RIP INDIRESSA <3

Finaste Indiressa har idag fått somna in :'(
Såklart är det jobbigt man har ju lärt känna den söta lilla individen under 3 veckor!!
 
Som tur är fick jag ett lugnt och stillsamt farväl imorse, satt i hagen och myste i säkert 30min med Indi och hon var riktigt mysig och söt så det känns lite jobbigt att hon äntligen hade blivit lite mer nyfiken och vågade komma fram och sen så måste hon tas bort pågrund av att hon hade Gomspalt och luginflammation :(:(
 
RIP Indiressa
29/4-17/5-2013
 

250 Burpees

Idag gjorde jag en utmaning jag både lägtat efter att få köra och samtidigt avskytt...
 
Jag är inte direkt stor lover av burpees det är stört jobbigt!
 
Utmaningen var att köra 250 Burpees på så snabb tid som möjligt!

Jag klarade det men de va jobbigt att hålla räkningen och det kändes som om man aldrig kom framåt... men tillslut var jag på 200 och hade BARA 50 kvar. Var dessutom klar 2 min före min utsatta tid :) Så det kändes bra!
För er som inte vet vad en burpee är:
 
 

Sovmorgon till 05,15

Idag var jag ledig och efter två arbetspass där jag hade börjat 7 tyckte jag att det skulle bli skönt och få en sovmorgon men den sovmorgonen slutade med att jag gick upp tidigare jämfört med dom andra två dagarna.... fick åka och släppa ut hästarna ist för att sova! Men det är lite skönt att komma dit på morgonen och få allt gjort tidigt! Så hann släppa ut hästarna fixa mat och vatten i två hagar, samt mocka 3 boxar och fixa mat och vatten i 3 boxar + rida 1 häst innan jag annars skulle ha gått upp... Så kände mig lite lätt trött när jag kom hem så la mig på en filt i gräset på tomten och halvsov i 1 1/5h :)
 
Indi måste vänja sig vid att ha grimma, inte det roligaste hon vet... och dessutom är den fortfarande för stor... :( men hon är ju sååå sjukt söt <3<3 1 vecka gammal idag!

Stor förbättring!

Såklart spenderar jag mycket tid i stallet med söt Indi och bästa mamman :) fast igår vart jag lagom glad på dom två när de inte ville gå in från hagen.. kan säga att det är inte lätt att försöka få på en grimma på ett föl i hagen när hon inte vill..... men tillslut gick det iallafall!!!
 
Idag har jag faktiskt vart och tränat! Körde ett cyklepass och fick lite special ifall jag ville men jag testade att köra som alla andra och det gick super bra :) kör med pulsband och fick sen hem resultat av träningen och fick stor förbättring från förra passet så det känns riktigt bra!! Nu är jag igång igen, Fullt ös medvetslös!!
 
trööööööött :D

Indiressa 29/4

Så är äntligen fölvaket över!
Ett litet sto föl föddes nämligen på måndagen den 29 april kl 22,30! Allt gick bra så det känns skönt! Nu är det bara massa mys i stallet som gäller hela dagarna så skulle kunna sitta i boxen och mysa med bella och Indi (Indiressa) hela dagarna :D
 
 
 

RSS 2.0