78 X 2 reps

Idag blev det äntligen träning igen, förra veckan vart de dåligt med träning :(
Dels pågrund av förkylningen så blev det att ta det lite lugnt och sen så vart de struligt me ett pass jag skulle gå på och sen vare massa sånt... men det kanske var bra att ha en lite lugnare dels för förkylningen och sen motivationen. Är så sjuuuuukt laddad på att träna nu!!
 
Idag var det ett Metcon pass, hade ett par nya handskar som jag testade, dom var grymt bra fick mkt bättre grepp mot tidigare och dom går även upp en bit på handleden så förhoppningsvis slipper jag få ont i handleden när ja kör tyngre sen när jag använder dom handskarna :D
Passet innehöll idag Pushups och Pullups
Pushups i nedåtgående reps

12-11-10-9-08-7-6-5-4-3-2-1

och pullupsen var tvärtom med stigande reps

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12

Så det vart 78 stycken reps av varje övning!!

Det kändes i händerna av greppet på pullupsen och i armarna!!!! Men så skönt å jag är så taggad så nu är det bara att köra ända in i kaklet!!! :D

 Handskarna!

 


21 september!!

Idag var det ett gymnastik metcon pass och de tog bra och pulsen steg snabbt!
Passet var
20 Burpees
20 Pullups
30 Pushups
30 Situps
40 Squats
40 Tuckjumps
180 Mountain climbers
 
Ja ni ser ju de är ingen styrka förutom kroppstyngds övningar och mycket pulshöjande övningar...!!
Roligt pass men jag tappade räkningen på 180 mountain climbers.... så manglade på massor den tiden som var kvar av passet, hehe de va för ansträngande att räkna ända till 180 när man var trött i kroppen :P
 
sen åkte jag ut till stallet och red en hopplektion ute i t-shirt och det var riktigt varmt!! Helt underbart att det är så här varmt i slutet på september får gärna fortsätta vara så om jag får välja!! Själva hoppningen gick super bra det var trav bommar och sen ett hopp direkt efter och det är precis sånt jag hatar tänker för mkt och bella blir så sjukt snabbt i fötterna... så då brukar de inte bli så bra... Men de klarade vi galant och sen nästa övning var studs och just eftersom hon blir så sjukt snabb i benen så brukar inte studsen heller bli så bra... Men även dom gick bra idag :D :D så åkte från stallet med ett jättestort leende på läpparna!
 

IFORMLOPPET 2013

Idag var det dags för Iformloppet, har sprungit det några gånger tidigare, lite skönt att ha ett lopp på hösten och träna till....
Nu är det ju bara så att jag inte direkt har tränat något till de här loppet.... Inte sprungit 1 meter sen Tough viking.
Plus att jag har ju en förkylning som inte riktigt vill släppa..... samt att löpning är inte min favorit gren, jag blir lat och känner efter samt att jag tycker det är tråkigt!!
Så sprang 1 km och sen vid typ 1,5 fick jag sån jävla håll, höll nästan på å bryta ihop kändes som om någon tryckte in en kniv i magen på mig... så gick några meter men sen kom min kusin ikapp mig och drog med mig så resten av biten drog vi varandra så då gick det bra :):) sen utnyttjade jag mina långa ben och drog ifrån henne sista biten :D så jag kom först imål av vårt lag, som bestod av kusiner och mostrar.
 
 

Underbar dag!!

Ni tror säkert att jag har glömt er men det har jag inte..! Däremot har förkylningen gjort att jag inte har tränat så mycket utan jag har tagit det lugnt och bara vart i stallet!
 
Igår så hade vi hopplektion på ridskolan och jag fick min favorit, var en lugn hopplektion men den gick jätte bra och det kändes som en riktigt härlig hoppning, helt okomplicerad så härlig känsla, trots att det var fredagen den 13.. ;-)
 
Började dagen idag med ett härligt crossfitpass, kände mig lite trött och stel men sen när jag hade kommit igång kändes de riktigt bra var ett styrke pass med
2 Deadlift
1 Clean
2 PushJerk
Allt skulle göras i en följd utan att släppa stången mellan för att det skulle räknas som 1 repetition!
Vi skulle göra 10 eller mer men inte fullt på 100% utan lägga oss runt från 60-90% i en stege.
Jag började på 31kg och slutade på 46kg känns jätteskönt att vara över 40kg som har varit lite av ett stopp att lägga på mer vikt på klasserna.. men nu så!! :D
 
Sen åkte jag ut till stallet och eftersom hoppningen igår kändes så bra så, va jag lite sugen på att testa och hoppa med bella som inte hoppat på ca 1 år eftersom hon har varit dräktig och alt sånt, plus att hon inte är den enklaste att hoppa, då hon inte har den bästa tekniken i hoppningen. Det var kanske inte dom snyggaste hoppen och de blev lite breda hopp ibland och sen gick det kanske inte alltid så lugnt utan mer fullt ös :D:D Hehehe men det var super roligt och gick jätte bra!!! Så nu ska de hoppas mera mera :D:D wiiiiee
 
Bästa Bella <3
 
 

MARY

Idag var det en Benchmark på kvällens Cf pass som heter Mary.. gillar egentligen inte Mary då det är några av de svåraste övningarna med i det passet och flera av dem...
Mary består av en
Amrap i 20 min
5 HSPU
10 Pistols
15 Pullups
 
Riktigt jobbigt och svårt, skalade massor men det kändes ändå rätt bra :D
Så nu är det väll bara att träna mera på dessa grisövningar...!
 
 

Söndagsmys

Shit va skönt det var att sova och vakna av sig själv av att solen lyste in från andra rummet och att man var utvilad.
Sen tog jag det lugnt på morgonen och städade och fixade lite i rummet. Sen bestämde jag och jenny att vi behövde hitta på något så vi tog och åkte till åkersberga där dom tydligen har en växtförsäljning med en restaurang del så där satt vi och tog en sen lunch :) 
Blev en bakad potatis med skagenröra riktigt mumsigt :)
 
Sen har jag vart hemma och bara tagit det lugnt var inbokad på ett cf pass men avbokade mig eftersom det var ett benchmark och jag kände att förkylningen gör så att jag inte kan trycka på och ösa ordentligt så därför kändes det som om det var bättre att vara hemma och försöka bli av med skiten helt och köra cf passet imorgon istället!
 
 
 

X-fit och hästkörning

Trots att jag inte mådde så bra igår så, bestämde jag att att ifall jag mådde OK idag när klockan ringde så skulle jag åka till gymmet och köra crossfitpasset som jag var inbokad på. 
Åkte till gymmet och körde passet som var ett gymnastik.. gillar inte de passen vanligen heller å just därför behöver jag ju gå på dom! Men kände att de var jobbigare att andas och att det vart puls redan utan att göra något typ...
Sen blir jag så grymt less på mig själv att jag är så jävla rädd för att tappa greppet hela tiden :( har ju iofs en andledning till att vara rädd efter att jag tappade greppet och föll.. 
Passet var iaf:
Emotm 5 Min:
2 st av va de nu hette... som iallafall innebar
1 Burpee
1 Pullup
1 Toes to bar
så dom tre övningarna i följd x 2 varje minut i 5 minuter.
 
Sen vart det även en Amrap i 10 min med samma tre övningar som innan men nu en ökande stege under de 10 minuterna..
 
 
Sen tog jag och åkte till stallet, skönt och göra nåt man vet vad man gör och kan fullt ut!! :)
Först red vi en tur i skogen.. å kan säga att sojan gjorde lite som hon ville där... gasade och bromsade när hon tyckte hon skulle göra de :P Men kul var det iallafall för med oss hade vi även jenny som testade nya vagnen på bella! Det gick jätte bra. Så när vi kom tillbaka till stallet så fick jag prova att köra. Det var jätte roligt och Bella är helt klart bäst gör de man ber henne om :D Så det var så skojj så nu vill jag ut och köra mera mera mera :D :D
 

Sjukstuga...

Jaha då blev det ingen träning idag heller.... :( Igår kväll så började jag känna av en förkylning nös flera gånger hela kvällen. Men tyckte jag mådde rätt okej imorse iallafall så jag åkte till jobbet men det skulle jag inte gjort... :( har mått dåligt hela dagen och åkte hem tidigare på em och sen dess har jag bara legat i soffan och mår inte bättre direkt :(:(:( usch hatar och vara förkyld!!!
 
 

Happy trots vila

Jag brukar må "dåligt" på mina vilodagar för jag tycker det är så tråkigt så jag har sett till så att jag har hästarna på mina vilodagar så att det inte blir rena vilodagar :P men idag har jag BARA suttit hemma och inte gjort något alls. Kroppen är fortfarande lite öm och mörbultad efter loppet i söndags, fast den känns ändå bättre än vad jag trodde att den skulle göra. Men en av anledningarna till att jag är hemma idag är att det i ett par dar har känts som om jag har en förkylning i kroppen och idag känns det lite mer i halsen och kroppen kändes mer orkeslös så då fick det bli en hemma dag med ren vila!!
 

TOUGH VIKING 1 SEPTEMBER 2013

JAG KLARADE AV DET!!
Jag klarade av den brutala banan med 12 (som var mer,ca 13km) långa banan och 15 Brutala hinder!! 
Löpningen sööög totalt, den hade jag behövt tränat på betydligt mer innan och det visste jag om också...! Men jag kom iallafall runt! Hindren var lätt de roligaste och det var därför jag ville vara med för att köra dom, löpningen hade jag kunnat vart utan ;-)
 
Det var iallafall riktigt roligt och jag känner mig stolt över mig själv som klarade alla hinder "lätt" och tog mig igenom hela banan, NÖJD!!
 
Nöjd tjej som klarat sitt första hinderlopp!

RSS 2.0