5,40!!

Tjugo i sex ringde klockan i morse och de var bara att studsa upp ur sängen, tittade ut och såg att det var helt vitt på trädena och i gräset av frosten.... men men jag hade bestämt mig å va vaken så de va bara att dressa på sig gym kläderna i med en halv banan och sen iväg till gymmet och köra 45 min spinning! De e ju helt okej å köra de när man väl har tagit sig dit och sitter på cyckeln sen att jobbet i sig också är jobbigt ska de ju va!!!
 
 
Sen var det bara att åka till jobbet och jag var först där idag,, hahah brukar alltid komma typ sist men idag var jag först :D nån gång ska de ju ske också!!
 
Jobbade på och nu när jag kom hem hade jag tänklt byta till vinterdäck så man slipper halka runt när det nu växlar så mycket i temperaturen hela tiden men jag är lite småseg efter att ha gått upp så länge och sen var det kallt så gör det någon annan dag istället.
 
men när jag kom hem så hade jag fått en present som mamma tydligen tykte passade mig
Heheh förstår inte alls varför hon tyckte den passade mig :P
 
Näe laga lite mat nu kanske!!! Enbsån här sallad skulle inte va helt fel.

Lugn Måndag!

Så grymt skönt att ha en extra ledig dag när helgen ändå var rätt fullbokad.
 
Tog en lång sovmorgon var skönt att få vakna av mig själv och sen gå upp och äta en mysig lång frukost!
Bilden är från förut men åt exakt det samma imorse.
 
Sen åkte jag och gymmade körde spinning för ovanlighetens skull, var riktigt jobbigt men bra. Så det blir nog ett sånt pass tiiiiiiidigt på onsdag morgon om jag kommer upp i tid, redan 6,30 börjar det isåfall!!!!!
 
Har sen tagit det lungt idag och fixat med massa små saker och sen lagom till att jag precis hade kommit hem och in så började allt regn så blev rätt naturligt att krypa upp i soffan i duntofflor och tända lite ljus och dricka te :D
 
 

Dagen efter!

Igår åkte jag först ut till landet med familjen för att fira farmor som fyllt jämt i veckan. Hann sen precis lagom hem så jag kunde byta om och sen börja föra snabbt för att tagga till för utgång!!
 
Vart en utgång med Jenny, Carro och Maria :D Dom ville till Pure och jag har inte vart där sen vi hade studentskivan där, vart en grym kväll när vi tillslut kom in! Första vakten ville inte släppa in mig hehe han tyckte jag skulle gå och dricka lite vatten :P förstår inte alls vad han menade :P gick en bit därifrån och dom bytte vakt och då kom vi in!!!
Eftersom man ställde tillbaka klockan en timme så fick vi ju en extra timme till på dansgolvet och lite mer tid att dricka! Hittade bilder på telefonen som jag inte ens minns att jag tog!!!!
Blev nog lite för många sånna här igår :D
Btw så såg jag kissie igår innen på Pure :P woho värsta kändisen, waaaao! :P
 
 
Idag mådde ja ju som jag kanske förtjänade, fick ordentlig sovmorgon iallafall innan vi åkte till våra gamla grannar och åt en grym (för mig) brunch. Riktigt gott var det med vatten till maten också :D hahah
 
Har varit bra seg och rätt sliten idag så det var inte så jätte lockande å åka ut till ett kallt och mörkt stall. Fixade allt och sen blev det så att jag och jenny bestämde att vi skulle ta en lugn tur så det blev en barbacka tur runt vägen och på området det var super mysigt och lagom ansträngande :D
 
 
Såhär mysigt va de idag också satt på ett täcke och hade reflextäcke över också, red även på hackamoret så det vart riktigt latpass men myyyysigt :)

åhhh blir galen

De här med vissa ord som man kopplar till något speciellt/ någon speciellt person kan ju vara både postivit och negativt..
 
Dom senaste dagarna har väldigt många använt ett ord som ETC, å jag klarar bara inte av de ordet blir skogstokig (såklart bara inombords).
 
Har alltid varit väldigt stark med vad jag tycker å tänker men försöker att bara bita ihop mer eller mindre nu...
 
aja annars har jag precis kommit hem från gymmet och jag är helt slut, händerna har brännmärken efter pullupsen och armarna är heeelt slut!
 
 

Tålamod

Inte bloggat på några dagar... har varit rätt mkt just nu.

Har jobbat hela veckan på det nya stället och den här veckan har det gått riktigt bra :D går en hel del där så det är bra, något som däremot suger är att jag och vågen är riktigt ovänner nu :( vet inte riktigt vad som är problemet jag äter bra och tränar men kroppen tycker tydligen inte som jag gör å alla säger åt mig att jag ska ha Tålamod med det och inte gnälla för mkt men hur lätt är det och dessutom har jag världens sämsta tålamod.....!!!!
 

Inspiration

Sitter här på jobbet å har lite sådär små tråkigt så kollar massa på nätet å blir bara mer å mer inspirerad å träna.
 
De här ska man ju typ inte kunna göra....
 
 
 
 Jaaaaaag vill också kunna göra de här!
dags jobba vidare kanske...

At work

Sitter på jobbet, inte vart här på flera dar å rätt länge sen som jag jobbade natt men de är rätt chill iallafall förutom att ja typ är lite extra nojjig ifall jag hör ljud runt huset, körde nämligen bakom 3 polisbilar hit men tror bara att dom typ hade haft nåt möte i centrum eller liknande men så mycket som hänt i v-tuna sista tiden så vet man ju aldrig...
 
Idag har jag iaf försökt tagit de lugnt, fick  ju ett nytt recept på kakor som jag var tvungen att prova å baka. Dom vart väll helt ok men lite besviken att dom rann ut lite ja vill ju ha snygga å perfekta kakor när ja gör nåt.
 
Sen åkte jag ut till stallet för att rida dressyrlektion bella har vart lite stel i höger sidan sista tiden, sa de till tränaren så hon visste om det. arbeta med den sidan en hel del och det gick grymt bra i slutet hon såg även förbättring i galoppen så de va kul, att arbetet vi lägger ner i dressyren ger resultat! Sen att de började regna mer och mer under tiden jag red och att det tillslut öste ner va ju mindre roligt.... totalt dygnsur åkte jag därifrån sen.
 

lördag morgon

Idag är det en seg lördags morgon.
 
Har ju tränat hela veckan och igår efter mitt ilske utrbrott åkte jag till stallet och där skulle jag såklart få välja häst SIST ja men jippie vilken underbar dag fick stallets segaste och slöaste och enligt mig tråkigaste häst. Satt som en galning å drev å drev blev ett riktigt bra träningspass till, var helt slut efteråt!! Så när jag kom hem blev det bara middag och sen slappade jag i soffan.

Idag vart det en lugn och mysig frukost
Te, ägg och blodgrape.
 
Nu funderar jag på att baka lite, vart sugen och testa ett nytt recept som jag fått, sen vart jag lite extra taggad med tanke på all respons jag fått på facebook ang att öppna ett eget café!!
 
Hoppas ni får en grym lördag

Riktigt bitter!

Precis som rubriken säger är jag bitter eller nu har det lugnat ner sig lite iallafall så jag klarar av att skriva utan att slänga ut datorn eller nåt i den stilen, dessutom är det tur att jag är ensam hemma så jag lättare kan lugna ner mig.. :)
 
varför är jag så bitter då?
 
Morgonen började bra med härlig frukost och sen åkte jag som vanligt till gymmet och körde ett lunch pass. Det var ett riktigt grymt jobbigt men ändå roligt pass sen tror jag även att kroppen sa ifrån lite eftersom den har fått träna hela veckan utan någon vilodag och det har inte varit något pass som direkt har varit chill pass. Men jag är så pepp på att gymma och bygga snygg rygg och bli fit så jag har inte tid med någon vila ;-)
 
Åkte därifrån glad och nöjd sen till arbetsförmedlingen var där redan i onsdags å tänkte att ja skulle skriva in mig å kanske få lite hjälp men då saknade jag några papper å han ja skulle få hjälp av fattade inte riktigt hur ja jobbade nu å de va bara onödigt å åka dit kändes det som, men bestämde mig att jag idag skulle åka dit med papprena och de skulle gå fort och sen bara åka därifrån. Men när jag kliver in är det typ fullt där och det tar 40 min för dom att behandla 2 nummer och då var det fortfarande 10 nr kvar till mitt så då bestämde jag att åka därifrån, så då började jag bli rätt grinig.
 
Kommer till en korsning och de kommer bilar hela jävla tiden var inte ens minsta lilla luckan (ja brukar kunna va rätt snabb ut i små luckor så är inte den som fegar om det finns en) men då är de nån jävla idiot bakom mig som såklart ska tuta å tycker att ja tydligen ska köra över alla andra bilar bara för att ja ska komma ut... börjar koka kommer ut å åker in på en bensinmack, tankar å försöker lugna ner mig igen, tankat klart å ska köra ut men då är de en jävla kärring som tydligen ska tanka å vill ha min plats men det är bara det att vi står nos mot nos å halllååå om hon ska tanka måste jag ju flytta på mig, kör lite fram mot henne men inte faan flyttar hon på sig... då brast humöret rejält!! Slänger i backen eftersom hon tydligen inte kan flytta på sig.
 
Nu är jag riktigt arg och inser att jag nog borde äta inom närmaste tiden innan jag gör något dumt, hade lovat mamma att hämta hennes skor dessutom så de va ju bara att åka dit å självklart är de stopp å folk kör å tutar på varandra i rondellen men ingen flyttar på sig........
Kom iallafall tillslut till skomakaren å får skorna. Känner hur hela jag bara skriker illska i ansiktet, tur att ingen började prata med mig då kan jag säga!!
 
Har nu fått i mig en sallad och börjar efter 1h här hemma bli lite lugn igen :D
 
vaddå jag har väll inget temperament eller?? Alltid lugn som en filbunke!!! :)
 

 

Muskel Bosu

Har precis fått i mig en skyr efter att jag kommit hem från gymmet och dagens pass där jag som jag skrev tidigare testade ett nytt pass!
 
Muskel bosu som var passet jag testade kändes inte riktigt som min typ av pass.. Visst det var grymt bra att stå på bosubollen och gör alla övningarna för man kopplar ju verkligen på magmusklerna och balansen vilka är grymma att träna men jag tror att det som gjorde att det inte kändes riktigt som mitt pass är nog för att man kände verkligen vilket grupp pass det var alla räckte upp armarna samtidigt och hoppade upp å ner samtidigt å tror att det är sånt som jag inte gillar i grupp pass, sen hängde de nog mycket på också att jag hade ingen koll på övningarna vilket alla andra som hade vart där flera gånger innan kan. Så vart ju att jag inte rikigt va i fas hela tiden.....
Men bra träning av både överkropp och underkropp. Får se om jag vågar mig dit någon mer gång eller om jag fortsätter och kör på mitt crossfit spår där jag är trygg och kan alla övningarna och där alla inte gör allt exakt samtidigt förutom typ precis i början av passet.
 

Förändring!

Har verkligen insett att det har skett en förändring i mitt liv, både vad det gäller maten och träningen. Jag mår mycket bättre om jag får vara på gymmet, visst har jag dagar när jag mer eller mindre undrar vad jag gör där och motivationen är totalt i botten för det känns inte som om något händer med kroppen varken muskler eller fett. Jag är väll lite inne i en sån period just nu när jag redan har gått ner dom "lätta" kilona men vill ju ner mer så det är bara att köra och tänka ännu en gång till vad man stoppar in i munnen och att verkligen ta i på gymmet och inte maska bara för man inte har någon som står brevid och skriker.
Den här veckan har det vart lugnt på jobb fronten så då har det inneburit en hel del träning :) Igår satt jag och började fundera på om jag kansk ska åka utomlands på en träningsvecka, fatta hur nice att lämna kalla sverige för att åka till solen och värmen och dessutom få maximal träning där!!! Skulle dock va lite roligare om man va typ två eller nåt som åkte..... NÅN som följer med???
 
Nä ska väll ta och laga till lite lunch och sen åka till gymmet, men idag ska jag inte köra på i mina gamla spår utan ska testa ett nytt pass. Tror dock inte att de kan slå ut crossFiten men vem vet, måste ju testa iallafall för att få ett svar!
 
Jag tackar inte nej till en sån här rygg!!

Jobb....

De här med jobbsök/ pluggsök är något som jag just nu verkligen hatar mer än annat!
 
Har sökt till lite olika distans kurser i vår men vet egentligen inte om jag vill plugga dom eller om jag ens vill plugga överhuvudtaget. Jag vill inte bli vuxen för jag har ingen jävla aning om vad jag vill bli!!!!!!!!!!!!!!
 
Sitter och kolla på lite olika jobb sidor och på arbetsförmedlingen men vet ju inte ens vad jag vill söka för jobb å allt som jag hittar och som verkar roligt, måste man ju va suuuuperutbildad på eller ha jättelång erfarenhet, men hur faaan ska jag kunna få erfarenhet till yrket om jag inte kan söka de utan erfarenhet jag bli galen på hur dom tänker!!!!
 
Har även blivit lite sugen på att kanske utbilda mig till något inom hälsa och träning vad tror ni om det???
 
Bara för att jag typ lever på kesella och bär nuför tiden!

Uteritt på djurgården/gärdet

Idag hade jag blivit med lurad på en uteritt som annordnades på gärdet och som sen gick runt över djurgården, med en liten fikapaus och sen tillbaka till gärdet.
 
Det gick i bra tempo och var riktigt roligt. Bella stressade dock upp sig en hel del och hennes tävlingsinstinkt väcks och allt är bara att hon ska vinna då, men lyckades iallafall hålla henne rätt lugn och satt kvar under hela turen även om det var någon gång som det vart en väldigt snäv sväng eller gick rätt upp, men jag gillar ju lite fart och fläkt så det var riktigt roligt!!!
 
Nu är jag så trött efter 8h i stallet och mycket intryck för både mig och hästen, så snart tänker jag nog ta och däcka i sängen.
 
Bästa hästarna som skötte sig riktigt bra idag!

Träning träning å ännu mer träning?

Just nu känns det lite som om jag har hamnat i en svacka med träningen, känns inte lika motiverande att gå dit eftersom jag inte ser att det sker några större resultat just nu....
 
Men körde ett pass igår och efter ett ordentligt och bra samtal efter passet så tror jag att jag fick en liten ny motivation att komma igång igen lite mer seriöst! Tränade som sagt igår och efter att ha lurat huvudet så gick box jumpen riktigt bra. Gick in med inställningen att det var för högt och att jag inte kunde hoppa så högt men efter lite peppande så klarade jag det :D riktigt nöjd med det, nästa gång blir det högre!
Sitter nu och funderar på om jag ska ta mig till gymmet idag och köra ett crossfit pass, dock är det löpning i det passet och jag HATAR ju verkligen löpningen. Men klarade hoppen igår så tänkte att jag kanske ska bita i de sura äpplet å köra på med löpning idag också....!
 
 

Fel på minnet?

Usch vad min hjärna jobbade igår när jag skulle sova. kom på vissa saker jag hade glömt att göra sen kom jjag även på massa saker jag skulle göra typ idag eller senare. Jätte irriterande när jag visste att jag dessutom skulle börja 7 imorse så ville jag somna i lite vettig tid men de gick ju inte och blev bara mer och mer stressad över att jag inte kunde somna så de blev ju inte bättre :(
 
Iaf kom till jobbet och jobbade rätt chill dag, sen var jag rätt otaggad på att åka och gymma men bestämde mig ändå för att åka dit, men när jag ska byta om inser jag att jag har glömt ett plagg......... de sög ju rätt hårt om jag får säga så vart ju inte mer taggad på att träna då men kände att ja kunde ju inte åka därifrån heller. så bytte om så mycket som jag kunde och sen gick jag ändå ut och körde ett pass fast det vart lugnt!!!
 
sen gick jag och mamma en längre promenad i det härliga höstvädret och såg en super fin himmel, sådär lila och fin som den kan vara ibland men såklart hade jag ju ingen kamera med mig!! Varför är det alltid så att när man ser nåt man vill ta bild på så har man inte kameran med...
Bjuder på en fin himmelbild från gotland istället!
 

Än har jag inte gett upp!!

Jag har inte riktigt tänkt lämna bloggen ännu även om det har varit en hel del dagar utan uppdatering.
 
I helgen var jag helt ledig, och det var grymt skönt men kändes även lite konstigt.
Spenderade helgen men mina brorsdöttrar på lördags kvällen kom kyran och så hade vi filmmys i mitt rum och sen fick hon sova på min soffa :)
 
På söndagen kom även saga hit och då åkte vi till täby centrum så hon skulle få sin födelsedagspresent av mig som var att jag skulle köpa skor till henne och hon hade valt att det skulle vara ett par klackskor och vi hittade ett par svarta fina som hon vart totalt lycklig över så det känns bra att hon gillade sin present!
 
Sen på kvällen åkte jag ut till stallet, nu märks det verkligen att det är höst ute. Var rikitgt mörkt ute, tur att det finns lysen på volten så vi kunde rida där.
 
Måndagen var bara jobb jobb å ännu mer jobb.
 
Idag började jag morgonen med att åka till stallet och det vart en toppen dag där, började med att rida en stund på bella och hon släppte efter ett tag och kändes bättre mot vad hon gjort på några dagar sen bytte jag med jenny så jag fick sojan och hon var riktigt fin och det var verkligen riktigt roligt att rida henne :D
 

Moooos!

Helt slut i musklerna!
Kroppen har fått jobbat ordentligt både igår och idag!
Igår vart det först ett crossfit pass med overhead squats och burpees, kände av onsdagens pass i kroppen så det vart ju tyngre bara pågrund av det. Men körde på och hann precis igenom hela passet.
Sen vart det stallet som vanligt på kvällen och då var det hoppnng och även där gick det riktigt bra och var grymt roligt har saknat hoppningen helt klart!! Nu vill jag hoppa mer!
 
Sen bestämde jag mig även för att köra ett crossfit pass imorse så upp tidigt eftersom passet började 8,30!!
Kände att kroppen var bra trött efter gårdagen men det var bara att gå in och köra på och såklart vart det mer squats idag iform av frontsquats och sen var det även powercleans och pushpress. Valde att ta den rekommenderade vikten på 30 kg men kan säga att det tog emot väldigt mycket när jag körde! Men körde på och såg till att hålla tekniken så att jag inte tappade den av trötthet. Men efter det här passet kan jag säga att min kropp är rätt trött och mosig!
 
Idag ska jag nog ta och njuta av det fina höstvädret kanske plocka fram kameran och använda den lite :)
 
gammal höst bild men gillar färgerna riktigt mycket!

Köpa/sälja?

Borde rensa ur mer kläder och skor än vad jag gör och har sagt det länge men blir aldrig av.....
 
Nån med strl 40 som vill köpa dom här?

Massa shopping!

Åkte som sagt till täby centrum och där blev det först att gå till svea vaccin och ta fästing sprutan så nu behöver jag inte göra det förrens om 5 år, tack å lov för det!
 
Sen gick jag och kollade på thomas sabo smycken på stjärnurmakaren och såklart blev det lite mer smycken till min samling.
 
Sen gick jag vidare till cervera där jag även hittade lite nytt och roligt till bakningen så nu kan jag baka ännu mer cupcakes och hittade även på panduro svart gelé färg så nu kan jag göra svarta cupcakes :)
 
 
Gick även in på den gamla expert butiken och köpte en fjärrutlösare så nu kan jag ta bilder på mig själv, haha nä men velat haft en länge men inte köpt nån.
Så vart en hel del shopping innnan jag sen gick och träffade maluuwen!! Så härligt å bara få sitta ner en stund å prata :D
 

Crossfit!

Nyss hemkommen från ett crossfit pass, händerna skakar så om det blir mycket stavfel skyller jag på dom!
Börjar bli lite mer ordentlig och satsar mer på crossfit passen mot tidigare för förut mer eller mindre fuskade jag mig igenom passen bara för att inte komma sist (nackdel med tävlingsmänniskan i mig...) och drog ner på repsen eller tog en enkel vikt...
Men nu har jag kommit över det och tar en tyngre vikt och klarar av att komma sist. Jag tränar ju ändå för min skull och blir ju inte bättre bara för att ja "vinner" på ett pass om jag tar lätt vikt.
Passet idag bestod först av EMOTM (every minute on the minute) alltså man ska göra allt under en minut och sen nästa minut samma sak. Del 1 bestod av 3 clean & jerk, 6 push ups, 9 situps. Den rekommenderade vikten för tjejer i C & J var 35 kg och de tog jag och klarade av hela EMOTM i 10 min tror jag att vi körde del  i....
 
Del 2 var 3 deadlift, 6 pullups, 9 squats, här var den rekommenderade vikten för tjejer 50 kg i deadlift så det tänkte jag ta men trött efter del 1 så hängde inte hjärnan riktigt med så när jag hade lastat på mer vikt och räknade så var jag uppe i 55 kg men bestämde mig för att inte lasta av utan köra på.
 
Vart ett grymt bra pass och var bra slut när jag gick till omklädningsrummet :) tog lång tid att duscha och göra iordning efteråt speciellt att sminka sig :P Men det är en sån underbar känsla att vara totalt slut i kroppen, jag gillare :D
 
Nu ska jag snart åka till mammas jobb och sen köra henne till frisören innan jag tar bilen och åker till täby centrum!
 
 

Tidig morgon

Idag åkte jag på att släppa ut hästarna,,,,en stor nackdel med att det börjar bli kallt är att dom ju går in och sover nu vilket innebär mer jobb iform av in och utsläpp samt mockning, så nu tar det längre tid att vara i stallet.
Fick veta att dom igår hade kommit ut redan 4,40!!!!! Så tidigt är inte jag uppe och absolut inte i stallet. Men jag var där till 7 imorse iallafall, sen tog jag det lite lungt och stod en stund och bara myste med bella lysssnade på hennes mage eftersom hon har 1 ev 2 små föl där inne!
Gjorde sen iordning henne och red dressyr en stund.
 
Nu är jag iallfall hemma och är trött så tänkte ta en powenap innan jag troligtvis åker till gymmet en sväng innan jag sen åker till jobbet.
 

Long time ago....

Jag har suttit och funderat nu om jag ska börja blogga igen.... Såklart kommer det ju mest handla om min vardag som innehåller träning och jobb eller stall. Men vart lite sugen på att börja igen. Får väll se hur länge det håller i sig.
 
Idag har jag varit på ett nytt ställe och jobbat ligger på samma gård som mitt andra men istället för ett boende är det daglig verksamhet, det är deras jobb som dom åker till. Första passet själv idag och jag tycker det gick bra blev bara nypt en gång :P
Sen fick jag även lite motion iform av en riktigt snabb 5 km promaned så det kändes ju bra att få betalt för att vara ute och gå.
 
Åkte såklart till gymmet efter jobbet trots att jag redan hade vart ute och gått men körde lite rodd i trx och sen mördade jag mina axlar :D
 
Nu ska jag snart börja fundera på middagen och kanske om jag orkar plocka undan sommarkläderna nu när det börjar bli dags att använda dom lite varmare höst kläderna.
 
Får bli en bild på min lilla kisse!
 

RSS 2.0