allmänt trött på min blogg vill ändra utseende och vill kunna lägga in bilder.... får se när de blir av.
kusinen kom ialllafall igår och hämtade hem datan till sig och ska se om han kan fixa den HOPPAS HOPPAS HOPPAS att han kan fixa den :):) annars blire väl å köpa ny data men har ju liksom ändå saker på den andra som man vill ha kvar och den e inte helt fel rätt oki :)
men men finns inte så mkt jag kan göra mer än hoppas.

idag ville jag ut och köra så började me att jag och pappa åkte och fixade lite jag måste ha inför imorgon och sen skulle vi ut och köra och jag körde han sa vart jag skulle vilket slutade me att vi hamnade på typ världens smalaste väg på vissa ställen fick de bara plats en bil och på dem allra flesta va de en bil och lite till....... självklart skulle jag möta en jävla lastbil där,, som tur, var det lite bredare där den kom..... för er som bor här i trakterna kankse vet när jag säger skålhamravägen. fyfan de va nog ända gången jag körde där. smal hur mkt svängar som helst och de va tvära svängar och sen backe upp och backe ner och vissa backar va typ stuuuup rakt ner gick dem,,,,
på ett ställe när jag kom ner för en backe och innan en sväng så ser jag en tant och en gubbe som gick på vägen såklart gick dem i bredd de ägde ju säkert vägen.... gubben tittar bakåt och jag reagerar lite på de, såklart när jag kommer ner för backen och ska köra ut lite för att passera dem ja då kommer de ju såklart en bil på den smala vägen å inte FAAAn ska ni tro gubben flytta på sig nä han gick där mitt ivägen å jag fick mötande..... kul kul de löste sig iallafall men de va fan när att de inte hade gjort de, så jävla förbannad jag va la mig på tutan :):) å då skrek gubben VA E DE? ja va fan tror du, kanske flytta på fläsket nästa gång.....grrrrrrrrrrrrrrrr

nä nu ska jag glömma det, som tur är gick resten av timmen bra :)

imorgon ska jag få trevligt iallafall ska åka hem till jenny och umgås me henne :)
de ska bli riktigt trevligt.

nä nu ska den här segaburken stängas av.
tjingeling baconstring.

Djur

helgen har varit helt ok spenderades på landet där det var ett 80 års kalas där man hjälpte till och serverade och fixade och va social spännande att se fulla pensionärer eller....... hahah kankse inte :P

sen idag gick jag, mamma och pappa ut i skogen för att plocka lite blåbär elller de blev faktiskt rätt mkt. de va även mycket av annat också nämligen djur. nog för att jag är djurmänniska men de finns faktiskt vissa djur jag skulle vilja utrota helt och hållet och jag skiter fullständigt i någon näringskedja å sånt för
  • SPINDLAR
  • FÄSTINGAR
  • MYGGOR
  • ORMAR
är helt klar bland dem värsta djur som finns blääää hatar dem men dem verkar tydligen gilla mig i skogen va de fullt av mygg,fästingar och myggor bläääääää dem störde mitt plockande av bär.
sen åkte vi till stranden en stund och när vi skulle hem där ifrån tar mamma tag i mig och då kryper de en orm framför mina ben snacka om att jag fick PANIK och bara SKREEEEK!!!! alla som var kvar på stranden kollade rätt bra på mig hahaha :)

tjingeling de blir inte mer från mig nu :)

RSS 2.0