HJÄLP MIG!

Nu är jag så ofantligt trött på de här!

idag tillbringade jag 1 1/5 timme inne på eastmaninstitutet, först träff med kirurgen från södersjukhuset och sen protetikern från eastman. Sen hade dem tydligen bokat en tid till mig på specialröntgen jaja tänkte ja de e väll säkert att man typ ska gapa lr nåt. Men jag hade FEL när jag kom in i rummet va de helt tomt förutom en "säng" å vi huvudänden va de en sån där tunnel som man åker in i! behöver jag säga att jag har cellskräcka å fick panik av att bara tänka att jag skulle behöva lägga mig på den där sängen och stoppa in huvudet i tunneln!!!!!!! fyfan ja mådde verkligen inte bra i de där rummet dessutom skulle hon först prov köra några bilder och sen köra den riktiga bildserien så ja fick ju ligga där en bra stund.

sen ner å träffa protetikern igen å efter en bra stund där kunde jag äntligen gå hem!

Lagom kul va ju att höra att alla problem man typ kan ha emot sig när de gäller just en tand har ja!!! så jag är ett riktigt svårlöst fall, precis va jag behövde höra inte nog me att jag är trött på den här jävla skiten får jag höra att dem inte ens är säkra på att implatet kommer fungera på mig!!! JAG ORKAR INTE LÄNGRE!!!!!!!

Varför skulle jag drabbas av de här räcker de inte me att jag har ett öra som gör att jag mår åt helvet, nä men låt mig ha problem me tännderna också och dessutom som topping på moset så har jag ju ont i ryggen nu så jag går som en 80 årig kärring!

JAG ÄR TRÖTT PÅ ALLT DE HÄR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


bjuder på en bild på en sån här äcklig tunnel som ja va i idag!! den ser kanske inte äcklig ut på bilden men den e suuper obehaglig å ligga i.Jag blev beordrad att andas lungt de kan jag säga att de gjorde jag inte!

.


Rösta!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Håller på och bestämmer vilka skor jag ska ha me mig till Gotland :)

Å den skogalning jag e så vill jag helst ha me mig flera stycken å speciellt me tanke på att alla inte är ingådda (stavas de så??) aja ni fattar va ja menar iallafall :D

sen hittade jag en som designade en dojja å ville att man skulle rösta å så va jag tvungen å göra en ja me :)

bestämde mig för att den fick inte ha något som helst med rosa att göra så här har ni en BLÅ sko :D

Jag tycker ni kan rösta på min sko :D

 

hare bäst!

kram kram

 

 

 


SAKNAR ER!!!

usch ja gör ju typ inge mer än sover å jobbar känns de som, har jobbat helt gaaalet mkt senaste veckorna!!

nu har jag dessutom gått å blitt förkyld vilket suuuger, har ännu mindre ork!

Men insett att snart är sommaren slut och de är dags för skolorna att börja igen men jag ska inte tillbaka till min gamla skola och träffa mina underbara klasskompisar jag ska arbeta och plugga lite på annat håll.... de känns suuper tråkigt, å de som känns som de tråkigaste är att jag har inte haft tid att träffa mina vänner under sommaren och det känns dessvärre som om de kommer bli allt mer sällan man ses å de tycker jag e så grymt tråkigt.
Känner mig typ tårögd över att jag inte kommer se mina toppen vänner varje dag!!! men jag hoppas vi kan ses lite nu och då.

Ni gjorde mig till en helt annan person och de behövde jag, ni stöttade mig och gjorde så jag fick helt underbara dagar i skolan me skratt och tårar. TACK mina underbara klasskompisar för att jag fick lära känna er!!!



M3C kommer alltid finnas i mitt hjärta!!

RSS 2.0