Jag överlevde

Nu är min första stora och riktiga tävling avklarad, tjoho va skönt nu kan det bara bli bättre :)

Tänkte slänga in bild å lite mer om den sen just nu är jag extremt trött har inte sovit många timmar den här helgen eftersom vi åkte till tävlingarna redan på lördags kvällen som tur är slapp vi sova i transporten eftersom vi i sista minuten hittade ett rum att sova i :) guu va lyckliga vi va då :D

Aja imorgon är det tandfix igen eastman institutet som gäller :(

sov gott alla sötnosar.

Nu åker vi snart.

Nu är det stress stress och ännu mer stress, packar för fullt planerar kläder och boende!!! Varför ska allt jämt göras i sista sekund?? blir galen

Lär inte bli någon uppdatering förrens jag kommer hem på söndag om ens då.

puss och kram på er alla.

Fredag 27/5

De e helt galet stört hur for den här veckan har gått!

I tisdags sprang jag som sagt vårruset trots ont i halsen sprang jag (inte det bästa kanske men tog inte ut mig till 100 %) kändes faktiskt väldigt lätt att springa tror inte jag har känt den känslan något tidigare år så det var faktiskt roligt att springa så nu har jag planerat in ett till löp lopp i augusti :) woho när blev jag löp människa??



På onsdagen var det ju en väldigt snygg brud som tog studenten så jag åkte tillbaka till min kära gamla gymnasieskola, dom hade gjort om utspringet lite mot vårt så de va lite annorlunda.. e glad att vi inte hade det så som dom hade iallafall!!

Sen träffade jag massa gamla lärare också vilket var roligt :) ett par har ju fått en söt liten bebis som låg och sov mitt i allt liv så himla söt :D


Hela onsdagen firades den här söta bruden som nu har lämnat Tegs trygga väggar och är påväg ut i vuxen livet!!


Nu är det på allvar mitt och hästens namn står på startlistan!!! På söndag gäller det på söndag smäller det!! Håll tummarna för mig då.

Run forest run!

Är påväg hem så jag kan byta kläder för att sen åka till universitetet och springa vårruset!

Kan dygnet ha mer än 24h?

Jag förstår inte varför allt jämt ska hända på samma vecka?? vissa veckor är lugna medans andra är rena rama kaoset! Det här är just precis en kaos vecka... men men som tur är så är det mer eller mindre bara roliga saker som ska göras så då går det väll bra :) Det hade dock vart super skönt om skolan hade vart slut är inte så motiverad just nu speciellt inte till vår individuella inlämningsuppgift, jag vill vara klar i skolan!! 2 1/2 v kvar sen har jag gått 1 år på högskola.


Bild som jag fotade i Gröndal i fredags när vi var ute och fotade till vårt projekt.

Ja tycker typ att det är lite kul att ha bloggen fast ändå inte, jag skulle definitivt behöva byta designen men det är inget jag har ork, lust eller tid med den här veckan! Sen har jag typ "många läsare" fler än vad jag trodde faktiskt men inte en enda som kommenterar vilket är lite tråkigt :(

Vad ska jag skriva om för att ni ska kommentera?

Nu ska jag sova så jag orkar med dagen imorgon, är det någon annan som ska springa vårruset imorgon??

Puss och godnatt.

6 dagar kvar.....

Har typ hängt till största delen i stallet den här helgen, fredagen vare temporitt som gällde å fort gick de :) hahah ett tag hade ja inte så mycket att säga till om men jag satt kvar så då äre ju lungt, in och hoppa lite hinder i ridhuset och även där gick det kanske lite för fort :)

Lördagen, konditionsträning ute på ängen av den stora åsnan. skulle egentligen ridit dressyr men de va så tråkigt så vi bus red istället :) Massa galopper på fältet och sen in och dundra i skogen och hoppa lite hinder där :D tjoho va roligt de va!!

Söndag, idag vart det mer seriös ridning dressyr programmet reds igenom inför SÖNDAG!! gaah det är bara 6 dagar kvar innan jag ska åka på tävling, paniken har börjat komma och allt måste planeras för att jag ska hålla mig något till lugn HJÄÄLP

Tur att jag har så mycket saker inplanerade den här veckan så jag inte hinner tänka på tävlingen mer än nödvändigt..!

Det tråkiga är att jag skulle SPRUNGIT vårruset på tisdag men har ont i halsen och typ tappat rösten så tror inte de kommer bli att ja springer om jag inte mår bättre imorgon, får väll gå runt det eller nåt... :(

Sen är det ju nån som tar STUUUDENTEN på onsdag, så det ska ju firas då :)

lite vad som kan vara intressant av det som händer den här veckan.

nu ska jag måla naglarna och sen ska jag soooova!

kram kram

Blod och metallsmak

Det är precis vad det smakar i mun åhhh va gott det smakar eller inte!! Operationen gick iallafall hyffsat bra jag bröt inte ihop och kunde hålla mig lugn hela tiden :)

Bara för att jag är hemma idag så är det suuuper tråkigt väder med regn :( aja ska iallafall iväg till tandregleringen så hade ändå inte kunnat suttit ute om de hade vart sol...

tjingeling

Rubrik?

Varför ska det vara så förbannat svårt att hitta på en rubrik??

Idag har iallafall vart en bra dag fick en hel del gjort i skol arbetet samt saker jag skulle göra hemma sen va de ju mindre skojj att när jag skulle åka ut till stallet så spöregna de :( tur vi har ridhus! Dock så ville inte envisa åsnan gå in :( men jag fick tag i henne till slut :)
Sen skulle hon ju såklart vara superbrunstig å bara ställa upp sig för den andra hästen... suuuuper kul NOOOT!
Tillslut när dom gick, gick det lite bättre fan måste ju börja öva å rida igenom programmet till tävlingen nu!!! Då måste hon ju sköta sig! :)


Åsnorna i vintras efter uteritten :)

Ja de känns som om de här kommer bli en lite mer hästblogg nu.

Nu är det dags igen :(

Livet rullar på med skola, jobb och stall lite vänner hinner jag med ibland men tyvärr inte fd klassisarna vilket är lite tråkigt :( får hoppas det kan bli nån träff i sommar :):)

idag sitter jag hemma och skriver på vårt arbete, kände att jag ville vara hemma och skriva så jag kan få lite annat gjort också + att när det bara gäller att skriva känns det onödigt att sitta och åka 3h till skolan!

Imorgon är det dessutom operation som gäller för mig igen!! :( hoppas hoppas verkligen att det blir sista operationen!




Egen tävling :S

Vet inte vad som hänt men nu helt plötsligt tycker ja det är lite kul att skriva :)

Det här med att ja blivit me en halv häst va ju tydligen inte lika roligt å eftersom jag inte kan hålla tyst har ja nu åkt på att tävla med henne!!! Hallå jag å tävlingar är ingen bra kombination jag döööööör redan!
Hej prestations ångest!!! Jag får intala mig att jag måste kunna förlora för jag tror inte jag kommer kunna vinna den tävlingen när det är 63 andra ekipage med..... :( gaaaaaah

Varför kunde jag inte vart TYST!!!!!!



Tävling

Nu när jag har gått och blivit med halvhäst behöver jag ju se till att ha lite saker till henne :)


Länk till tävlingen http://stockholmsjenna.blogg.se/2011/may/vinn-ett-schockemohle-schabrak.html



tääänk om jag kunde vinna nån gång! :)

Skooooola!

Jag och blogga var ju tydligen ingen bra kombination.

Men om ni är gulliga å följer min värdelösa blogg på bloglovin märker ni ju de få gånger som jag har uppdaterat :)

Förra veckan var jag i skolan dygnet runt!  usch å fy å blä vi höll på med det sista i vårt skolprojekt på den delkursen men de blev klart till slut iallafall.

Här är iallafall slutresultatet på det vi jobbade med i slutet på kursen!

Dock var det inte så roligt eftersom vi var tvygna att filma det som biblioteket i skolan beställde av oss :( hade hellre velat filmat och gjort en film man fick välja själva men men.. nu är den över och igår började sista kursen för den här terminen tjoho bara 5 veckor kvar!



RSS 2.0