- grader....!

Vet att jag skrev igår att ni skulle få en längre uppdatering men den glömde jag helt enkelt bort så ni får den nu istället!
 
Första på morgonen åkte jag till eastman institutet och kollade mitt inplantat som såg bra ut och jag är ääääääntligen klar med allt som rör det så grymt skönt efter alla år av strul och problem med tandläkare hit och kirurg dit å sen en reglerare mitt i alltihopp å ingen pratar typ med nån men nu sitter den där den ska och gör förhoppningsvis det resten av livet!!!
 
Sen åkte jag till gymmet och körde ett PT pass och det var ett riktigt bra upplägg på passet, kände redan av träningsvärken när jag skulle gå upp för trapporna till omklädningsrummet :)
 
Direkt efter träningen åkte jag vidare och jobbade, sen vart det hela sverige bakar när jag kom hem så därav blev det ingen uppdatering igår.
 
Idag när jag vaknade så kände jag av träningsvärken direkt fast jag blir typ bara glad när jag har träningsvärk så de e ju ändå helt ok :)
 
Idag var jag tillbaka och jobbade på hunddagiset så det var riktigt roligt :D men blev ju promenader och då kändes det i benen...
 
Men knäpp som jag blivit så åkte jag självklart till gymmet efter jobbet också och körde loss lite på axlar och armar. Men tog det lungt med benen eftersom dom redan känns så mycket och sen ska jag ju snart åka till stallet och då lär dom kännas och få jobba ändå!!
Å eftersom träningsvärken alltid blir värst två dagar efter träningen så vet jag någon som kommer vakna med grymm träningsvärk imorgon!
 
Nä nu ska jag väll ta och klä på mig massa kläder när jag ska åka till stallet eftersom det är så himla kallt ute nu, börjar undra hur jag ska klara när det blir -20 ute.....KALLT KALLT KALLT!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0