knockad.

har mått rätt pisst hela helgen har nåt typ virus förkylning som sitter i kroppen så har tagit de rätt lugnt.

igår som söt ungarna saga och kyra hit. dem sov över kyra nere hos mig och saga hos mamma och pappa :)

imorse vakna jag me huvudverk men det var sol ute och jag skulle till galoppen så de va bara att palla sig upp. Dock höll ju inte solen i sig när jag kom till galoppen för då va de hur dimmigt som helst :( i lopp 3 så såg vi typ lite av första kurvan precis vid målgången och lite till men det var inte mkt man såg mot borte kurvan men såg den inte. hästen jag träckte i detta lopp knockade mig eller om jag ska vara helt ärlig så är ju TOSSEN min idol så jag vill vara lika cool som henne och ha ett jack i näsan som jag nu har.. men hästen gick iallafall och vann så då blev jag nöjd :)

sen hästen jag träckte senare kom trea så det va inte så himla dåligt de heller men nu såg vi absolut inget. man hörde hur dem kom på upploppet och precis när dem nästan var i mål då såg vi dem så de va nog inte mer än 200 meter som vi kunde se hur det låg till.

nä nu ska jag försöka plugga får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon.
kram kram

Radio Nord

nu har vi som sagt bytt från tv till radio.

Igår var jag ute och gjorde en enkät med frågan "Vad har du för planer för första advent?"

sändningen gick väll helt oki, jag failade lite. Jag var programledare, madde var självkörare och tom vad producent.

det var faktiskt inte så himla jobbigt att sända i 2h. Men som sagt jag tabbade mig lite men men de blir förhoppningsvis bättre nästa gång när jag är lite lugnare :) 

nu ska jag planera vad jag mer ska göra för för olika saker till radion. 
 

Hinderbana

Igår kväll undrade pappa när jag började i skolan, han som annars inte brukar bry sig så mkt om de eftersom han drar så tidigt på morgonen..
Men de visade sig att han ville ha bärhjälp.

Så 7,00 imorse när jag låg kvar i sängen å typ va halv vaken kommer han indundrandes å säger att lastbilen e här så slänga på sig några kläder äta frukost fort och sen bara ut och börja bära å vad va de som kom då?? jo all inredning till köket typ skåp å allt möjligt... så nu äre en ren hinderbana att ta sig fram någonstans i huste. kunde inte ta vilka kläder jag ville imorse eftersom vi hade placerat allt framför rummet med mina kläder i... :S

Men men de e kul att de äntligen börjar hända lite mer saker men vi bor typ med lådor och skåp överallt nu.

idag vare sista dagen på tv praktiken imorgon går vi över till radio. Idag var jag och sara duktiga och redigerade klart Bloglovin reportaget så imorgon ska bara handledaren kolla en sista gång och sen är de helt klart. Det var även tv inspelning idag och jag offrade mig :P haha nä men jag var mixer å de gick ju som de gick hahah DISCO!!! men de blev bra till sist iallafall :):)

nä nu äre dags att planera morgondagen och sen stupa i säng.

slänger in en länk till slingan där jag har gjort dante mässan och täby park hotell galan samt fotograf på inspelningen av tv-esteterna:) http://www.tabyenskilda.se/webbtv/mediaplayer.asp?slinga_id=126

Uppdatering

tossen tyckte jag skulle uppdatera så jag gör de för hennes skull för hon var faktiskt på matte lektionen idag å de tyckte jag om :)

jobbar och sliter på praktiken e väl va jag för de mesta gör idag blev vi klara med reportaget som sänds imorgon kanske lägger upp länken här :P

Sen vare ju så att förra onsdagen var mervi i skolan med sina hundar och va med på vår tv inspelning där jag var programledare, massa bilder togs av Åsa.
Här finns massa bilder.
http://www.bloglovin.com/m/55337806/1

nu har jag uppdaterat, ska nog försöka börja med lite mer uppdateringar nu även fast de inte händer så mkt roligt. eller jo idag fick vi lite mer saker till köket och i helgen målade vi de nya köksdelen och den andra delen av utbyggnaden som blir matsal tapetserade vi så nu börjar de hända lite mer saker :):)

det är även perfekt ställa att leka kurragömma på nu eftersom de står saker lite överallt jag och kyra provade nämligen de igår. de gick super bra :):) dock inte för mig eftersom när jag gömde mig typ under bordet gick saga och ställde sig brevid mig och då hittade ju såklart kyra mig :):)


1 NOV = SM GULD AIK

NU ÄR JAG LYCKLI

senast det vart guld var för 11 år sedan och de har varit en tung period för aik vissa år men de här året har dem verkligen visat att dem kan :):)



Jag kan bomba hur mkt som helst om underbar AIK

2-1 mot Göteborg fyfan va lycklig jag blev när andra målet kom in :):)



Den här låten är så jävla underbar :)





SM GULD!! SM GULD!! SM GULD!!

RSS 2.0