Dålig dag eller?

Fyfan dagen började ju inte direkt så bra... :(
eftersom jag inte mådde så bra igår så skulle jag gå upp i ordentlig tid idag för att hinna plugga liite till. Men som sagt den startade ju inte bra jag vaknar av min mobil 8,10 dock så stänger jag av den och somnar tydligen om för sen kl 10,10 ringer min mamma!! så jag tog alltså en 2h sovmorgon sen gick ju bussen vid 11 så de blev ju väldigt stressigt usch.
Men jag fick de bevisat att det inte bara var för mycket dricka i lördags som gjorde att jag mådde skit igår för idag vaknar jag med mera huvudverk och en hals som gör väääldigt ont så jag har gått och dragit på mig förkylning nu,, rätt vecka?, verkligen inte!!!!
bara bita ihop!.

seeeg söndag!

å fyfan idag mår jag inte så värst bra.... blev tydligen lite mer än vad jag trodde igår! å ändå fljde jag inte me ut eftersom jag har en hel del att plugga idag... dock har det ju inte gått så bra...

har iallafall bestämt mig för att danderyds skiva imorgon kommer jag hålla mig till vatten :D hahah nä kanske inte riktigt men om jag ska orka med skolan på tisdag vilket jag måste så känns de bäst.
sen kan jag köra gärnet på onsdagen, när vi har vår skiva! Det finns fortfarande biljetter kvar så vill ni har är de bara att höra av sig de kommer bli skit skoj å jag är värsta seriös med min utklädnad :):)

sen är ni väldigt välkomna till stallet på fredag då vi har den årliga maskeradhoppningen :):) i fredags hoppade jag den häst jag vill ha på hoppningen och jag kände mig riktigt nöjd var längesen jag blev så nöjd efter en hopp lektion speciellet eftersom jag inte hade min älsklings Dexter :( men men de blir nog bra ändå

nä nu ska jag försöka fortsätta plugga.

puss på er

Hjääääääälp mig :)

Nu behöver jag hjälp med utklädning!!!

För de första måste jag ha något på P-skivan

men jag och sara har nog kommit på vad vi ska vara så de är inte de mest akuta men om ni kommer på något på p får ni gärna komma med förslag!

Sen måste jag ha något på vår skiva
vårt tema är "HEJ JAG HAR KOMMIT FEL" så om ni har några förslag på vad man kan vara då vill jag gärna ha dem förslagen :)

Sen det sista är att jag måste ha hjälp vad jag ska vara på maskeradhoppningen i stallet.
Jag hade ju en plan men den gick i graven tillsammans med Dexter!
Så nu är jag i stort behov av hjälp vad jag kan vara!

ÖS på med alla era idéer för jag e totalt värdelös på att komma på saker så jag ber om alla hjälp jag kan få!!


Körslaget

Hejsan hoppsan alla bloggläsare, ni måste erkänna att jag har vart duktig ett bra tag med att uppdatera till och med flera inlägg på samma dag ojojoj.
nu blev de dock ett hopp innnan de här inlägget.
Igår spenderade jag den mesta vakna tiden i frihamnen det var ju nämligen säsongspremiär för Körslaget 2010 och jag var där :)
Sprang runt och gjorde lite allt möjligt de va helt okej, man måste ju börja någonstans för att komma in i ett företag. Sen får man ju lite mer inblick i hur saker och ting går till.

Har den här jävla låten på hjärnan! typ gått å trallat på den heeeeela dan.

idag har jag mest tagit de lungt och pluggat lite.

tjingeling baconstring






Sveriges värsta bilförare

Hahaha jag älskar de programmet de e så sjukt kul samtidigt som det är så sjuuukt sorgligt!


Dessa två e ju verkligen helt sjuka me sitt jävla utseende!

Någon som känner igen denna kille??



Pontus Enhörning

idag var skolan vääääldigt slapp och väldigt onödig!
åkte till skolan för en timmes religion sen var det 3timmar som jag inte gjorde något vettigt under, så jävla onödigt!!!
varför stannade jag då kvar i skolan i 3h?
jo för hade jag åkt hem hade jag nog inte orkat åkt tillbaka till skolan igen så därför stannade jag hemma.
SÅ stannade dem tre timmarna i skolan för att sen sitta i ca 1h och lyssna på Pontus Enhörning jag tycker faktiskt att det var helt ok de blev inte för långt eller så och var inte uttråkande heller.


PÅ youtube finns ju allt :D

Mera tandläkare

Den här veckan har jag pratat med nästan alla tandläkare.

På måndagen var det den vanliga asså den som kollar om man har hål å sånt
igår tisdag var det ju kirurgen på Eastman
Dock pratade jag aldrig me hon som ska göra själva tanden

Idag ringde min tandläkare som har satt in rälsen. Han ringde och tyckte synd om mig för han hade fått mail från eastman eftersom jag sa åt kirurgen å maila honom :P iallafall så ville han hjälpa mig helts hade han velat så fot som möjligt men han har tydligen semester nu så han tar mig så fort han börjar jobba igen så han flyttade fram mitt besök hos honom två veckor tidigare :D:D
sånt gillar vi!!!
så han är på plus sidan :D

men egentligen så e jag rätt trött på allt som har med de här att göra å de stora VARFÖR.
Min bror han ska vara så jävla bra å inte ha ett enda fel!
Medans jag har fått ALLT massa jävla äckliga allergier mot typ allt så vad jag än gör så måste jag tänka mig för å de är så jävla jobbigt min största skräck är att jag ska få en allergi chock ute bland massa folk!! och inte nog med allergierna så har jag ju dem här jävla tandproblemen å tror ni min bror har fått något av de?? NEEEJ han är helt frisk!!! Ja jag är avundsjuk på min bror!

Ser inte slutet!

Även fast jag blickar framåt så ser jag inte slutet på tunneln :(

idag var jag som sagt på Eastman. Åkte dit direkt efterskolan eller ja efter svenska lektionen eftersom de va de ända vi hade idag.
Kommer dit och kirurgen e inte nöjd förra gången var de för litet och den här gången var de för stort. Jag blev ju skit arg å han började att den andra gjorde inte vad dem bad honom å jag försvarade honom med att han har inte fått något å sånt!! fyfan va arg jag blev! jag hatar sjukhus å tanläkare å allt sånt skit men jag brukar faktiskt bara kunna se lite grinig ut å så men idag fyfan då gick jag igång å blev arg!
Jag hade ju räknat me att jag kunde åka dit och sen få tiden för operationen så jag kankse kunde bli av med järnvägsrälsen i munnen!!!!MEN JAG HADE FEL!!!!

Fyfan å närjag va arg( de kokade typ inom mig, men jag behöll mig ändå ganska lugn) så försöker han liksom typ fjäska för mig "ja vi vill inte göra något för fort för du ska ju ha de hela livet och du ska ju kunna le hela dagarna med ett fint leende å bla bla bla"  men för i helvet ge mig de där jävla leendet nu då så jag kan le fint på STUDENTEN!!!!

nä arg som ett bi gick jag därifrån rätt fort å sen för att lugna ner mig åkte jag till mörby centrum och köpte mig en stooor chailatte.


hahaha

nån dag förra veckan hörde jag och sara i korridoren i skolan.

"hoppas jag fick rätt på frågan, för visst går det 1000 dl i 1 liter!"
jag doooog fyfan va kul de va!dem kan ju knappast haft hemkunskap, å de va naturare!!

hörde idag hos tandläkaren

"Tel bostad va menas me de? Ska man skriva hem numret där?"
hahaha men alvarligt va tror du. prova att skriv grannens nummer :)

Pluggar

Sitter hemma nu.

Vi fick sitta hemma på Religionen och jobba med den.
Sen om man skötte sig så fick man även jobba hemma på sam vilket jag planerar att göra eftersom jag fortfarande är hemma. Dels är jag även hemma för jag väntade ett samtal från en tandläkare som rnigde upp mig igår men som jag inte kunde ta då jag var i stallet.
Så imorse ringde jag dit och fick prata in på telefon svararen jävla tur att jag stannade hemma säger jag för dem är ju inte direkt snabba på att ringa upp först nuuu! typ 3h efter ringer dem upp!!!
Men vill ju helst slippa tandställningen på studenten så sa att jag ville ha en tid så fort som möjligt å hej å hå de blev en tid idag!!!
så efter svenskan åker jag till det här otroligt roliga stället!!!


usch jag har typ panik!! hatar verkligen de här!!! känner inte för att dra ut en tand och sen borra in en jävla skruv i munnen och sen en tand på de!! får panik när jag tänker på de!!!! Men kan ju inte hoppa av nu :( så e väll bara att plågas vidare.

Bäze bus

När jag kom hem från skolan så kände jag att jag ville göra något.
så blev att jag följde me Jenny till stallet :D
red bästaste bella bus :D haha å de va riktig cirkus ett tag då vi galoppa på stället å massa sånt :P
haha hon e så söt den hästen :D
Men blev även rätt mkt seriös ridning också innan vi sen gick ut på en skritt runda, så mysigt men lite kallt och väääääldigt halt! vi inbillade oss även att vi såg lite små djur men ett djur va råddjur och sen de vi trodde var en älg var en häst :D
hahah

Helt bedövad!

imorse var det som sagt dags för tandläkar besök och denna gången var det inte tandställningstandläkare utan vanlig sån som kollar om man haft hål å allt sånt. för 9 månader sen fick jag nån konstig fyllning som skulle ligga i 9 månader och sen skulle man fixa med den, jag hade ju glömt bort att man skulle göra nåt åt de!

Så idag när jag gick dit trodde jag bara att det var en enkel koll och sen kunde jag dra men dem skulle ju bedöva å ta bort den andra fyllningen å sen in me ny fyllning fyfan hara bara haft ett enda hål å de e ju skiiiit jobbigt!!!

Så jag var bedövad från 9,30 å den släppte inte förrens 14,00 fyfan!! ska dem sitta i så länge?? jag har ju inget jag kan jämföra med?
så blev att jag åt lunch bedövad även fast man inte ska de!

Massmord

Nu har det hänt i Kyrkbyn, det har varit massmord, Fem stycken herman har fått mista sitt liv idag.

hahah det är inte så faligt som de kanske låter... för er som inte vet så är Herman ett slags kedjebrev iform av en deg.
Jag tyckte de kunde vara lite kul och tod emot en för att vara snäll mot min barndomskompis som hade en sån hemma, NITLOTT nu va de alltså dags för oss att dela herman och ge iväg honom, vilket va totalt omöjligt då alla har minnen av herman och total vägrar att ta emot.
När vi idag satt och åt middag plingar det på dörren där står bror och valkyria med en HERMAN i handen jag typ dog men för kyras skull tacka vi och tog emot honom.
Men ikväll dör dem allihop som vi inte har bakat på.
Jag e fan trött efter att ha varit uppe sen 6 imorse tror de bli tidigt för mig ikväll hade tänkt ta sovmorgon imorgon men de visade sig att jag har tydligen bokat in tandläkar tid då :(:(

Prinsessa

Pappa hade lånat hem filmen prinsessa från nån jobbar polare å den va totalt sämst... fyfan riktigt dålig de va av samma regisör som gjort hip hip hora å den va inte ens närheten av hip hip hora som ändå e helt ok.

Men såg iallafall klart den å den slutar med att dem tar STUDENTEN!!!
å fyfan de e inte långt kvar och jag börjar känna hur paniken börjar komma närmare.
jag har inte bestämt kläder till vår skiva, jag har heller inte kollat på någon klänning.
fyfan jag kommar gråta mig igenom sista veckorna i skolan!.

nu måste jag sova börjar jobba 7 imorgon.... usch usch usch

Ändrade planer :(



Min plan var att precis som förra året så skulle jag ha Bästaste Dexter på maskeradhoppningen.
Och jag hade en ide som jag gillade och som jag hade planerat nästintill i minsta detalj... tur att jag inte började jobba me de jag vill ha gjort eftersom de inte längre fungerar.
Eftersom det bara är han som har gått under namnet Ångvälten så kan jag inte använda det på någon annan :(
för er som inte visste så är det här en ångvält.

Får se hur jag gör med maskeradhoppningen nu....

underbara älskade

Usch fattar de inte men jag känner mig helt tom och de va inte ens min häst men däremot var han den bästaste av dem alla å verkligen min favorit.
Igår fick jag beskedet av en snäll vän som informerade mig för hon och en annan tyckte det var taskigt mot mig att jag skulle behöva komma till stallet på fredag och se en tom box.
Kände verkligen att de va inte vad jag behövde och ville höra men tyvär kan man ju inte påverka något :(
Men blev så lycklig över att det finns folk som tänker på en och vill vara snäll.

Idag kom ytterligare ett besked när jag var på jobbet att han hade Katastrof värden och hade cancer i kroppen, jag hatar den jävla sjukdomen som heter CANCER!!!
Så det var bestämt att idag skulle han verkligen bort! Sen i samma sms stod det att även en annan häst i stallet hade fastnat och att även den fick vandra till trappalandas evigt gröna ängar.

Även idag har jag fått en hel del varnings sms om att han inte finns mer, och de känns bra att folk är snälla och tänker på en :)

men känner verkligen inget sug för stallet imorgon :(

RIP underbaraste och bästaste DEXTER kommer aldrig glömma dig
RIP Godiva


(Gick inte att ladda upp bilder så får bli senare)

EVA RÖSE

i torsdags när jag och mamma var inne i stan så "träffade" vi en svensk skådespelare som jag gillar super mycket.
Eva Röse var inne i en butik som vi gick in i och hon hade lilla Floyd i vagnen, men vagnen var så bred så hon kom inte ut så hon bad oss om hjälp så vi fick hjälpa till att möblera om hela butiken så hon kunde komma ut :P


mera kläder

idag var min söta mamma ledig så vi åkte in till stan tillsammans egentligen skulle jag till tandläkaren vid tre men vi åkte in tidigare.
både bra och dåligt jag handlade lite mer saker :) och sen så fick jag en super mysig dag med mamma :):)
vet att ni gillar mina fina bilder så därför slänger jag in bilder på dagens inköp







som ni er blev de ett par stövlar, ett par uggs gillar inte sånna skor egentligen men behöver något jag kan ha när de är kallt, sen blev det en vanlig tröja.




ÄCKEL ÖRA

VARNING JAG E ARG!!!!!

jag lackar tamefan sönder på mitt jävla öra!!!
de finns ingen som har lust att byta öra med mig???
eller typ kan man köpa nytt någonstans?
jag hatar de mer än allt annat på jorden!!!1
å inte faaan får man nån hjälp som löser mina problem gaaaah, jag ska nog anmäla mig till prognos okänd eller nåt.....
nu har jag snart haft ihållande öronproblem i TVÅ JÄVLA ÅR!!!! de e inte de minsta kul å snart vetefan va jag gör!!!!

btw snart kommer det ske förändring på bloggen :P

gå gåå gååå gåååå

dagen började med att jag blev väckt 06,00 för mamma va snäll och väckte mig så jag kunde somna om i hennes säng för sen vid 7,30 kom rörmokaren och då slappa jag vakna vid den tiden utan kunde fortsätta sova eftersom jag är rätt störd och kan sova när dem borrar och sågar typ utanför dörren (de e rätt läskigt att jag inte märker något!!)

sen iallafall åkte jag och Jempa till vallentuna ip och gick 2,6 eller3 km spåret eftersom dem längre är avstängda eller nåt sånt..
de va sööört jobbigt att gå för de första var de ju jävla skidspår mitt i den smala vägen å man får inte gå i skidspåren för då lackar typ skidåkarna,, de e ju bara de att ska man undvika skidspåren får man ju gå i diket me knähög snö!!!!!

sen hemma en stund me alla gubbar som sprang runt i huset!! å inte faaan blev de så att jag kan börja göra iordning me mitt rum näe de får jag vänta me tillls jag har blivit gammal,grå och säkert ruttnat och hittat något annat ställe att bo på!!!

sen blev de jobb å en sak ska ni ha klart för er att de e tamenfaan en konst att köra tvillingvagn i den här jävla snömodden, speciellt när framhjulen är rörliga och låser sig lätt!!
när jag hade jobbat färdigt å väntade på bussen så blir jag sååå klart skrämd ja va annars liksom men kunde hålla mig för att inte skrika, men de va nog inte va herr Chapling aka Tom hade räknat me utan han ville nog att jag skulle skrika :P

sååå roligt har jag haft de idag.


ännu mer blää

fyfan vad jag hatar att bo i en jävla byggarbetsplats.
oki de är väll inte direkt byggaretsplats längre men de känns så när man måste möblera om hela sitt rum å flytta på allt bara för att rörmokaren ska komma imorgon så vi snart kan få ett färdigt resultat.

jag vill bara få köket klaaaaart, eftersom sladdjävlarna eller va man säger typ ledningarna går i taket i mitt rum så kan jag inte göra iordning de som jag vill!!!!!
men sen då jävlar ska jag införskaffa nya grejor och göra de snyggt :D:D
kanske måla om när jag ändå håller på :):D


bläää försvinn!!!!

jag gillar snön å tycker de e suuper mysigt när man typ kan åka pulka å när de e ljust ute å så.
Men vet faan inte hur många gånger jag har skottat vår jävla uppfart den här vintern å de e fan jobbigt nu när de är blöt snö som kommer ner!!!!!

fan sluta snöa!!!!!!


RSS 2.0