Fettisdagen för alla kvinnor!

Sista seminariumet idag!!! jaaaaaaaaaaaaaa :)

Har väll tappat det lilla blogg suget jag hade förut men vi får väll se de kankse återkommer?? dem som lever får se!

Idag har jag iallafall vart duktig och anmält mig till NIKON SCHOOl fick de när jag köpte kameran så jag ska lära mig allt om min lilla vän :)

Men nu ska jag gå och äta en semla för de har jag förtjänat efter allt som jag har gått idag!

smask smask

Seminarium 2

Hopp då sitter ja här på min stol framför datorn och här har jag suttit snart hela dagen för att läsa texter och skriva texter inför morgondagens seminarium å jag blir inte gladare av att det är helt stööörda texter!!!

Som tur var kom mamma hem på lunchen så hade treligt lunch sällskap och sen gick vi ut på en promenad i det fina solskenet nu börjar det kännas som vår!! Snön smälter, det rinner i stuprören, solen skiner, fåglarna kvittrar JAAAAAAAA kommer det snö NU kommer jag gå i IDE de är en sak som är säker.

nä fortsätta skriva så man blir klar och slipper tänka på de ikväll har dock en hel text kvar att skriva om :(
de är nu jag skulle vilja ha "plugg" hjärna och bara kunna sätta mig ner och skriva skriva skriva!! tyvär är jag inte sån :( utan jag ska göra tuuusen andra saker samtidigt!

Jag Ler

Jag Ler för att solen ler :)

Den har lyst så fint idag och jag blir så lycklig av det jag vill ha mera sol för solen gör mig lycklig och då kan jag soooola :)

Hade seminarium idag och de gick bra men tycker fortfarande inte om att ha de...!

Nu ska jag läsa texterna inför seminarium 2 som är på fredag!!!

 

Ajuste jag har vart på bokrean på åhlens och köpt två böcker :)

 


Seminarium text klar!

Nu har jag suttit typ hela dagen och läst inför seminariumet och skrivit en hel del inför seminariumet imorgon! Stört mycket föreberedelse inför ett 2 timmars seminarium.....

tröttnat lite nu på kvällen och gjort annat :P



GE MIG DEN!!

Sen fastna jag för en massa häst klipp på youtube!



Seminarium

JAG HATAR SEMINARIUM!!!!!!!!!!

För de första är allt kaos i nya kursen då ansvarige lärare gått å blivit sjuk och allt är ett eda stort kaos. kastas in i att vi har TVÅ seminarium den här veckan!!!

Jag som verkligen hatar att ha seminarium är inte direkt lyckligförst ska man läsa en text (i mitt fal är det fyra olika den här gången) som är extremt tråkig och krångligt skriven, sen ska man skriva en massa om det man läst och dessutom svara på en massa frågor som är skrivna helt kryptiskt och sen dessutom så ska man sitta i en grupp och prata om allt den man läst, skrivit!!!!!!!! BLÄää för seminarium säger jag bara!

RSS 2.0