Earth hour

JAg hoppas verkligen att alla kommer släcka ner klockan 20,30-21,30 de kommer nämligen jag göra :):)
hoppas jag hinner baka klart tills dess men annars får jag väl ta en paus :) mkt att fixa inför imorgon.

nä nu ska jag gå och fixa en sak :)

men glöm inte bort att släcka å stäng även av era datorer.

kramkram
 

leeedig :)

igår vare som sagt cp dag spelade in PA gick bra.
sen njuta av solen.
idag gjorde vi så vi slapp lektioner hemm arbete fick vi..... njaa de vart ju mkt gjort på de lr???
men jag har faktiskt vart duktig och börjat läsa på lite smått till rättskunskapen, sen har jag även bakat till namnkalasse och gjort en hel del andra saker så känner mig duktig :)

men shit pomfrit va de blåste idag....
åkte till stallet i värsta blåsten..
kliver av å där på ängen äre helt fullt med gäss å fyfan va dem lät.....

red passet å sen när vi var klara och skulle gå ut hej kom å hjälp mig vilken jävla snö storm de va.... blåste som bara den såg verkligen inget... när jag sen red ner lobban till västergårn shit säger jag bah de snöade ju ännu mer då... jag som trodde de va vår satt av å liksom fixade till henne kan ju inte ha tat mer än typ 10 min när vi kommer ut är hovspåren borta så mkt snöade de....

nä vi sen åkte hem på de öppna fälten kan jag säga att vi såg inte direkt mkt är ju himla tur att vi kom hem överhuvudtaget..

å sen JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MAGNUS Å ANNIKA vann LETS DANCE yeahhhhhhhhhhhhhh jag ville de med tanke på hans stora kroppsmassa å liksom han är ju inte direkt tänkt som dansare så tycker jag han har utvecklats mest  :)
jag tycker lätt att han verkligen förtjänar sin vinnar plats och glas skon :):)


GRATTIS TIILL HONOM :)

nu ska jag ta de lite lungt och bara slappa :)

Maria bebådelsedag

tror de heter så?? även kallad våffeldagen :)

dagarna rullar på med skolan.
har kommit in i en period när jag är helt slut och sover inge bra på nätterna vilket resulterar i att jag somnar en timme när jag kommer hem vilket är riktigt dåligt :(:( vill vara pigg när jag kommer hem :)

vi har tagit vårat nya scheam de känns som om de kan funka kommer bara ha 3 gympa lektioner innan sommarlovet å sen på hela skoltiden :):) så de överlever vi nog.
sen har vi ju barea två lektioner på fredagar varav vi den här veckan slipper den första eler ja vi ska läsa å då vill man ju inte åka till skolan för en lektion så vi fick hemma arbete på den oxå :):):

imorogn är de CP dag :) eller checkpoint vilket innebär att man är "ledig" eller tar igen skolarbete vi har fått en uppg som vi måste göra på den dagen de är att spela in en kör så 11 är jag å saruw i skolan och spelar in kören (fett happy att vi hamna tsm de va ju lottning) de tar typ en timme sen är de helg :):) JAAAAAAAAAAAAAAA de kan behövas eftersom jag har två lektioner på måndag varav båda innebär prov å sen prov tisdag morgon. de e mysigt 3 prov så dem här dagarna innan behövs sen är jag ju fullbokad i helgen .... så när ska jag hinna plugga..... tack för att vi fick ledigt :)

idag träffade jag mam å pap i centrum vi köpte presenter till saga som har namkalas på söndag :) sen åkte vi vidare till arninge till noblessa för de skulle rita upp vårat kök och ge oss offert på hur mkt de kommer kosta... de blev verkligen as snyggt :) får se om vi väljer de eller ett annat företag som också ska rita upp så vi får kolla på de...

nä jag har ju inte fått sova min timme under dagen så jag är helt slut..

så nu blire sängen som får vara mitt sällskap :)
godnatt


(skrev de här men de visades tydligen inte....)

Schema byte!!!!!!

JAG E LACK

skriver så hela datan me skärm skakar.
fick reda på att S1B bytt sitt schema å så att de hade gympa på våran tid tänkte ofta vi kan inte ha gympa me dem så kolla vårat å ser då att de är omgjort!!!!!!!!!!!!
vart e våran sovmorgon??? vart e gympan sista lektion??????

nu har vi gympa på morgonen så då ska man gå å va äcklig hela jävla dan,, man ska duscha i äckelduscharna vilket innebär kööööööö å då kommer vi komma försent till lektionen efter då de bara är 30 min emellan å den läraren ger typ alltid frånvaro för minsta lilla minut!!!!!!
jag vill ha gympa på sista lektion så ere bara.
sen äre ju klass efter som har gympa så de innebär massa folk i lilla omklädningsrummet

å varför i helvete har vi inte fått reda på att de ska ändra vårt schema??????????

de enda possetiva e att vi slutar 11,20 på fredagar men jag vill fortfarande heller sluta 13,35 å få gympa som sista å ha sovmoron på tors.

jag e riktigt lack...
bäst att alla i S1B aktar sig imorgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha de bästa e att jag har fått alla andra å lacka ur oxå alla förutom malin som tycker allt e underbart............

plugg

yes yes igår vare plugg engelska läsning fast vi va några som bad läraren läsa texten högt de va riktigt skönt å bara få sitta å lyssna å inte läsa själv :):)
sen har jag fixat så jag får sitta i ett eget rum när vi har nationella lyssning i engelska eftersom jag inte hör tillräckligt bra för att kunna sitta i ett klassrum med folk som typ praslar å så för då hör jag verkligen nada å när jag tycker engelskan är svår redan innan så kände jag att jag verkligen behöver ha lungt runt omkring.

igår vare ridning våran vanliga lärare kom inte så vi hade en annan som dock inte är väldigt possetiv bland vissa elever bland annat mig... (jag e ju som jag e oxå, säger va jag tycker om allt)
sen va ja ju inte på bästa humöret efter gympa lektionen av vissa anledningar....(börjar bli trött på att ha gympa med vissa i klassen´, inga namn nämnda..)

men tänkte sist fick jag ju höra att jag var uppkäftig å bla bla bla...
så nu tänkte jag att jag skulle va trevlig å så.
fick hästar utdelade jag fick min lilla älskling så de gjorde inget ;D;D;D
gick riktigt bra fick bara beröm hela tiden. dock tycker jag inte riktigt om hur hon lär ut.. men hon gav mig ingen kritik så därför kände jag inte att jag hade lust å be henne förklara eftersom jag förstod precis va vi skulle göra å gkorde de rätt :):):) så de blev ändå en bra lektion.
sen fick pappa prova på underbara dexter på sin lektion å han tyckte oxå om honom :P tur at vi inte rider i samma grupp för nu är de rätt många som slåss om honom :P

idag blire planering inför maskerad hoppningen å fix samtidigt som jag ska försöka plugga.
bror är här med saga. vet inte om kyra å izza kommer sen,

bye bye

läkarbesök :(

idag va de egentligen sovmorgon då vi inte hade någon engelska dock fick jag bara en kvart längre sovmorgon då jag skulle iväg till doktorn på morgonen....

jag hatar verkligen läkar besök... massa skit me örat gjorde hörselprov(för typ hundrade gången) sen fikc jag träffa läkare oxå,,, hon sa att ja ska gå på dunder kur nu till skärtorsdagen då jag ska dig igen för att se hur de har gått.....
kulkul de kommer innnebära att jag MÅSTE ta medicin i SKOLAN..... åh  jag vill inte de,,, :( :( :`( blääää för de här.
så tre gånger per dag ska jag ta salva ....

sen så lär de troligtvis dags att sövas IGEN (jag som har värsta skräcken att bli sövd) för att de ska ta ut de jävla röret å vänta ett tag å sen typ sätta in ett nytt ????????

jag klarar inte av de här längre jag HATAR SJUKHUS JAG HATAR SJUKHUS !!!!!!!!

å så kommer läkaren me kommentaren du kommer ju kunna bli öronläkare efter allt de här. NEJ NEJ NEJ aldrig i mitt liv att jag sätter mina fötter frivilligt på ett sjukhus.

nä nu ska jag dricka te

puss på er från ett öra som just nu smäller å typ e SUUPER jobbigt....

uppehåll

ojoj oj de va ju inte direkt igår som jag blogga....

har inte haft lust attt skriva något
har inte riktigt det nu heller...

men tänkte bara berätta att jag gjorde radio körkortet idag :)
sen slutade jag klockan 12 :P de va rätt lagom najs :)

imorgon bär de av till öronläkaren dem lär inte få möta en trevlig therese de är ett som är säkert för nu e jag så jävla trött på de här,, om dem aldriig kan ordna de............


nä nu måste jag pluggeli plugg

snö kaos... vill vi ha mer ???

imorse väcktes jag av att mamma stod å skrek (som vanligt för att få liv i mig) å sen drog jag upp rullgardinen å va i helvete de va ju alldeles vitt där ute.... de va ju mkt...

mam å pap skulle till banken på morgonen för att fixa inför utbyggnaden så jag fick skjuts till skolan :P åhh de va ju rätt da om man säger så de va typ helt kaos, på radion rabblade de upp hur mkt krockar å sånt som helst..
sen har de snöat hela dagen..

när jag kom hem va de bara att sätta igång att skotta tänkte hoppa hopprep men efter att ha skottat 1 dm hög snö i kramsnö form = väldigt tung snö!!!!! i en HEL JÄVLA TIMME!!!!!!!! va jag rätt så slut så blev inge hopprep för min del ställde mig å lagade middag istället.

GE MIG VÅÅÅR NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag vill ut å schteka i soolen.

puss

100= kokar??

asså jag undrar ibladn hur bussförare får sitt körkort...vissa kör som svin å vissa ja typ imorse...
kommer två buss hpl innan jag ska gå av.  då börjar bussen typ tjuta men bussen kör vidare till en hpl innan jag ska gå av där han pratar genom radion (satt långt fram så hörde allt :))
men iallafall så pratade han å frågade ifall kan skulle köra vidare men han på radion svarade att om motorn kokade skulle han stå still,,,, men vadå ska jag inte köra vidare ska jag bara stå här (busschaufför) ja om motorn är uppe i 100 grader ska du stå still där å vänta på att buss garaget kör ut en ny buss (radionsnybben) men varför kan jag inte köra vidare? (bc) för om motorn kokar kan den skära (rs) hallå fattar han inget de e vell klart som faaaan att han inte ska köra vidare om motorn koka,,, de vet ju t.o.m JAG å jag har INTE körkort.
så han öppna ba dörrarna utan att berätta för dem längre bak att de skulle kliva av så de blev ju lite förvånade när alla där fram bara klev ur.. som tur kunde jag ju gå till skolan.

hade typ suuuuuper underbar lektion på ljudtekniken va både roligt å lärorik ::):)
typ den bästa hittills :):)

ssen va jag duktig å åkte å simmade en timme :):)

nu sitter jag och skriver på msn å fixar grejs..

dock är de lite jobbigt pratar me massa på msn, inte för att bah wow jag har massa kontakter de va inte så utan mer att på msn har man mer slang ord förkortningar inte ren svenska sen sitter jag även å skriver klart min svenska novell å där ska de ju va mer formell svenska så de gäller verkligen att ställa om så de inte blir en masa talspråk i novellen som man använder på msn :):)

men men får läsa igenom den imorgon innan jag öppnar msn :P

puss puss sov så gott :)

lusten??

har inte riktigt haft bloggsug den här helgen.. elle ja de va ju ett tag sen jag bloggade senast.

i lördags iallafall va vi i nacka centrum jag,mamma å moster :) va mysigt.
dock hade jag träningsverk i låren efter ridningen å gympan.

idag så var jag på träningsprommis med hundarna de va mysigt har saknat de lite gick dit så de va skönt att få röra på benen efter de släppte typ träningsverken :):):)

sen när jag kom hem väntade bror på mig med sina två döttrar :P vi hade bestämt att dem skulle komma ett (eller att jag skulle vara hemma ett så då kunde dem komma), kvart över ett kom jag hem tack vare att jag fick skjuts :):) av underbara mervi :)
såklart kunde bror inte öppna å gå in även fast han har nyckel ibland e han riktigt liten :P:P
sen fick iallafall kyra välja vilken av dörrarna vi skulle gå in igenom (vi har tre olika eller ja fyra om man ska räkna båda garage dörrarna)

sen hade jag (vi) tråkigt så körde styrketräning med barnen jag lyfte kyra upp över mig själv 10 *2 å hon väger iallafall typ 15kg bror som är starkare tog lilla saga :) de va bra fördelning eller ?? fast jag fick ju träna musklerna mer :):)

de va min oerhört intresanta helg..


Min älskade Valkyria :) ♥


Saga sitter i knät på sin far å mamma i bakgrunden.

pusspuss

Personporträtt

åh de va skönt å få lite svomorgon imorse dock blev de inte mer än 30 min men ändå de är najs :)
sen kom då Mervi och jag gjorde min intervju :) länge sen man träffa henne nu så de va trevligt :)
saknar verkligen söndagspromenaderna kanske skulle ta och åka på nån sån...
kanske kan sno skjuts av nån :P e ju så oerhört långt att gå från centrum till kvarnis :P:P:P
de vore iallafall skoj får se hur jag gör :P

sen åkte jag iallafall till skolan träffa lite klass kompisar sen historia lektion där vi  hade "prov" gick igenom va vi typ skulle skriva ner :) de va riktigt najs :) sen va de lite mer seriösa provet efter men eftersom jag inte mår så bra med huvudverk å faan vet allt så åkte jag hem.

gick å la mig å sov direkt :) de va skönt dock mår jag inte så mycket bättra för de :(

tanka över bilder från nya kameran idag iallafall :P



lite bildern från när jag hade varit å blivit sminkad typ ögon å mun.

nu ska jag sova
godnatt


Allergi!!!!!!!!!!!!!!!

jag verkligen hatar allergi
idag har jag känt mig tung å slö å helt död.
lyckades iallafall ta mig iväg till simhallen,,, va seriös men ibland orkade jag inte så simmade bara med armar eller bara med ben å sen ibland grodhopp haha fan va kul vi hade :P

sen när jag kommer hem säger jag till mamma jag håller nog på att bli sjuk för de är liksom precis såhär jag känner mig då... men mamma berätta att pollen har tydligen börjat slå ut...JAG ORKA INTE!!!!!!!!! vafan kan inte dem där jävla fröna hålla sig i sina kapslar å inte slå ut så jag slipper gå å va helt död i tre mån eller nåt sånt.
så nu är de dags att börja käka allergi piller har tagit mitt första idag. å de börjar ju typ inte verka förräns om några dar :(

men de är najs imorgon får jag sovmorgon fast jag egentligen inte får de...
mitt personporträtt blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig men mitt i paniken så finns de en underbar människa vid namn Mervi som självklart ställer upp :) TACK :)

så om inget händer så kommer hon komma hit imorgon så jag kan få göra min intervju :) yeahhh

så imorgon kommer jag som sagt umgås med Mervi å sen åker jag till skolan för att ha historia innan jag åker hem igen :) de blir en najs dag :)

kramkram

Barkarby hela dagen

japp vi åkte imorse vid typ 12 till ikea för att kolla kök vi ska ju bygga ut köket.
va på ikea ett antal timmar sen va vi även i de affärerna runt där.
jag handlade lite på ikea sen åkte vi till rusta så jag äntligen fick min Gymboll :)
sen till typ home eller va den heter å kolla ännu mera kök hittade mkt snyggare än ikea köken..
så efter en stund i den affären å massa andra så skulle vi åka hem men då ville mina föräldrar ändå in till cervera,, men jga ville inte dit bestämde mig för att gå till stadium å köpa ett nytt hopprep jag har letat efter mitt andra hela sportlovet i alla möjligt rum å lådor men verkligen inte hittat de så nu bestämde jag mig för att de fick bli ett nytt.. sen efter 6h i barkarby kom vi äntligen hem :P
va duktig å gick ut å hoppade en stund å nu sitter jag på bollen framför datan å sen framför tv när jag kollar på beck :P
så lite duktig har jag varit idag :)

typ såhär ser bollen ut.

längtar dock inte så mkt tillbaka till skolan å all stress...har mkt kvar att göra :(:(
blivit duktig på att skjuta allt framför mig :(:(

puss


RSS 2.0