Mjölksyra??

japp igår förstördes min dag av min svenska lärare igen!!!!!!!!!grrr jag gilar verkligen inte honom !!!

sen så va de iallafall simming på idrotten Mvg uppgiften vi va 5 st som gjorde den å 7 st som va i badet fast de andra två gjorde andra saker,

de va en rätt så ansträngande uppg de gällde att simma snabbt men ändå spara krafterna jag lyckades rätt så bra.. tycker jag iallafall med tanke på att så fort jag får ont så ger jag typ upp men nu bestämde jag mig för att fortsätta och mycket var nog tack vare madde som jag bogserade i bojjen sista 50 m som satt och peppade på och sa att jag klarade de :) tack så hemskt mkt för att du fanns å hjälpte mig :):):)  tack vare dig lyckades jag även slå några med tiden :):)
men de känndes i bena om man säger så :)

sen drog jag tillbaka till skolan kändes as skumt att gå in när alla andra gick ut. satt å väntade på att jenny skulle sluta.

sen åkte vi hem till henne å bytte om å grejsade guud vad skönt att slippa stressa han liksom gå och handla lite i täby centrum å ta det lungt :)

jag fick min häst på lektionen eller aka ångvälnten..... faan allt jag skrev försvann
orkar inte skriva igen.......................................

men stallet iallafall å vi skuttade hinder stod i fältsist väldigt länge :P vi gjorde så att när man va på spåret så skulle man stå i fältsits sen hoppa å sen fick man sitta ner... dock blev jag den som fick hoppa nästsist,,, kan ju säga att de kändes rätt mkt i bena :P men de är ändå skönt på ett sätt :)

idag bär det snart av hem till felle :) lär inte bli så mkt uppdatering då jag sover hos henne :) orkar inte riktigt åka hem från rimbo :)
vi hörs
puss piuss

R.I.P

Skola idag som vanligt..
slutade tidigare då jag inte hade någon svenska eftersom jag redan gjort mitt tal :) gjorde äntligen klart dem förbenade frågorna på hisoria provet också :) sen var jag in å pratade med syv.

direkt efter skolan drattade jag till v-tuna där jag blev hämtad av Jenny  så åkte vi ut till lobban bobban :) jag lärde mig linda ben idag :) yeahh lindade alla fyra med vitt åhh så vackert :) hon var suuuuper taggad. helt crazy å hon gillade inte mina kon övningar när vi skulle böja å svänga hela tiden hon ville ju ut och rejsa på spåret.. men men de fick hon inte :):)  annars gick de rba lyckades få lite ökad galopp. !! men vafan jag lyckades att ha av stigläder med stigbygel från sadeln !! asså hur fan lyckas jag nästan samma sak som hände sist de är verkligen inte menat att jag ska rida henne..! fan eller så är de något djävla spöka som jävlas med mig!!!!!!!
sen sprang hon även omkring lös i stallet... faaan hon missade vart hon skulle gå in... mycket roligare att hällsa på alla andra hästar..!! eller ??
japp sen kom man hem å fick reda på att Pia har gått bort i cancer......
de va ju inget glatt besked om man säger så...

RIP Pia 28 Januari 2009.

tidigmorderna tiden

Varför går aldrig dom jävla frågorna in i huvudet ?? har tre kvar hur svårt kan de va liksom ?? tydligen jätte svårt eller så är jag bara dum i huvudet.

idag fick vi iallafall lära oss hur man sänder radioprogram de tycker jag var skoj :) vi ska öva mera mera mera :):)
¨
kommer hem från att ha firat grannen som fyllde år :)
jaaa jag fick träffa min älsklings hund gurra bus :):) ååhh saknar verkligen att jag inte hinner träffa honom på vardagarna..!!!!

nä måste plugga vidare å packa kläder för imorgon,,

puss puss ♥

klappa på axeln :)

idag hade vi indvalen plus att man skulle gå runt och kolla bland de andra ind valen å jag verkligen hatar de för jag vet inte riktigt vilka val jag ska ta....
sen iallafall umgicks jag lite med snyggingen jenny penny kenny :) innan jag tog bussen till gym å sim.
mötte mamma där å medans hon simmade med en vän simmade jag för mig sjävl på snabb banan lyckades på ihop 1000 m på 30 minuter :) så lite duktig va jag :):)

jag kom på en sak för jag kollade bonde söker fru bröllopet... insåg då att de ända man gör i kyrkan är att gråta, till bröllop gråter man för det är så fint
egravning gråter man för det är ledsamt å stor saknad.
Skolavslutningar antingen för att det är fint eller för att man aldrig mer kommer träffa dem man är med.
uschh jag tycker inte om kyrkor...!

jag vill ha kommentarer :(

puss puiss ♥

smask :)

helgen har gått väldigt fort.

idag har jag typ inte gjort något alls har varit alldeles för lag och seg för att göra något... har dock lyckats städa rummet och börjat plugga lite matte och sen gjort RK läxan dock är jag inte nöjd med den men det får duga.


smask fick älsklingsefterätten idag :):)

nikon :)

igår hade vi både svenska tal och engelska tal..
engelskan gick hyffsat men jag får tame fan rådamp på svenska läraren IGEN,, han kan inte avgöra vad jag ska få för betyg!!!!!!!!!!

de va riktigt skönt att på gympan få slå av sig lite.. dock var jag trött i armarna redan innan så slog inte så super hårt så de vart en lätt match för tove som höll i mitsarna :):)

idag drog jag familjen till täby C de va konstutställning kollade om de fanns någon snygg tavla men de gjorde de inte.. träffade bror med familj :) kyra fick leka i den där leksaken dom har på plan 2 vid H&M först fattade hon inte riktigtt vad hon skulle göra men sen ville hon inte gå därifrån :)

sen köpte jag lite skivor att bränna ut massa bilder på, och en bluetooth adepter så jag slipper koppla mobilen med sladdaar när jag ska tömma den ::):)

sen köpte jag även en ny kompaktkamera :):):) yeahh äntligen :) har tröttnat så grymt mkt på den gamla så nu kan mamma å pappa ha den :):)

Den här köpte jag :) hoppas den är bra :) men den verkar vara de :)

sen åkte vi till plantagen,,, där fick jag en rosa kruka och en rosa blomma :)

haha så vackert det är med rosa :):)

jag har fastnat värsta mkt för The offsprings med låten Pretty Fly (For A White Guy) dock går det inte att lägga in den här.. så lägger till länken istället så kan ni lyssna på den där istället :)
http://www.youtube.com/watch?v=f7-E1qTVJgE 

men eftersom jag kände att jag ville lägga in ett musikklipp tar jag ett som alltid går hem :)
Papa Roach- last resort :):)



nu ska jag nog dratta upp och kolla om det finns något bra på tv :)

träningsverk som faaaaaaaaaaaaaan

hah direkt efteer skolan dratta jag till stallet andra dagen i rad :) woho :)

men de gick faktiskt bra idag också vi travade över bommar å hej vad fort de gick :) hahaha XD
hha fast precis när jag satt upp och ridit i typ 10 min så gick stigbygeln sönder,,, hur faan kunde den göra de?? gunlög ägaren av stallet undrade också hon hade inte sett något sådant på 20 år :) haha jag är bara bäst :)
sen lyckades jag även få lobban att galoppera två hela varv haha faan vad jag är stolt :)
men aj så jag kommer ha träningsverk..  eller jag har redan de men kommer få ännu mer är ju ordinarie ridning imorgon okcså.....

nä nu sitter jag och skriver mitt svenska tal som går helt åt skogen..... FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

nä är så grymt jävla trött.. blääää

puss puss

rubrik??

hatar å skriva rubriks texter...

aja idag va de skola iallafall (som om de inte brukar va de?? )

hade bara engelska där ajg stod över mitt tal och gör de på fred istället å sen matte,, vi hoppade över historian å svenskan eftersom de bara är eget arbete där.

Så jag tog bussen hem och kekade lunchen smask :) mamma hade gjort fruktsallad :)
sen bestämde jag mig för att åka till stallet skulle egentligen bara hjälpt jenny med andra saker men slutade med att jag red den galna bella :) hon va suuuper pigg i dag benen gick åt alla håll å kankter ) hah så himla söt.. sen när hon hade lugnat ner sig efter typ en timme så fick jenny hoppa upp :)
känner mig duktig jag åkte iväg och tränade medans mina klasskompisar åkte iväg å kekade pizza. :)
nu sitter jag med mitt svenska tal...
puss puss ♥

tal tal tal

ja fyfan va många tal man ska hålla just nu det är ju helt sjuuuukt.

jag har faktiskt lyckats få ihop lite till engelskan men det krävdes att mamma satt brevid mig så jag inte började tänka på annat å glömma bort vad jag egentligen skulle göra, dokc är jag inte nöjd med det för fem öre men jag har iallafall gjort ett tal å de är jag grymt nöjd med med tanke på att engelska är inte mitt favorit ämne..  men iallafall har lyckats bli klar och skulle skriva ut tror ni vi har bläck i skrivare då elelr ?? nääääääääää såklart inte ... åhh min dag de känner jag de..

måste plugga på historian jag sköt ju fram den... not goood men kände att jag behövde de...

puss puss

så jävfla arg"!

åhhh han har förstört min dag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
åhåhåhhååh så jävla pisst jag e på honom :@

idag skulle jag åka till stallet på styrelsemöte, klivet på 665 i vallentuna och tycker jag känner igen mannen som kliver ut...
de va micans pappa, hade ingen aning om att han körde buss å just den linjen jag har ändå åkt den ett par gånger.....
men jag va ensam passagerare så de va rätt najs satt längst fram tror aldrig jag tidigare har gjort de å hade en trevlig pratstund :)

styrelsemötet gick bra :)
nu ska jag bara försöka plugga vilket inte går bra.. ååååh jag är inte på humör
puss

renare och 400 kr rikare :)

idag gick jag mamma,pappa å gurra på en 2h promenad i kylan och solen de va så himla mysigt och jag kände att jag behövde frisk luft. släppte även bus gurra så han fick springa av sig lite mera :) vilket han tyckte va suuper roligt vi hoppas över lite stockar å sånt som han gillar :)

när vi kom hem blev det städning och jag fick värsta städhumöret så började sortera badrumsskåpet å slängde typ 4 gamla mascaror och typ 20 lipgloss sen hittade jag hur mkt ögonskugga som helst i alla möjliga konstiga färger!
så nu måste jag hitta på något som man får ha massa smink typ mascerad eller nåt  i den stilen.

sen blev det att jag städade i mitt rum och i den högen där jag bara lägger allt för det är precis innanför dörretn satte jag mig ner och sorterade mitt i högen hittade jag ett kuvär med 300 kr från förra julen och sen ett kuvär med 100 kr så jag blev 400 kr rikare tack vare att jag tog tag i saken och städade högen.. :)

så hela dagen har typ gått åt till att städa nu måste jag göra lite läxor på en lördag kvälll :S men jag ska ju jobba på galoppen imorgon så då hinner jag inte med att plugga så mkt hoppas på att besöka vinnarcirkeln imorgon :):)

kram kram

fifan!!

usch jag är dålig bloggare men jag har faktiskt en ursäkt... jag har inte mått bra alls.! :(

började typ lite i måndags i tisdags bröt det ju ut helt.. orkade inte ens sitta vid datan va bara helt borta..
tog öronmedicin,huvudverkstablett, och nässpray...

sen på onsdagden han jag inte mer än gå upp förräns de SPRUTADE ut näsblod å jag hatar verkligen de... uschhhhh
men lyckades få stopp på de så jag kunde ta mig till skolan eftersom jag var tvungen med det!! led typ igenom skoldagen.
blev rätt glad när jag å sarisen äntligen hittade robert och kunde visa vårat slit med musikvideon :) han tyckte även att han fick se vad han ville för att kunna höja vårat betyg till MVG :):):) yeahhh så hoppas verkliggen att han satte de nu... betygen sattes ju igår :S

sen i onsdags va jag väl inte så¨mkt bättre men skippade nässprayen för jag ville inte blöda mer näsblod... kände mig inge vidare pigg men kände verkligen att jag var tvungen att gå till skolan.

idag har jag väl mått lite  bättre, men kan typ fortfarande inte andas... ..

har skrivit klart svenska talet så ska bara öva lite mer på de.. sen måste jag verkligen plugga engelska glosorna har inte ens börjat med dem inte bra inte bra... jga kommer inte överleva den här terminen måste verkligen skärpa mig måste man gå om ifall man inte klarar ??? :S:S jag skulle hellre dö än atrt gå om..!!!!!!!!!!!!

åhhh hela inlägget är bara svamlat å hur mkt stavfel som helst men är för trött och seg för att ändra...
en posetiv sak är att jag får åka till stallet imorgon och på söndag får jag åka till galoppen sista löphelgen :) så najs att få lite cash sista löpet :)

puss puss

Sjuk

åh fyfan den här dagen har varit rent helvetisk, tack vare att jag är sjuk :(
började med ljudmedia där vi skulle lyssna lite på de olika radioprogrammen och sen göra en intervju rätt chill :P
sen historia å klassråd :)
efter de så var planen att jag å parisen skulle redigera reportaget och sen visa robert... jag trodde jag skulle dö när saruw å maluw kom å sa at han hade gått hem :( åhhhh 

så nu innebär det att jag MÅSTE gå till skolan imorgon

åh jag e inte lite förkyld heller jag satte inte ens igång datan när jag kom hem då är jag SJUK
jag stupade direkt ner i sängen satte dock tid så jag sov inte mer än en h annars hade jag v'äll sovit bort hela kvällen.

nu sitter jag och plågar mig igenom svenskatalet. :( 

nä blir at sova tidigt med massa medicin.. tur jag hade lite lite lite kvar av öronmedicinen... för de är i örat och huvudet de gör suuuuper ont...


sjukliga pussar 

redigera jajaj

ohh idag fyller ju toovisen år å stackarn har gjort illa sig :(:(

helt ok idag på rättskunskap, sen på tjudtekniken fick vi redigera lite ljud och det var okcså helt oki :) kunder göra det väldigt roligt om man ville :P
sen va de dags för mig å parisen att redigera vårat reportage de är pyttte pytte lite kvar bara namnskylt :)
sen är vi äntligen klara :P:P:P jippie vad vi är duktigt :)
nu har jag varit duktig och skickat iväg lite bilder på framkallning också :)

hittade den här bilden :) så är bara tvungen att lägga upp den :P

pussen eller kanske sussen :P


helgen

jahapp då har en helg gått
den har inneburit mestadels plugg och städning :( men men det är väl typ vad helgerna går ut på :(:(

men men ....
skola imorgon två nya ämnen rättskunskap och ljudteknik

sen får vi ju inte glömma tovisen fyller ju 19 imorgon :)
GRATTTTTTTTIIIIIIIIIIIS på henne :)


valkyria kom över och sov hos oss :) alltid lika mysigt att bli väckt av henne :P
bilden är från landet då hon sov i min säng från klockan 05,10-09,00

Puss ♥

det vanliga

jahapp då va man tillbaka i dem vanliga rutinerna igen-

igår va de skola...
vill inte prata om den dan.... fyfan jag va inte glad när jag kommer hem den saken är iallafall klar............... kommer jag klara av den här terminen ?? kommerjag klara ämnet ??
jag vill och kommer försöka men hjälper det alltid att man försöker ?? det är ju inte ens säkert att jag klarar det bara för att jag försöker :(:(:(:( :`( :`(
åhhh hela dan va bara dålig..
plus att jag fick sitta i en halvtimme på buss hpl för jag kom dit 17 över å bussen gick 15 över blääääääääää

sennär jag kom hem käkade jag lite lunch innan jag pluggade lite och tog det lungt innan jag och pappa åkte till stallet :)
äntligen :) har ridningen börjat med dem underbara fredagarna :) me like me like :) å allt trevligt folk som finns där inte en enda människa som är otrevligt :)

jag fick den hästen jag red sista lektionen innan jul och som jag även åkte av på :) dock var hon ett riktigt sto igår argsint mot alla andra :P haha jag satt typ å garvade åt henne :P hihihih
men de gick bra på lektionen annars :)
sen alltid mysigt på läktaren med alla runt omkring :) dem betyder väldigt mkt för att göra en underbar stämmning :)

idag kom kyra hit och vi har varit ute på promenad och nu står hon och mamma och bakar bröd :)
jag ska sätta mig och läsa piss fucking äckel jävla engelska boken känns inge motiverande :(


Den vita hästen är ella som jag red i fredags


slänger även in en bild som jag tog när vi senast var på landet på lovet.

kram


Grattis pappa

idag började skolan
jag å sarisen va duktiga och åkte dit redan 8,30 för att redigera vårat reportage faaan vad vi är duktiga:)
sen va de skolan med matte och ljudmedia vilket var helt ok förutom radio programmet jag å tom fick sitta å lyssna på fyfan va de inte va min smak..... dålig dryg djävla humor.......
sen satt vi faktiskt kvar ända till fem minuter i fem och va riktigt duktiga vi blev inte riktigt klara men inte så väldigt mkt kvar vi borde hinna utan att stressa sönder helt. fatta att vi satt ungefär 3,5 h längre i skolan än vad vi behövde... faaaaaaan vad vi är duktiga sarisen.

sen när jag kom hem käkade vi middag och sen kom gästerna eftersom pappa fyller år idag :) grattis på honom :)
de va mys med lite släkt här :)
jag var även duktig och skrev klart den skriftliga inlämningen på ljudmedier :)

nu måste jag sätta mig och läsa fitt bajs engelska boken.

kram

lovet är slut

ja sen jag uppdaterade senast har det gjorts en hel del :P

lördag-tisdag var jag ute på landet med mamma,pappa å kyra sen på söndagen kom tobbe,izza å saga.
de va helt ok, dock blir jag smått galen av att sitta instängd i ett litet hus med 7 per..... som låter och alla vill ha sin vilja och de finns typ ingen stans att gå undan :(
bättre på sommaren då man inte behöver sitta inne i knäet på alla.
de va mysigt på landet med snön och solen som sken och det kalla vädret, klädde på sig varma kläder och sen promenad :):)  va ju typ -15 hela tiden. men så mysigt med värmen från vedspisen :) mm de är vinter på landet de :)

på tisdagen åkte vi in till farfar för att fira julafton med dem och hans födelsedag plus att äta god mat tsm :)
påvägen dit så kom de 3 älgar, en mamma med två kalvar. dom va typ sjukt stora..... fast älgmamman va lite gullig för den stannande innan den gick över vägen och kollade typ att alla bilar stod still :)

sen efter middagen hos farfar åkte vi hem i snökaoset och allt... jag tror aldrig att jag har sett så mkt ambulanser och brandbilar asså jag skämtar inte om jag säger att vi såg en minst var 5 min.. å vi åkte i 2h så ja de va väldigt mkt olyckor antagligen....
med tanke på olyckor, bilolyckor så är det ett år sen som viktor omkom.  :(

på tisdags kvällen va de även filmis hos rickard så då åkte jag dit.
mysigt att träffa massa klasskompisar som man inte sett under hela lovet :P
måste bara säga att jag å gelicia äger på wii :) iallafall när ingen annan ser på :)
tack malin för att jag fick åka hem med er :):)

idag va de ingen sovmorgon blev väckt 8. upp och ta en snabb dusch, ringa tandläkaren,äta frukost, väga mig så jag vet hur mkt jag har gått ner till nästa vägning :):):)):):) för de ska jag!!!!!!!!!! klarar inte av de här längre

sen blev jag hämtad och åkte till stallet och red lobban en timme el så.
red i ridhuset helt ensam :) eller ja jag hade ju publik av jenny,carro å vovven dura som va sååååå söt :P
måste bara säga de igen lobban är typ en riktigt snygg och söt häst :P

sen åkte jag hem typ hel frysen och läste lite i engelska boken innan jag somnade :P:P

nu måste jag duscha igen för imorse va de bara snabbdusch.
sen ska jag fixa lite inför imorgon då jag å sarisen ska regidera :) yeahh hoppas de går bra :P

jaaa juste idag hade vi en bygg kille som var här och kollade :) vi ska ju bygga ut och de blir typ till i vår han ville inte göra de nu när de är så kallt ute :) tack för de :) jag vill inte att de typ ska slita bort väggar när de är så här kallt ute.....
låter som om det kommer bli bra utbyggnad ska även byta alla fönster å bättra på yttersidan på huset :):)) yeah längtar verkligen tills att är klart typ julen 2009 :):)

oooojjjj vad långt....

 
skogens konung får avsluta det här inlägget.

FITTNISSE de går inte att ladda upp bilder ggrrrrrrrrrr

borta = ingen uppdatering


jag kommer åka iväg några dagar kommer hem på tisdag igen :)
men det innnebär att jag inte kommer uppdatera något så ni vet de :)

skulle dock bli vääääääääääääldigt glad för lite sms :)

kramkram tills vi syns :)

kallt



de är verkligen riktigt jävla kallt ute nu..

idag va de rätt ok att åka och handla med mammi :)  lite dött var det i början bara två affärer öppna hittade inget sen blev jag jätte sugen på att köpa en vit skjorta så vi gick typ in i varenda affär för att leta men hade dem de jaaaa såklart men passade någon neeeeeeeej. jag har för breda axlar...... kul kul kul...
sen hittade jag iallafal en vit tröja som jag köpte och ett par nya jeans och gisa jag köpte ett par ROSA strumpbyxor:):):)hahha ojjj vilken ovnalig färg att jag just valde den :):) eller ?? 

nä nu ska jag sätta mig framför öppna spisen och dricka varmt teee :) 

hoppas ni inte fryser allt för mycket

puss å kram  

fyyyfan

imorgon måste jga upp todogt å då menar jag tidigt 7,00.blääää
fast egentligen är det mitt egna val.
ska iväg på v.i.p rea inne i stan som öppnar 8 :)
hoppas jag hittar något najs :)

kram kram

Dagen efter

japp igår va det alltså nyårsafton..
blev inte riktigt som planerat... av olika anledningar.

men den var helt oki ändå,.
såg massa fina fyrverkerier.

idag har jag varit ute på promenad med mamma å pappa :) i de mysiga vädret och bara tagit de lungt :)

bror å familj kommer hit ikväll å kekar middag.

RSS 2.0