häst och pool :)

igår va jag duktig eller iallafall enligt mig :)
vi va och handlade på martin ohlsson som ligger typ vid universitet eller en bit in där men iallafall, ville inte köra dit då man kör på motorväg rätt mkt och rätt så stora vägar.
men sen när vi skulle hem så körde jag iallafall :P och de gick suuper bra :P sen vare arninge leden också men den räknas inte som de även om de är 90 där och de va 90 på motorvägen så va de ändå annan känsla att köra på motorväg :) dock en sak jag hatar i trafiken är folk som inte kan använda sin blinkers för att visa vart dem ska....grrrrrrr

Idag så gick jag upp rätt tidigt för att ta bussen ut till angarn, riktigt trevligt att träffa min vän Jenny som jag inte sett sen typ skolavslutningen, sen kom även hanna som hon höll lektion för såde va trevligt fotade lite innan kameran dog.... :(
and my man annika kom också :P
så riktigt najs men sällskap och som slutade med att jag och jenny badade i poolen typ i 1 1/2h medans annika låg brevid och sov :P

fick även kolla på jenny när hon red lektion, riktigt sugen e jag på att rida nu :( usch måste verkligen hitta nån som vill ha lite ridhjälp. klarar inte av att bara rida en gång i veckan speciellt nu när vi inte har någon idrott heller jag måste göra något annars kommer jag bli knäpp, mamma och pappa e ju inte speciellt taggade på att jag vill börja boxas så får väl skaffa gymkort eller nåt sånt kankse, men men de får jag väl se hur de bli  me allt...

kramizzzz


blommor.

är hos min bror igen har vattnat hans blommor :)
sen ville jag inte vara hemma borde igentligen packa till helgen men muraren stod och höll på vid mitt fönster så då ville jag inte vara där :P

imorgon ska de bli massa mys ska åka upp till stallet och fota hoppträning som jenny ska hålla i för hanna och sen ska jag umgås me dem :) mys mys inte träffat dem på hela sommaren :):)

tjingeling

Hos min bror

sitter hemma hos min bror och terrar :D:D haha flydde hemifrån där de är fullt med gubbar som arbetar överallt blir väckt vid 7....för att dem jobbar på undervåningen där jag sover och i de rummet jag sover i så därför har jag vid 7 gått upp och lagt mig i mamma å pappas säng :) yyeahh sova lite längre :) sen tog jag cykeln hit jag är blomvakt :P hihih sitter mer framför datorn än passar blommorna men så e de väl de ska va lr :D:D

ska snart dratta hem bara den här regn skuren slutar.

tjingeling

söndag

blev väckt tidigt i morse men lyckades få henne att sova en stund till och sen leka lite me legot så jag fick sova lite till :)

dagen har rullat på som gårdagen med bad i bassängen för tjejorna och njuta av solen :)

sen iallafall på em så kollade jag och valkyria på barnkanalen då hon skulle ta de lungt och vila lite.
kollade på massa nytt för mig och sen lite gammalt, de visade även den vita stenen och jag tyckte jag kände igen en av deltagarna och jag hade rätt de va en av lärarna på Teg.

sen fick jag även en tröja av tobbe& izza då de har varit på mantorp i helgen och kollat bilar fick tröjan där det såklart står

FUCK YOU I DRIVE A BMW !!!!

najjjs:)

nä dags att städa rummet nu då byggarna kommer igen imorgon.

tjingeling

102 dalmatiner

dagen har varit full av stoj och lek då saga och kyra bor här den här helgen så vi har badat i deras barn pool och gjort andra saker också, åt även prinsess pasta :)

men nu på kvällen när de gick och la sig så kollade jag på tv blev 102 dalmatiner tror aldrig att jag har sett den förut, va ju lite i stuk med 101 dalmatiner, men som den djurälskare jag är och speciellt så tycker jag ju väldigt mycket om hundar så kollade klart filmen samtidigt som jag käkade WHITE maltesers dem e faktiskt också helt ok, har inte sett några sådana på fastlandet men dem lär väl komma hit snart.

nä nu är det dags för mig att sova speciellt med tanke på att valkyria vaknade 7,00 i morse och eftersom hon sover i mitt rum är det mig hon väcker först..
aja så e de ibland.

natt natt

23&24 juli

tjenixen.

igår va jag inne i stan med mamma, pappa och moster vi var turister inne i sthlm :)
åkte båt runt kungsholmen, åkte häst och vagn, åkte djurgårdsfärjan och gick runt runt runt runt en massa, åkte från runslingan (där vi bor, buss hpl) kl 08,56 och va tillbaka 20,15 så verkligen en hel dag i stan.
men trevligt var det :) lärde sig lite nytt och sen fick jag Ben& jerry glass :):)

dock var ju dan inte lika lyckad med kollisionen melllan gotlandsfärjorna.... tur vi va hemma redan :P farmor som bor så hon ser hamnen sa att det var rätt mkt kaos och farfar som bor en bit bort hade åkt dit ner och sa att de va fullt kaos och hur mkt personer och bilar som helst.

idag så har jag kört till arninge och en hel del fram och tillbaka där och äver korsningar och in i rondell och så :P börjar kännas rätt så bra och säker nu, fast finns ju verkligen en hel del kvar att träna på och bli bättre på.

iallafall i arninge handlade jag wii :) har gått å typ tänkt på de hela tiden sen det kom ut men aldrig fått foten ur arslet men sen nu efter att jag spelade hos bror min bestämde jag mig för det så nu har jag också wii :):)
sen eftersom jag har namnsdag köpte vi bakelse också :):) lyx lyx :D

nä nu är det bäst att jag går och städar lite i gästrummet(där jag sover nu) för ikväll ska min lilla sötnos valkyria komma och sova hos mig :) ska sova med mig 2 nätter så de blir mysigt :)

tjingeling.

döööd

goscchh man ska inte underskatta wii kört boxning i typ en timme nu å är rätt slut sen utöver de kört träningspass boxning och sen en hel del tennis... dagens träning är avklarad :D:D

kram

fårö=underbart

kom hem imorse kl 5 från den underbara ön fårö :) varit där en hel vecka och det har varit sol hela veckan så har legat på stranden massor och badat riktigt mkt också så jävla mysigt har även varit duktig och cyklat sammanlagt blev de 15 mil hela veckan 3 mil per dag 5 dagar :) så lite duktig har jag iallafall vart :D:D

nu är jag hemma och sitter hos min underbara bror och lånar hans data eftersom jag inte har någon fungerande hemma.

nä ska se om jag ska spela litre wiiee me honom nu :P
kram

brum brum tut tut

ja jag vet att allt typ handlar om mig och körningen men är så glad att de gå bra :)
idag skulle vi handla lite vi glömde igår så då ville jag köra i stället för att cykla :P

men först åkte vi och tankade i okvista ( säkert ingen som vet var de ligger men men)
körde ända fram och intill pumpen har aldrig parkerat förut eller jo på tomten men då är det rätt stor yta men kom bra till här coh tankade även bilen har aldrig gjort det innan, men de gick bra kom iväg därifrån till kragsta där vi skulle handla :P lyckades även där få en riktigt snygg parkering :) jag väldigt happy sen iallafall så måste man ju komma därifrån vilket betyder att man måste backa.... jag har backat en gång tidigare och då va de på galoppen parkeringen = stor yta inget att köra in i, ingen annan bil i när heten. men här va de lite annorlunda parkering = trångt och andra bilar. sa till pappa att jag inte ville men han tyckte jag ändå skulle göra de fick kommentaren "hur har du tänkt skaffa körkort om du aldrig ska backa ska du be andra backa åt dig eller?"
den kommentaren gjorde att jag backade och de gick skiiiit bra sen bara full fart hem :) yeahh de e typ roligt att köra nu när det börjar gå bra :):) nu är det bara massa mängdträning och snart har jag körkortet :):):)

nä får nog ta och göra iording mig för snart kommer våra grannar över på lite mat i alla röran sen när datan fungerar ska jag lägga in massa bilder just nu sover jag i gästrummet å allt 'r typ inslängt där så de är värsta kaos å allt ska typ bort därifrån imorgon och även i de rum jag sitter i nu ska allt bort i då dem ska byta fönster i dessa rum..... hahaha inte roligt alls jag typ började garva när jag fick höra att allt ska bort i morgon för de kommer typ ta en vecka att tömma dem här rummen.....

tjingeling baconstring

Fuck you i drive BMW

tänkte vara lite aktiv på bloggen innan jag åker iväg igen.
dock blir det inga bilder eftersom jag sitter på slö datan..bilder får det bli sen.

väcktes iallafall i morse av massa bank nu känns det som byggarbetsplats när man sitter i ett rum och det bankas på tre andra ställen i huset...

sen iallafall skulle vi åka till vallentuna centrum och fixa lite blev att jag körde dit körde även hem därifrån :)
och när jag gick där på gången så såg jag en man med en tröja där det stor FUCK YOU I DRIVE BMW den tyckte jag va rätt najs :):)

sen kom mormor och morfar över en stund och vi körde hem dem kunde kört dit men tycker de e lite scary med folk i bilen räkte med att mamma satt i bilen när jag körde till vallentuna.
men iallafall så jag körde från täby centrum och hem :)

på em kom valkyria och saga hit så jag och valkyria var duktiga och grävde en massa :P
sen kom deras far och kom på att han hade ett kamera minne vi kunde få köpa av honom som inte funkade på deras så då blev de att jag körde hem honom så han kunde hämta det och sen lite sightseeing i krokarna i vallentuna :)

så blev en hel del körande idag :) och senast jag körde var en månad sen då jag körde till Rimbo.
måste ta tag i körandet mer nu så jag kan ha mitt körkort snart :)
nackdelen med att ha körkort är väl att man kommer få bli taxi till folk....

btw idag satte vi upp stängsel runt vårat trädgårdsland så ser ut som värsta hästhagen :P
sitter där av olika anledningar :P yeahh mysigt å gå in i de el stängslet :D eller kankse inte....

åskregn

de åskar lite och regnar så är väl lika bra att stänga av datorn snart.

måste bara säga att jag blev lite lycklig över maddie å malins kommentar jag blir glad när mina vänner lider med mig :)

idag har jag iallafall vart hos tandregleringen och fixat me tandställningen... så har duuuunder ont i tänderna nu.

men däremot var min mamma snäll och bjöd mig på Ben & jerry dem har öppnat värsta Ben & jerry glass affären på västerlångatan så alla B&J fan gå dit å käka lite glass :):)

sen vandrade vi runt lite i stan och handlade för mig blev de 3 pocket böcker, 3 par skor, nagelack (måste ju fixa till mina naglar som annars ser så tråkiga ut..), glitter eyliner, nagelfil, linne och kjol på MQ, å sen lite mera saker :)
nä jag kom hem hade ja även fått ett nytt fönster i rummet :) dock är de inte lika mysigt att gå in där när de ligger papper på golvet som ska skydda... oerhört snyggt :S

ajuste köpte faktiskt en ny skolalmanacka så nu ska jag bli ännu bättre på att hålla reda på allt :):)

kramizzzzzz

6 juli

de har hänt en hel del sitter vid våran gamla data ibland för att hänga me lite i vad som händer den andra har vi inte fixat ännu....
jag har iallafall jobbat lite då kom även tove å saruw å hälsade på mig lite och badade i poolen :) de va mys, sen har jag varit på landet i helgen eller åkt lite fram och tillbaka för åkte ut på tors men kom hem igen på fredag då de va kombinerade i stallet så åkte dit och kollade tävling och sen red vi dem även till betet så jävla mysigt :)

på lördagen va de lite mera jobb men fick åka därifrån tidigare än vad de va sagt från början så åkte ut till landet igen på kvällen. på söndagen upp tidigt och ut och fiska med båten :) blev dock ingen fångst :(
nu är jag åter hemma och har hänt lite me våran utbyggnad idag när vi kom hem va hela övervåningen (även gamla delen) bytt till nya 3 glas fönster :) så nu börjar de hända massor. fick även att jag skulle slita ut allt vid mitt fönster så imorgon ska dem tydligen byta det :)

dock är jag lite "ledsen" sitter och slipar bort mina naglar :( har gjort fyra stycken så sitter me fula naglar och dem snygga :P hade ju värsta planen inför min födelsedag dock blir den totalt förstörd eftersom jag tydligen ska opereras den 17 aug...

nu vet ni lite vad som händer i mitt liv
pussen

RSS 2.0