HÖÖST

Idag blåste det verkligen HÖSTvindar eller snarare STORM skönt att ja kunde sitta hemma, skulle skriva på min hemtentamen men tror ni att de blev så mkt gjort?? nja inte direkt va... men om ja blir klar me den får ja hel ledig på torsdag å kan hitta på en massa skoj då, visst borde de vara en morot klart som faan att de e men ja tänker bara gu va skönt att på torsdag e ja klar å kan göra de å de å de bara massa tänkande på annat istället för att skriva på hemtentamen!!! FYYYY på mig fan disciplin är något jag behöver skaffa mig så jag blir klar med tentan :D

FAN FAN FAN imorgon är dagen D! Dagen då jag ska åka till SÖS!!! Kan ju känna mig lycklig om ja lyckas sova några timmar inatt :(:( ja e typ både rädd, osäker å ni tycker säkert ja e oerhört löjlig men fan tyck de då!!! De e inte ni som behöver ligga på den där jävla sängen/stolen å ha gröna gubbar omkring er!!!


Hästmannen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7861512.ab


Usch va elakt!
Speciellt som de står att hästarna mår bra å ser hela å så ut...
fan har dem ingen bättre å ge sig på finns ju massor som verkligen misshandlar sina djur men dem bryr dem sig inte om att ta fast!!!


AIK!!

DE FINNS EN ALEDNING TILL VARFÖR MAN ÄR AIKARE!!!

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/hockey/sverige/elitserien/aik/article7864349.ab


En hel del att göra!

Helgen försvann vääääldigt fort, var lite ledig som tur va på fredagen satt hemma och pluggade= skönt :)
Lördagen arbetade jag 11-22,30 gosch va inte så mycket att göra när man kom hem mer än typ duscha å sova.

Söndagen spenderades ännu fler timmar framför datorn då det var ännu mer text och frågor som skulle besvaras inför dagens seminarium.
Idag var det alltså seminarium typ om hur nya web 2.0 kom till och massa begrepp och sånt om de...

Har även inlämnat cdomslaget nu är inte jätte nöjd men kändes ändå skönt att ha lämnat in det för då slipper jag åka till skolan imorgon och kan istället sitta hemma och skriva på hemtentan som ska in på torsdag.
Men innan torsdag är det den här veckans hemskaste dag och det är ONSDAG! jag är redan suuuuper nervös å sover dåligt om nätterna! faan för de här! Kommer må skit dåligt när ja åker dit, hoppas bara att ja inte bryter ihop när ja väl är där.

JA bloggen handlar mest om skolarbete å mina bekymmer över tänderna å sånt men de e tyvär de som mitt liv handlar mest om nu...


Skolan

Idag blev de att åka till skolan sådär lagom äckligt tidigt,, började nämligen 9.
sen fortsatte jag att fixa med omslaget till cdskivan å de gick väll hyffsat sen bestämde vi oss iallafall för att vi skulle gå å se på föreläsningen som skulle hållas i stora Aulan de va tydligen nån känd..

När vi kom in i aulan så stod de säkerhetsvakter lite här å där (gör aldrig de annars) å dem va även där å filmade!
RALPH NADER va de som va och föreläste hos oss på engelska så de gick väll sådär me tanke på min engelska men ja förstod de mesta :)
sen smet vi ut typ en bskväg för vi ville inte gå där alla andra va å då utan för stod de en mörklagd bil me vakter utanför den å så en transportbuss me mörklagda rutor fatta va seriöst :):D

nu när ja kom hem va jag ju tvungen å googla honom de här säger wikipedia om honom.

Ralph Nader, född 27 februari 1934 i Winsted, Connecticut, är en amerikansk advokat som blev världsberömd på 1960-talet för sin aktivism för trafiksäkerhet, konsumentintressen och kamp mot storföretag. Han har kandiderat till presidentämbetet vid flera tillfällen.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Ralph_Nader
Vill du läsa mer om han klicka på in här :D


Här är en bild på han (från google)



Eftersom jag var hos tandläkaren igår så har jag idag suuuper ont i tänderna och kan inte äta något så har levt på flytande kost... :( dock är jag hungrig nu men klockan är för mycket och jag har ändå fått i mig lite soppa och glass till middag... NYTTIGT! lr inte :D

nu ska jag nog leta rätt på John blund.

Mer Metallskrot

Idag åkte jag en snabbis till skolan har lite egen tid och ja vill bli klar me uppg så jag kan få vara ledig på fredag är så grymt skönt speciellt eftersom jag jobbar heldag på lördagen så hinner man inte få mycket vila annars men vi får se jag fick knappt till någon inspiration och förslaget ja har är rätt B. men men får se hur ja gör

hann iallafall inte fundera så mycket mer innan det var dags att åka igen eftersom min världens bästa tandreglerare tog emot mig på sin lunch trots att de inte var akut :D
Men nu fick ja typ spännen på insidan av vissa tänder så nu har jag lite på insidan och sen den vanliga på utsidan och sen ändrade han om en hel del annat också..  så nu kan jag knappt äta igen tungan fastnar i kedjan på insidan och en gång fastnade den så jag typ fick panik för den satt verkligen fast.... goscch tar ju alltid ett tag att vänja sig vid dem nya sakerna så får väll se när jag kan börja äta igen!

Sen åkte jag iallafall hem och gu vilken fin dag de va lite lagom temperatur och så sken solen ! :):)


När ja kom hem lyxade ja såklart till de me en chailatte :D


Val 2010

idag har jag varit en duktig flicka och gjort massor me saker.

Först i morse blev jag väckt av Saga som bankade sin gossedjurs hund i mitt huvud... mindre skönt sätt att vakna på om man säger så, men men upp kom jag iallafall och frukost blev de innan vi åkte till min gamla skola där de va vallokal så nu har jag röstat för första gången wiho :D

Sen efter de har jag jobbat i 9h så känner mig rätt lagom sliten nu efter den här helgen.
så ja skiter i valvakan å går å lägger mig,
läser ju ändå tidnignen på norgonen så lrä få reda på allt då :)

natti natt

ja vill inte!!

Igår kom brevet jag hade hoppats på aldrig skulle dyka ner i min brevlåda.. :(

Brevet där det står att jag har en operations tid bokad på Södersjukhuset om två veckor...
Behöver jag säga att jag mår skit dåligt över de??
Operationen är med tänderna att göra å visst jag ska inte sövas men halåå jag är ju lika orolig över de även fast det inte är någon sövning inblandad.!!! Jag får PANIK av bara tanken på att snart ska jag ligga där på ett jävla operationsbord!

Jag gör inge annat än att tänka på de där JÄVLA BREVET!!!!!!! fan, ångrar att ja lät mamma öppna de! (ja ville inte öppna så hon fick görat)

Har även börjat inse att de är ingen ide att jag någon gång i livet skaffar barn för ja vill inte utsätta dem för liknande saker, tandproblemet går ju i släkten så de är ju stor sannolikhet att dem får de och sånt vill inte ja!! De räcker me att ja mår piss å har typ alla jävla problem man kan ha i världen!

bläää nu e jag dyster :(:( ska göra nig en chailatte så ja får lite socker i nig och blir pigg och glad innan ridningen.

Vart tog tiden vägen?

Det blir ju inte så mycket tid över nu när jag sitter och pendlar 3h per dag om allt går som det ska men som alla vet så lever pendeltågen sitt egna liv och går lite när dem tycker det passar dem.

Kursen vet jag inte rikigt vad jag tycker om den ännu är så mkt introduktion nu eftersom det är den delkursen vi läser så då har dem typ tagit lite från varje och lagt in på schemat här i början vilket gör att de blir lagom kaosartat i allt.
Men jag känner att jag hör hemma när vi sitter och redigerar i photoshop och i ljudprogrammen :D
Dock är de oerhörd skillnad att plugga högskola mot gymnasium, så vi får väll se hur det går. Jag tänker typ på TEG jämt när vi gör saker som liknar de vi gjorde där typ alla graf lektioner när vi redigerar i photoshop och praktiken nu när vi gjorde bildspel med ljud (behöver jag säga att det var jag som satt och redigerade :D)

Så jag hinner inte med så mycket annat just nu förutom skolan, jobba och ha lite fritid :)
Dessutom läser jag ju även matte en kväll i veckan.

jag har ju dessutom hunnit göra nya naglar så nu är jag lagom lycklig över de :):):D


Uppdatering

Hejjj

Har tänkt nu i flera dagar att jag ska uppdatera bloggen å ja tänker göra de..
men inte just nu :D
ja e ledig på fredag så då kanske de blir att jag kan uppdatera er vad som hänt i mitt liv


puss å kran på er alla sötnosar

RSS 2.0