Klubbkväll

måste börja med att slänga in lite från gårdagen. då jag åkte med mamma och pappa till barkarby där vi beslutade de sista om köket så nu är det i princip klart :)

sen körde jag hem :) å en av de bästa sakerna med att sitta bakom ratten är att jag får bestämma musiken i bilen :):)

idag vare Journalistik på morgonen å vi började me nutidskryss å ja jag skryter jag fick 9/10 å jag är fett nöjd eftersom jag gången innan bara fick 4. så därför måste jag skryta med att jag idag fick 9 :):)

sen va det Projektarbete vilket gick helt ok ända tills vi skulle börja ringa företag som skulle kunna producera våran produkt så det lär bli att ändra lite i vårat tänkande. men men de löser sig.

sen va de hem en stund innan jag och mammi åkte till centrum för MQ hade klubbkväll :) yeahh en hel del folk fick is te de va as nice :P sen blev de ju även lite inköp. handlade två basic linnen sånna som jag typ bor i har dem jämt på mig :P sen blev det en längre och tjockare kofta. mamma handlade också lite och sen handlade vi även till pappa :)

ska fixa lite sen ska jag faktiskt gå och lägga mig för jag är så sjuuukt trött.  

090929

tjingeling.

igår satt jag kvar i skolan en stund å lajjade me sötnosen jenny :P sen dratta jag till centrum där jag köpte örhängen yeahhhh är typ super lycklig för att jag kan göra de nu :):)

hihi de blev tre varianter :P

sen bar det av till mormor för att fira henne, när vi åkte därifrån fick jag köra :P dock va de typ kolsvart och regnade som bara den, lite jobbigt att köra å pappa såg typ inget så de va bra, haha va även personlig chaufför till min moster.
kommer hem och då ville vi ju kolla på huset som dem hade målat men de syntes ju inte i mörkret :(
så imorse va de bara ut typ de första ja gjorde å kollade in hur de såg ut och de är rätt snyggt, ser fortfarande inte helheten då det är ställningar överallt och plast på fönster och liknande.



sen får ni några extra bilder bara för att jag gillar dem och inte orkar plugga :)





så nu har de blivit lite bilder på bloggen också :)

090927

Funderar på att sluta blogga känns ju helt meningslöst å ha en blogg som jag vill byta utseende på men aldrig orkar och som jag aldrig uppdaterar.
men bara för att jag e inne nu kan jag ju uppdater er me va jag gjort idag blev väckt 5,30 då valkyria sov över och de gjorde hon i mitt rum då vakna hon och va suuuuper pigg vilket jag inte var... upp läsa en bok två gånger sen släkte jag å gav typ upp då blev hon tydligen kissnödig å ville gå på toan där uppe, pappa va vaken å sa att hon kunde lägga sig i deras säng så då gick jag ner och fick sova några timmar till :):) innan jag återigen blev väckt av fröken.

sen blev de att åka och beställa innerdörrar en mellan kök och matsal och två stycken skjut dörrar( vilka alla hade olika åsikter om)

sen handla golv så har burit massa kartonger golv idag... hahah träning :P

nä nu ska jag gå och byta bort mina håltagningsörhängen hoppas de går bra :):) yeahhh

KOOOORV

idag hade vi typ underbart roligt vid maten, bra länge sen vi hade de så roligt :)
de är bara korv eller hur sara ??

idag har vi inte haft så mkt lektion bara enkelt på sam b sen på svenskan gick vi igenom lite.

därefter åkte jag å felicia till täby c gick där en stund och hade de trevligt hon köpte lite :) vilket jag inte gjorde,, fast de va jag som ville dit. fast sen när hon åkte så gick jag och väntade på att mamma skulle komma så gick runt i lite affärer å ut kom jag med ETT örhänge :D och även en ring ( såklart när de gäller mig, typ beroende av ringar)
sen va de fortfarande tid över så då blev de att prova jeans tanken va att mamma skulle komma så jag kunde köpa ett par nya jeans men så blev de inte utan de blev 3 st nya jeans eller ok bara två stycken som fick följa med hem de andra ska jag hämta imorgon :)

så lite nytt blev de :P

nä nu ska jag dra mig till sängen annars kommer jag inte orka journalistik imorgon,

kram kram

30år

idag va jag duktig som efter skolan tog mig till v-tuna och simmade i en timme.

sen va de bara segt å åka hem men de e en annan femma.

kommer hem å visste att de va mamma å pappas förlovningsdag idag, men de hade vi inte planerat när vi bestämde mat så iväg till kragsta för att inhandla lite som gjorde middagen mer spännande :)


de fin fina bordet som står typ i ett hörn ( ska egentligen så i köket!!)


såååååå romantiskt :P har varit förlovade i 30 år idag.

mmm räktoast

huvudrätt va den ordinarie maten spaghetti & köttförssås blev ingen bild på de...

smask me lite glass til efterrätt :P

så här rolig kan en måndags middag se ut :P

imorgon e de lite sovmorgon eftersom jag har gjort "G provet" najs najs :)

Back

tjolahop
så va man återigen hemma.

både glada och sorgsna miner på landet men men så är det ibland livet tar tydligen slut.
annars har det varit en skön helg med sol och värme.
tagit det lungt samtidigt som vi har fått en hel del gjort på landet.

efter att vi hade varit på begravningen i fredags och umgåtts med farmor, farfar och ingrid. så körde jag hem självklart har jag en bil typ suuper nära mig aja den får väl ligga där... morrr då precis kliver det ut ett rådjur och springer över vägen så jag får slänga mig på bromsen å de va tamefan inte långt ifrån att jag hade haft en bil i bakrutan.... asså jag fattar inte hur folk tänker för de första de står övningskörning på bilen, vilket innebär att jag lär mig och kan göra misstag då borde man ju ta ut lite längre avstång, för de andra de finns typ hur mkt djur som helst i skogen som kan springa fram nu å då. blir lite lack. självklart skulle jag även möta bussen som går på den smala vägen..

idag va vi ute med båten en stund de va riktigt skönt. soligt å fint väder :)
ajuste i helgen har vi plockat svamp också lyckades typ få ihop 1 1/2 liter :P

idag så körde jag även hem från landet till farsta ville inte köra mitt inne i stan när de är söndag eftermiddag och alla ska hem och kör som galningar de får jag ta nån annan dag.
men för de första möter jag typ en stor traktor me släp å är super bred,,,
hinner en bit till då jag ser en polis bil å bah ofta dem mäter hastighet här.. men ser då en varningstriangel och inser att något har hänt.. kommer fram en bit till och ser att de ligger en motorcykel vikt intill en bergvägg,,, tur att de hade hunnit frakta bort människan tycker olyckor i trafiken är smått obehagliga, å hade inte gärna vela se hur den människan såg ut, antagligen inte så rolig, då som sagt motorcykeln låg helt vikt i en kurva efter en rak sträcka intill en stor bergvägg... usch får typ rysningar.

något mera roligt var att de gick suuper bra för mig att köra kände mig verkligen säker på motorvägen med filbyten och omkörningar :P ska nog ta tag i att ringa bilskolan och boka lite lektioner och riskettan så jag sen kan boka in allt annat som gillinge, tero och körprov :P

läntar efter att jag har körkortet i min hand :)

lyckades faktiskt med min astronomi läxa eller kollade iallafall på stjärnor på landet å de är typ bästa platsen att kolla på där hittade massa stjärntecken som jag aldrig har sett hemma :)

hoppas ni har fått njuta av de härliga vädret i helgen.


Lämnar staden

nu åker jag iväg.

ska dock vara duktig på min färd.
ikväll och andra kvällar ska jag göra min astronomi läxa nämligen kolla på stjärnor. min lärare tycker att jag ska gå upp mitt i natten typ 3-4 för att kolla stjärnor yeah right att jag kommer komma upp dagen efter till skolan njaa kanske inte.
men men på landet är de inga lampor så där ser man dem bra så de ska jag utnyttja :P

annars har jag varit duktig idag i skolan och gjort klart lite uppgifter som ska in nästa vecka satt dessutom kvar en stund efter att vi slutat satte jag mig och gjorde matte :P så är stolt över mig själv :)

nä dags att dratta nu.

hoppas eran helg blir bra.

tjingeling

JOBB!!!!!!

jag är i stort behov av ett jobb!!!!!!!!!


GE MIG ETT JOBB
jag behöver pengarna.

ingen som har arbete över till mig kan göra vad som helst, dock måste jag ju gå i skolan på dagtid... men men..

volvo 940

Skönt å bara slappa idag behövdes :)

sen på kvällen tyckte bror att jag skulle ut å köra lite, han skulle lämna en dörr i ladan..
hmm gick väl inte så bra.. egentligen är de bra på ett sätt men dåligt på ett annat sätt för jag har lärt mig dragläget i BMW;n men sen så är de lite annorlunda i hans volvo så självklart kärringstopp...lagom kul :(
men men sen gick de helt ok även fast jag hade en dörr liggandes på taket.
kom till ladan där de va en liten fågel som flög å typ siktade på mig hela tiden.....
sen kom en som är där i trakterna me sin häst så fick hälsa lite på hesten, kommer ju inte få se några hästar den här veckan så de va mysigt att få gosa lite :P


jag och bror i impalan :)

nä imorgon e de skola som gäller.

tjingeling

home

sitter hemma eftersom vi har idrottsdag idag men då vi inte har idrott i 3:an så är vi lediga :):) najs najs :P

har en del dock som jag ska fixa så de är bra att vara ledig, har körboken att läsa ut och lite annat som borde bli klart. så de är väl vad jag får använda dagen till.

hade tänkt ta lite längre sovmorgon men självklart så skulle murar gubbarna komma idag dem har inte varit här på typ en veckan men självklart idag när jag är ledig så kommer dem....men de har faktiskt börjat hända en hel del saker me bygget här hemma.
väggen mellan gamla köket och de som ska bli nya köket blev igår bortriven. idag sprutar dem huset en andra gång och nästa vecka ska dem måla huset.
ska bli spännande sen när vi är helt klara me allt just nu är de väl mindre kul när man möblerar om överallt och inte hittar något alls... men men


älskade fårö

arg

ja e arg hade skrivit ett fint och seriöst blogg inlägg men de har bara försvunnit så nu skiter jag i de här..!!!!!!

090909

vet att jag inte har bloggat på länge men blir så ibland..

idag va de typ slappat på journalistiken sen uf gick helt ok också utom idioterna till samarbete som inte ville samarbeta,, fattar egentligen inte varför men men så e de ibland :S
sen i mitten prata studentskiva där de kändes sådär får väl se hur de känns sen.

efter några attacker vid datorerna uppe på fotobalkonen  så kunde vi ta vårat pick å pack å dratta, dock så va nån annan på dåligt humör vilket resulterade i blåmärken på mig.... hmmm vem kan jag syfta på...

maddie åkte 610 hinner åka en hpl så stannar han bussen å ropar att ingen stopp knapp eller så fungerar å att man måste säga till när man ska av... hhaha ful buss som inte fungerar nej tack, så hoppade av me maddie å följde me henne hem chilllade lite å myste me hugo :P yeah han blev min kompis :)
sen för att åka hem å maddie till stallet så går vi till hpl kommer dit å på ett rent jävla skämt så va de samma buss IGEN!!!!! hur lyckades vi??? nu fungerade iallafall halva bussens stop knappar... men liksom hur duktiga va vi inte att träffa in samma buss två gånger :P

imorgon är de slapp dag är non smoking generation... blir nog lagom ansträngande :) sen lite sovmorgon okcså är najs :)

tjingeling


teg dag+ kändisar

idag va de teg dag de va rätt slappt som vanligt :P körde inte så värsta seriöst iår vann ändå en hel del men vann inte allt men de e lungt vi gick in för att förlora :P
men som tur var hade vi vädret på våran sida på morgonen regna de men sen sken solen upp och värmde riktigt skönt :P

sen vare bara för mig att åka till stan hade sällis me fellan som också skulle dit :P

påväg till tandis så möter jag två kändisar liksom WOW :P hahaha nä men de va typ två från kvarteret skatan Rachel mohlin och josephine bornebusch å sen när jag gick hem från tandis så såg jag hon bruden i apoliva reklamen :P haha massa kändisar på stan :P

va duktig och gick en del i stan innan jag satte mig på tuben hem,
nu ska jag snart sova har dunder huvudverk och måste upp tidigare imorgon då jag har matte tidigt.

tjingeling

Täby galopp

va ett tag sen ja va på täby å jobbade men ikväll fick jag ett jobb :P najs najs
va stora fina löpningar också och då är de alltid roligt helt ok me folk var det dessutom :)

träckte en norsk häst som var hur snäll som helst när man gick förbi publiken men sen takta den på som bara den tills man kom till publik sidan igen då gick den fint och visade upp sig :) verkligen super underbar häst :)
gjorde inget att den va suuuper nära att vinna dessutom hoppades att jag skulle få gå in i vinnarcirkeln eftersom jag ännu aldrig har fått besöka den... :S dock blev de inte så idag heller de blev målfoto och tyvär fick Quintan inte nosen tillräckligt långt fram utan slutade som tvåa men de va ändå den bästa prestationen av en häst som jag har träckt :) så de va riktigt najs :P
Dock hamande jag ju såklart i dopingen men när de va en sån fin häst kunde man stå ut me de :)
dessutom är jag lycklig att jag förstod vad tränaren och alla människor runt omkring sa eftersom de snackade norska ibland hängde jag inte me men de mesta gick bra :P

imorgon är de teg dagen och tandis som gäller.

kram kram

RSS 2.0