160 min Tv

yes jag har faktiskt suttit i 160 minuter och kollat på hästar på tv :)
wow första gången på typ suuper länge som det var så mycket hästsport i tv.

först kl19,20-20,00 kollade jag på Kalla faktas program om travsporten...
sen va de 20,00-22,00 sammandrag ifrån sthlm horse show i globen man fick faktiskt se väldigt mycket ifrån alla delar annars brukar det typ vara en halvtimme med allt............ då får man inte se mkt..
så jag är väldigt happy att de ätnligen visar lite hästsport :)

nä nu ska jag fixa lite skolarbete
pusspuss

Otjänlig bana

jahapp..
de blev inga pengar idag :(

åkte in till täby tog en lite tidigare buss så jag skulle kolla vart hästen stod och lite sånt plus kolla på kval hästarna.
kommer dit hästarna gå i ledvolten för kvalet. alla hästar utom en går ner till boxarna för den hästen väntar på jacob johansen som tydligen provridigt banan för att se om den va ok.. alla står och väntar och bla bla sen helt plötsligt kommer några och säger att det är inställt... vet hade ju redan godkänt banan men tydligen inte speakern hade typ ingen koll men sen tillslut fick alla beskedet om att banan va otjänlig så löp dagen blev inställd så då va de bara att gå mot bussen för färd hemmåt asså visst att jag tyckte de va lite halvtråkigt att jag blev -200 kr men jag tycker mer synd om skåningarna som först suttit 9h i en lastbil och kommit upp igår kväll sent,, sen idag får de reda på att de är bara att lasta och sen åka hem igen :(:( fyyfffan säger jag bara
 
pussn

godmorgon

Sovit gott ??

de har jag iallafall gjort :)
första advent är det idag och nu är det inte långt kvar till julafton och ledigheten :)
men men man måste ju göra masa saker innan jul, tex köpa julklappar å då behöver man pengar så nu ska jag snart gå till bussen för att åka till täby och träcka :) alltid najs med pengar i plånboken :)

hoppas ni får en trevlig dag

pusspusspussspussspusspussspussspussspusspusspusspusspuss

B som i berra å bella

a igår på gympan så måste jag berätta att min gympa lärare var faktiskt snäll och trevlig mot mig,
första gången typ ever. t. o.m så söta felicia tog upp de på engelska lektionen att calle hade blivit mänsklig :)

ifredags invigde jag även min snygga reflexjacka :) jag har faktiskt provat att rida i den och de funkar:)

på lektonen hade jag berra eller ja han heter ju Iversson egentligen,, inga kommentarer om den lektionen mer än att jag var död efteråt :) bra träning vart det iallafall.

men men sen åt vi av min lilla missbildade kaka fast de verkade som om den va ok för folk ville ha receptet och sånt :)
sen kom min lilla favvo
hhahah satt typ å garvade hela lektionen för bella ville galoppa istället för att trava å sen när alla andra hade gjort halt tyckte bella att då hade hon ju hela fyrkantsspåret att springa på :) hahah sötnosen :)

efter lektionen när alla ridskole hästar hade dragit så busade vi lite i ridhuset :) jenny satt på men höll på att ramla av fyfan vad jag garvade då :)
jag sprang och jenny satt på bella och bella va inte sen att nappa på att busa :) hahah fyfan vad man fick springa för att inte få en galning över sig :)
jag sprang åt andra hållet mot vad bella stod och hon vände typ på en femöring å jenny höll på att åka av :) hahah
å eftersom jag garvade så mkt så skulle jag minsan också känna på hur de va så upp i sadeln sen va de bara att hålla i sig i sadeln och typ lite i tyglarna så hon inte rammade över sin ägare :)
men fyfan vad hon kunde springa och vända snabbt jag höölll ju nästan på att åka av ett tag :)
sen red jag lite vanligt för vi skulle lugna ner oss :)
travade och sen helt plötsligt kommer jenny med kommentaren kan du inte galoppa lite, de är bara en annan som har gjort det förutom mig..
haha jo de lät ju bra ..........??
fast de gick suuuper bra :) fast de va ju kanske inte den mest stilrena galoppen men de kan man ju inte direkt kräva av en travare som precis lärt sig galoppera, men hon lyssnade på skänkeln och satte av i galopp ibland gick det sjuukt fort och ibland stod hon på stället å galoppa :)
men jag älskar verkligen den där hästen. jag skulle lätt kunna köpa henne om hon va till salu :)
haha sen gjorde vi ju en favorit i repris jag satt på bella å jenny gick brevid :) fast den här gången kändes de inte lika ponnyaktigt för vi gick längre ifrån varandra.
ajuste nu har jag för första gången ridit på hackamore träns :)

idag dratta jag och bror till centrum, mamma å pappa va också med men åkte annan bil å vi umgicks inte så väldigt mkt med dom har köpt lite julklappar :)

nä nu ska jag inte tråka ut mer av eran dyrbara tid

puss puss puss puss puss puss pusss


missförstånd:???

måste bara reda ut..
asså jag var ironisk i inlägget innan. jag är helt emot djurplågeri...
jag är ju värsta djurmänniskan älskar djur och HATAR djurplågeri så

DJURPLÅGERI

yes så va man tebaka i skolan idag :)
alltid mys å träffa mina underbara klasskompisar :)
hihih kanske har lyckats smitta ner någon oxå xD

kom på ämne på till svenskan idag iallafall jag ska ha Djurplågeri inom hästsporten å min lärare frågar mig om jag är för, klart som faan att jag är för djurplågeri,, vafan tror han ???

aja har lyckats baka en missbildad kaka till ridningen imorgon

nä nu ska jag lägga mig så jag får medicin i örat
puss puss




bläää

den här dagen har varit helt meningslös..

kunde inte bestämma mig om jag skulle till skolan eller inte men satte mig på bussen i vanlig tid iallfall höll på att dö när jag gick till bussen kommer till skolan å så har vi ingen lektion :( bläää
går hem möter massa folk och lyckas missa bussen med 2 min sitter på buss hpl i 30 min innan min buss kommer får feta huvudverken på bussen så när jag kommer hem vilar jag och sen bestämmer jag mig för att inte åka till skolan igen utan ligga hemma och vila så jag kan orka gå till skolan imorgon..

nä nu ska jag läsa i engelska boken som man tydligen ska ha läst massor i tills på fredag :S
tog även bort min rosa mobil idag..


bacilusk pussar

sjuk :(

sjuk och hemma från skolan idag, kände redan i skolan igår att jag borde gått hem men jag klarade bara inte av att missa de två lektonerna :( borde egentligen kommit idag också men jag klaradade bara inte av det plus att de va 4st andra som kunde jobba ändå :)
de värsta av allt är att de har börjat göra ont i det andra örat nu också... mamma tyckte jag skulle bokat tid hos läkaren men jag tycker som sagt inte om sjukhus.... hmm kankse borde gått och kollat BÅDA öronen, för får jag öroninflamation nu så blir det inte kul för mig den saken är helt säker... åhhh jag orkar inte mer varför kan inte jag bara va som alla andra som är förkylda en vecka  å sen är allt bra nej jag ska gå med ett helvetes öra som är paj och blääääääääää.
kollade min frånvaro allfrånvaro jag har är för att jag har varit hos öraonläkare DET ÄR INTE KUL, ge mig nyttt öra.

hoppas jag kan komma till skolan imorgon.
massa basill pussar.


Doping

idag fastnade jag på dopingkontroll :( lagom kul första gången var det också. guuud vad lång tid det tog.
mm alltså jag var ju på galoppen träckte en skåne häst gick helt ok även fast det var en spansk jockey :) lite orolig över det men han var snäll :) hästen kom 5:a :)
sen i ledvolten kommer en man fram till mig hej vill du gå med till dopingen ? hallå de va en fråga klarta jag inte vill men man måste ju typ..... så då gick man in hästen blev avspolad fick ett täcke sen skulle man leda hästen utanför kliniken, den skulle dricka och gå och dricka och gå... sen iallafall fick vi gå in och då skulle manta av den allt sen skulle jag ställa mig i ett hörn i boxen och sen kom dem med någon pinne och en plastpåse som hästen skulle kissa i,, stackarn han tyckte ju de va skiit jobbigt att pissa när andra stod där..
sen iallafall skulle man fixa med kisset och bla bla sen vart vi äntligen klara :)
då va de bara att kolla lite löp och sen åka hem till värmen :)
 åhh jag är typ förkyld och det spränger i örat när jag skasnyta mig sååå jävla obehagligt :(:(

fyfyfyfyfyfyfyfyf jag hatar allt just nu !!!!!!!!!!!!!!!!

ångrar

gud vad jag hatar att ångra saker...
jag ångrar mitt badande igår så jävla mkt.. varför sket jag inte bara i det ??
vad skulle han kunna gjort ge mig ig ?? för en sak jag inte ens FÅR göra ??
förlåt men smärtan gör sig påmind å då blir jag så arg.
men ska ta och be mamma ge mig medicin i örat och sen försöka sova lite..

puss puss ♥

2 dm

förlåt att det inte blev något blogg inlägg igår.. men det var lite kaos :(
gympa lektionen blev inte posetiv.. jag gjorde väl inte illa mig men ja skit samma ändå ingen som fattar.. tove gjorde illa sig och var ett antal gånger på sjukan för att tejpa..
sen åkte jag hem efter lunchen ingen historia :)
va hemma en stund satt och gosade med kissekatten innan jag bytte om åkte till skolan där jag mötte jenny och sen blev vi hämtade av urwen :) 
på ridningen fick jag ta det lugnt kände mig inte helt ok.. va verkligen inte så himla social och stojjig som jag brukar hade ont och det dunkade i örat :( huvudet kändes tungt och konstigt...
så det blev att åka hem efter pappa ridit och käka och sen sova tidigt med massa medicin i örat.

idag när jag vaknade var det sjuuukt mkt snö och det var helt UNDERBART :) 
fick skotta massa för det var så mkt som det hade snöat :D valkyria och min bror kom :) bror tyckte de va skiiit kul att sladda på den oplogade vändplanen :) 
sen hämtade jag även gurrabus så han fick leka lite med oss i snön :) vi mätte snön till 2 DM riktigt mkt :) men det är myssigt kanske blir pulkarace iår ???
ajuste idag köpte jag en nya jacka :) reflexjacka så jag ska synas :)

lite bilder från idag :)

     
 

mer snö :)

yeahhh det har kommit lite mera snö idag :D
mamma ringde från täbyc å sa att de snöade jag kollade ut och till min lycka så snöade de även här :)
åh nu på kvällen så har de kommit lite mera snö :)
älskar vintrar med snö men nu vill jag ha mera det här lär ju vara borta på fredag :( om det inte kommer mera vilket jag hoppas på :)


bilden är från förra året i november då det också kom en sån här dag med lite snö som låg kvar någon dag...

nu ska jag käka och plugga historia
puss puss

Kim :)

måste bara säga att Kim Andersson är en trevligt liten prick och världens sötaste :)

tack så mkt :) du är bäst :)



bara för hon och hennes vovve är super söta så får de vara med på bild :)

puss puss

gökboet

hela dagen har vi suttit i avid 8 el ja vi va ju en stund på lunch å sen spelade vi in sista delen av filmen som vi har skutit på i en vecka.... men men nu är det inspelat iallafall och ligger på hårdisken :) har även börjat grovklippa lite.


sen kan jag även meddela att jag har det svenska vädret på vintern ska det vara kallt och vit fin snö, inget jävla regn som det var idag fyyyfaan vad jag hatar regn....å de öste ju verkligen ner..
stackars maddie som skulle få en kram av mig men fick allt vatten som hade samlats i min luva typ över sig :( sorrry

sen när jag kom hem var det bara att börja med filmanalys.. nu på kvällen insåg jag att i slutet av filmen när det typ är 30 min kvar så börjar den hacka :):):): jippiiiiiiiie hoppas bara att den var varm el nåt så jag kan stoppa in den nu och kolla klart sista biten.
vill verkligen lämna in den imorgon.
filmvisningen imorgon på tph :D måste ha min vanliga konversation med malin har alltid den när vi ska göra något på tph :) haha älskar det :) jag går min fina väg som söta kim har lärt mig :)

nä nu ska jag gå och se om den fortsätter hacka vilket jag inte vill.

puss puss

kallt

dagen har varit rätt ok..
kallt var det imorse så fick bli boomerang jackan :) me happy :P
sen efterskolan dratta jag hem på bussen mötte jag min underbara vän Sophie blev riktigt glad har inte träffat henne på typ evigheter å ändå bor vi bara med två hus emellan :)

sen hem å käka börja med filmanalysen dock har jag inte kommit någon vidare vart så jag lär nog troligtvis vara en dålig elev och inte lämna in den i tid :(
men men ska verkligen sitta med den imorgon när jag kommer hem och kämpa
sen dratta jag till bussen eftersom jag skulle till stallet
styrelse möte i stallet som var väldigt roligt faktiskt  :) speciellt när vi kom fram till de jag skulle ha hand om :) säger inget här ifall jenny skulle läsa :) hon får vänta tills hon blir frisk innnan hon får reda på något :):):):):) hihih så snäll e jag :D

nä nu blir det att sova funtar på att leta efter glasögonen och ta med dem imorgon eftersom vi ska sitta och redigera hela dagen.
nä dags att soooova :)
puss puss

dåligt

asså de är verklligen mkt nu..
i fredags när skolan hade slutat stannade jag kvar en stund och umgicks med jenny :) hon lekte och provade mitt smink jag hade med mig eftersom jag sminkade mig i skolan innnan jag åkte till mammas jobb, var typ där i 1h. innan vi drog in till stan och Jensen's Böfhus där vi mötte upp resten av familjen: pappa,tobbe å izza
suuper god mat :) dock tog det väldigt lång tid för mig att käka innan jag hade käkat klart så började de andra med efterrätt å när jag hade käkat klart och skulle börja med efterrätt var de redan klara :(
sen gick vi till oscars å skulle se my fair lady.. de va väl inte den bästa musikal jag sett, jämför ju typ allt meed grease å singin in the rain :) men men jag har sett den och den var faktiskt helt ok :)

sen drog vi hem jag fick åka äckeltåg.. var lack på min kära familj och fick gå igenom fylle kyrkbyn..... tack så mkt!!!!!!!!!!

igår drog jag till stallet å höll teori med söta jenny och sen va ju även annika där... haha :)
sen åkte jag hem och vi gick till bror min som fyllde år på fredagen så han hade fika hos sig :) de va trevligt. fast jag har typ blåmärken på armen.............................vet inte riktigt hur dem kom :)

aja nu är det söndag, tog en riktig sovmorgon idag det var skönt :) men nu sitter jag och skriver på org& led uppg..
sen plockar jag även med  bilder till min hemsida..

snart ska jag även åka iväg till galoppen och träcka :) hoppas det blir någon bra placering på min häst :)

det SNÖAR just nu :D mysigt

ajuste nu har jag invigt min boomerang jacka :D jag ääääälskar den :)

puss puss

fyfy

uschhh vilken dålig uppdatering.
tisdags var det filminspelning, slutade rätt tidigt och sen bara det hem och plugga och väldigt mkt annat........:S
idag hade vi filmkunskaps prov första lektionen vilket gick sådär jag tror att jag iallafall får ett g men jag vill ha mer....
matten gick super dåligt jag svarade på 2 av typ 8 tal eller något sådant men jag klarade bara inte av de.. jag var för okoncentrarad. så det får bli på mattestugan sen..
idag har jag förresten varit ute på långpromenad med min mammi när vi var ute och gick ringde än tränare från galoppen och ville att jag skulle komma dit och jobba på löpen på söndag :)

sen måsta jag gratta min bror :D dels för att han och hans familj köpte en lägenhet som dem typ flyttar in i 1 dec men att dem idag sålde sin gamla lägenhet grattis :D

ajuste grattis bror att du blir fett gammal på fredag :D men jag tycker om dig även fast du blir gammal :)

yeahh imorgon är vi lediga det är  CP dag :)  mee like fast jag lär få plugga en hel del...

nä nu ska jag kolla lite tv puss puss

mkt

shit har varit en hel del så jag har inte hunnit blogga..
igår fredags va de rätt ok jag å maluw somnade under filmen på historian :D men det är najs najs :D hahaha
sen så va vi ju även coola jag toväh å maluw å hade våra tröjor å målade naglar :)
senare bar det av till stallet jag tog bussen och var där en stund innan. jag hade dexter ;D jag vart glad och alla andra också för då slapp dem honom :)
sen lyckades jag ficka lite :D hihi med tanke på tandställningen så gick det väldigt bra :D sen satt jag väldigt onödigt liten stund på bella :D haha fattar inte varför igentligen men men jag hoppade upp på henne och red ner till hennes stall medans ägaren gick brevid eftersom hon okcså skulle dit ner :D hahah kändes som småbarnen på skansen eller liknande :D
idag har jag ass vid lydnadskurs gick jätte bra lite kallt blev det att stå och öppna och stänga grinden när vi körde lösträning men men mervi fick ta över lite för jag inte skulle frysa allt för mkt :D
annars har dagen funkat håller på och packar inför insplningen imorgon :D
ajuste de är fars dag imorgon glöm inte gratta era farsor :D
nä nu ska jag gå och baka en kaka till min pappa

puss ♥

Teeeby

idah efter skolan dratta
jag, malin å tove till centrum
dem åkte tåg jag gick :)
vi va suuuper cooola å alla handlade en varsin hoodie på H&M dock i olika färger :D
sen handla toväh en halsduk, å malin satsa på stort å handlade även tröja och linne :):)

sen dratta vi till åhlens där alla köpta två nagelackvar i coooola färger för vi e så cooola :D hahah
vi chillade i spelbutiker och hade de näjs innan vi drog till donken å köpte glass å vatten till mig för jag skulle kyla ner mina tänder eftersom de gjorde så ont :D tove körde samma stil som mig :D men malin köpte en dricka asså de e typ coolt att malin inte köpte mer då hon typ jämt köper burgare när jag är med :P:)

sen tog jag bussen hem, vilket var helt ok satt å dunkade musik med massa småbarn springandes runt benen.
nu e jag hemma och pluggar lite historia och ska snart måla naglarna, får se om valkyria också vill ha sina målade när hon kommer, eftersom jag itne lär hinna måla innan dem två kommer vi ska passa barnen eftersom deras föräldrar ska på föräldrar möte på dagis och få höra allt bus hon gör på dagarna :D
nä nu ska katten få lite mat
puss puss ♥

Nassim Al Fakir

yes yes idag va de typ temadag i skolan då vi fick besök av bland annat Nassim al fakir som pratade och vi fick se en massa klipp ur anaconda där han e programledare och de blev några skratt om man säger så :D
haha när han skulle åka longboard :):):):)

i skolan sen fick vi typ lära oss dansa salsa å alla klasser gjorde typ olika saker :)
sen kunde man ju faktiskt vinna 2 st ipod nano dock vart jag ingen lycklig vinnare :(

puss


JENNY

vart e du någon stans??
jag är typ nästan orolig...
din mamma undra om jag visste vart du va å annika vet inte heller vart du är..
vart är du?????

puss

skolfoto

när jag kom hem såg jag att vi hade fått hem skolfotona eller ja allt utom katalogen eftersom den kommer senare.


söta klassen M2c :)


Jag i Svartvitt
                                                      Jag i färg

Dem hade tydligen gjort så att i paketet man fick hem så hade de en bild i färg, en svart vit och en de kallade nostalgi

ajuste måste bara nämna matsalen idag, jag skullle ta en tugga och kan säga att fyra huvuden vändes mot min mun
hahah xd
puss

Done :D

yeahhh
jag är klar med hemskrivningen i org & led har ioförsig ingen aning om hur den blev tycker det är svårt att avgöra och även vad hon ville ha med.
men nu har jag skickat in den så det är skönt :D
nu gäller det bara att fixa lite till web imorgon fast kan inte göra så mkt då jag imorgon ska börja bygga sidan så är det onödigt att ta med bilder å så.. redan nu

men nu ska jag gå och duscha :D

puss puss :P

+- rosa

jahapp fredagen vart ju inte som man tänkt sig...

igår tog vi ut kisse för första gången de gick rätt bra :D

sen på eftermiddagen tog vi med oss gustav och gick ut på promenad vi gick till kyrkogården för att tända ljus, tycker de är rätt jobbigt att vara vid kyrkogården är så himla mkt tankar. men eftersom jag hade gurra med mig fick jag inte gå in på kyrkogården så jag stod utanför och kollade bara på alla ljus och såg allt kaos med alla bilar som skulle fram överallt.



ajuste jag har ingen rosa mobil längre... dokc har jag rosa ringar på tandställningen :D woho ovanligt att just jag valde den färgen:P

RSS 2.0