Globen!

Idag har det blivit hästar för hela slanten!
 
Åkte iväg rätt tidigt imorse för att åka till globen och Stockholm internationell horse show!
Kollade på dressyr på morgonen och det var en riktigt intressant och bra clinic som Patrik Kittel höll, det bästa var att han började kliniken med att han skulle satsa på att sitta kvar under hela tiden, då hästen började med att studsa och var riktigt taggad!
Satt på riktigt bra platser, rad 3!!! 
 
Sen åkte jag till stallet och red lektion, det gick så gryyyymt bra. Hade patriks clinic i huvudet och red ordentligt och det gick väldgit väldigt bra. Otroligt nöjd med min ridning idag!
 
 

Produktiv!

Riktigt nöjd med dagen!
 
Började med att jag sov eftersom jag var vaken hela  natten, och såklart var nån försäjare eller nåt tvungen å ringa mig 9... när jag sov!
 
Åkte direkt sen till gymmet och körde ett riktigt bra pass AMRAP med Powercleans, pushups och airsquats!
Köpte med mig en sallad och åkte sen vidare till täby centrum och shoppade lite nyttiga produkter
 
Shoppade även några proteinbars :)
 
sen åkte jag hem och började med skoluppgiften såklart i sista minuten.... skulle in idag!

Gjorde klart den och svarade dessutom på två andras som också skulle göras men inte behövde vara klar idag men tyckte det var lika bra, sen var det även dags för veckans chatt första som jag var med på! Tycker det gick riktigt bra och kände mig aktiv :)
 
Nu ska jag titta hur kakan blev som jag bakade av produkterna ovan!!

Äckelväder!!

Varnade ju för att jag skulle vara borta ett tag men trodde verkligen inte att det skulle vara såhär länge när jag väl hade kommit igång med mitt bloggande igen....
 
Men dom två senaste veckorna har det varit väldigt mycket både kring mormor och sen med jobb och allting. Mormor har nu fått somna in och det känns som om det var det skönaste för henne och slippa lidandet som det mer blev i slutet. Sen förra veckan så hann jag mer eller mindre bara hemma slänga mig i sängen försöka få några timmars sömn innan det var dags att gå upp igen och åka iväg det var verkligen en helt galen vecka!
 
Helgen rullade även den på i ett 180tempo, valkyria och saga var hos oss så på söndagen åkte vi till Gym och sim och simmade i bassängen dom börjar bli super duktiga på att simma nu!
 
Idag har också varit en sån där galen dag då jag önskar att jag hade fler timmar!
Började dagen med att jobba och vara ute på promenad och busstur ute i regnet.... mindre mysigt!
 
Hade lagom torkat upp innan det var dags att åka ut till stallet, men besämde mig för att bella fick en extra vilodag idag, kände mig inte alls sugen på att rida när det öööste ner.
Gick ut med kärran till gödselstacken och vart dyngsur så då beslutade jag definitvit att jag inte tänkte sitta och harva i regnet, dessutom utan regnkläder eftersom dom var kvar hemma då jag åkte direkt från jobbet!
 
Trött på att det regnar och är mörkt hela tiden! Ända fördelen med snön är att det blir just och inte lika blött.
 
Efter stallet stressade jag hem och slängde i mig lite mat innan jag somnade en stund.
Å nu sitter jag på jobbet och jobbar för andra gången idag.... får se hur glad min kropp är på mig imorgon!!
 
Sov så gott nu alla som ligger i era varma sköna sängar!

summering!

 
Har varit fullt ös dom senaste dagarna, tagit vara på varje minut känns det som!
 
I fredags som jag skrev förut var det ju jobb på hunddagiset, träning och sen i stallet där det var sviiiinkallt vart det hoppning :) Vart utdelning på hästarna och jag fick min fina gråahäst, så det gick därför suuper bra, fick många fina språng!
Den Stora Fina Gråa Hästen!
I lördags var de jobb i 13h och sen vart jag med "lurad" på att åka till kista och o´learys och så spelade vi bowling :) Det var grymt roligt, jag gick in med inställningen att jag kunde förlora för det brukar inte gå så bra för mig och bowling men jag lyckades få in både några strike och spare, sen några dåliga såklart också... men jag förlorade inte!!
 
Sen eftersom vi var på o´learys så vart det en god drink också, inte mindre än två strawberry daiquiri!
 
Idag vart det upp å iväg till stallet på förmiddagen, jag och jenny bytte häst idag också..! Efter lite gnäll å såklart även lite tips från jenny så gick sojan riktigt fint och jag slutade då innan vi började bråka igen :) men herregud vad slut jag var, hon och bella är väldigt olika att rida men dom är så roliga båda två på sina olika sätt!!
Två fina svansar förra året på lucia!
 
Sen hann jag hem en snabbis och hann damsuga mer eller mindre hela huset!! Men sen åkte jag till gymmet även fast jag hade blivit trött av sojan, köra cykel-puls och testade för första gången att köra med pulsband! Vet inte om det var att jessica är en sån grym instruktör eller att jag vart så taggad av siffrorna på skärmen som gjorde att jag glömde bort att bli trött och bara körde på som en galning! Så jäkla härligt pass och kände mig riktigt nöjd med mig själv!
 
Sen som avslut på den här välfyllda helgen vart det såklart en fars dag middag eftersom det är fars dag idag!
Riktigt god mat med älgfärsbiffar och god efterrätt! Det var jag värd efter passet på gymmet :)
 
 
 

- grader....!

Vet att jag skrev igår att ni skulle få en längre uppdatering men den glömde jag helt enkelt bort så ni får den nu istället!
 
Första på morgonen åkte jag till eastman institutet och kollade mitt inplantat som såg bra ut och jag är ääääääntligen klar med allt som rör det så grymt skönt efter alla år av strul och problem med tandläkare hit och kirurg dit å sen en reglerare mitt i alltihopp å ingen pratar typ med nån men nu sitter den där den ska och gör förhoppningsvis det resten av livet!!!
 
Sen åkte jag till gymmet och körde ett PT pass och det var ett riktigt bra upplägg på passet, kände redan av träningsvärken när jag skulle gå upp för trapporna till omklädningsrummet :)
 
Direkt efter träningen åkte jag vidare och jobbade, sen vart det hela sverige bakar när jag kom hem så därav blev det ingen uppdatering igår.
 
Idag när jag vaknade så kände jag av träningsvärken direkt fast jag blir typ bara glad när jag har träningsvärk så de e ju ändå helt ok :)
 
Idag var jag tillbaka och jobbade på hunddagiset så det var riktigt roligt :D men blev ju promenader och då kändes det i benen...
 
Men knäpp som jag blivit så åkte jag självklart till gymmet efter jobbet också och körde loss lite på axlar och armar. Men tog det lungt med benen eftersom dom redan känns så mycket och sen ska jag ju snart åka till stallet och då lär dom kännas och få jobba ändå!!
Å eftersom träningsvärken alltid blir värst två dagar efter träningen så vet jag någon som kommer vakna med grymm träningsvärk imorgon!
 
Nä nu ska jag väll ta och klä på mig massa kläder när jag ska åka till stallet eftersom det är så himla kallt ute nu, börjar undra hur jag ska klara när det blir -20 ute.....KALLT KALLT KALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

odenplan och östra

sitter på östra just nu och fryser, hade tänkt skriva ett längre inlägg men testar först ifall de här funkar å skriva från mobilen!

lite jobbigt.

Just nu känns det som om det är lite jobbigt här hemma....
 
Mormor ligger på sjukhus och det dinns tydligen inte sp mycket mer å göra åt henne, så mamma har dom två senaste dagarna tsm med resten av hennes syskon tillbringat dagarna på sjukhuset och det är väll klart att det sätter sina spår i henne både psykiskt och fysisk. Allt man vill är ju bara att krama om och säga att det kommer bli bra, fast det jobbiga nu är ju att jag vet att det kommer inte bli bra så då kan jag ju inte säga de till henne..... usch jag hatar verkligen sånna här tillfällen i livet, tycker det är extremt jobbigt och märker att jag sover mycker sämre på nätterna nu också... :(
 
Så det är möjligt att det kanske blir väldigt tyst och lugnt här på bloggen ett tag eftersom jag kommr lägga massa energi på att få mamma att må så bra som möjligt!
 
 

Crossfit WOD

Idag åkte jag till gymmet och trotsade det av förkylningen som är kvar i kroppen!
 
Körde såklart min efterlängtade Crossfit!
Dagens WOD var
 
100 squats

10 swing 1 burpee,10 swing 2 burpees, 10 swing 3 burpees, 10 swing 4 burpees, 10 swing 5 burpees, 10 swing 6 burpees, 10 swing 7 burpees, 10 swing 8 burpees, 10 swing 9 burpees, 10 swing 10 burpees.

100 squats!


Dom första 100 squatsen brände jag av riktigt fort eftersom jag var så grymt taggad på att träna idag. Dock sitter ju fortfarande förkylningen kvar och det kändes att jag inte hade kört på 1 vecka!! Så resten av passet blev lite segare då det vart tufft med dom ökande burpeesena. Men kom igenom dom också men kan säga att det gick inte riktigt lika snabbt på nästa 100 squatsen :P hehe dom tog lääängre tid å göra. Men lycklig över att vara tillbaka så sen gick jag och körde lite pullups i frivikten och några armhävningar!! Jag ska klara mina mål!!!

 

 


Mysmorgon!

Precis som jag skrev i de tidigare inlägget har jag gått å dragit på mig en förkylning, vet att jag blev smittad på jobbet :(
 
Min plan var ju den här veckan att jag skulle ta det lungt med träningen och byta träningsform så körde ju två spinning pass den här veckan och hade tänkt att jag skulle köra crossfit i lördags morse men så blev de ju inte pågrund av förkylningen :(:( riktigt bitter över de!! så de fick bara bli jobb på lördagen.
 
Idag var de att gå upp tidigt för att åka till stallet, hade utsläpp. Tycker det är lite mysigt att komma till ett tyst stall och höra hästarnas gnäggande när man kommer och sen höra hur dom mumsar på maten.
Släppte ut alla utan bella och sojan. Pysslade med sojan som var tjock i benen så tog en promenad med henne runt hela gården och lindade benen så hon ska bli bra i dom :)
Den super fina jätte hästen som är riktigt härlig när hon inte får sina knäpp ryck :P
 
Sen tog jag och gjorde iordning Bella och red ett dressyr pass på henne på volten, hon fick jobba rätt ordentligt och i början var hon hård och stel. Men pigg vilket jag gillar och i slutet släppte hon även riktigt bra, så då tog vi också en skritt tur runt hela gården!

Gjorde iordning med mat och mockning och det vart en riktigt mysig stund på morgonen i stallet!
Fin fina Bella som har börjat bli riktigt tjock nu, hon kommer nog bli en super bra mamma till lilla fölet i magen!
 

Sjuk

Efter att jag hade skrivit det senaste inlägget så kom huvudvärken smygandes och de börjar kännas i hela huvudet och nästan kliar och jag nyser...... HEJ å bli sjuk igen :(:( OOOORKAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

1 November = ?

Idag är det 1 november, det är alltså exakt en månad kvar innan julkalendern drar igång och då är det snart jul.
Tänker låta sådär extrent gammal nu och säga att jag tycker julkalendrarna var bättre förr! Men iår är det mysteriet på greveholm igen så jag hoppas att den kanske kan vara värd att titta lite grann på iallafall.
 
 
Sen att det även är en ny månad innebär ju massor av saker, ny vikt den här månad?? Nya tyngre vikter på stången? Klarar jag mina Pullups? Frågorna när en ny månad startar är många just nu och svaret vet vi inte förrens 30 November! 
 
Även dags att börja fundera på frågorna, vad ska jag köpa för julklappar iår?!!
 
 
 
 

RSS 2.0